• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    zdravim, poprosil bych zde o radu, existuji nejaky prehledny stranky se sumarem/recenzemi/porovnanim bezdratovych sluchatek, ktere se daji pripojit k iPhone 8, diky
    DUKED
    DUKED --- ---
    FLLIP: To same Brno Vankovka v zari, sel jsem tam pro ipad mini, totalne neorganizovana rada. Vyzvednuti predobjednavek/zakazici s cimkoliv jinym, jeden prodavac delal vse, druhy celou dobu cumel do notasu, nevzal nikoho, treti osoba prisla sem tam kouknout na dav. Uplne jsem si vzpomnel, proc jsem tam uz dobrych 7 roku nebyl (to same tenkrat Ostrava)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Obecně, ale většinou jsem chodil do Padia, nebo Revoluční. Se servisem jsem nikdy problém neměl, všechno prošlo tak jak mělo. Ale chování těch prodavačů mě už prostě odrazuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    asi jak která prodejna nebo myslíš, že to mají v kodexu?

Na výměnu kabelu/sluchátek kus za kus opakovaně a na místě jsem s nimi nikdy neměl problém (pár let stará zkušenost)...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BRUSINKA: IStyle je za mě z těch APR nejhorší. Jsou arogantní a neochotní. Dokonce mi jednou prodali zboží co jsem si u nich měl vyzvednout někomu jinému, co to proste chtěl a přišel přede mnou. Prodavač mě bez mrknutí oka poslal z Paladia do jejich prodejny na Chodově. To bylo naposledy co jsem tam byl. Jinak za mě iWant mnohem lepší, případně Datart, kde mají zase lepší ceny.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: já ty hry odinstaloval, že na ně práve screen time nefungoval :/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KOC256: po 45x pokusu se povedlo :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ještě vidím nastavení pro "Klidový čas". Pokud to třeba šudlí "po večerce".
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    nejde to někde spravovat?
    Pak leda nastavit pro tu aplikaci že lze ji používat jen jednu minutu v jeden den v týdnu :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REFLEX:
    jiná banka?
    jiný způsob platby?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: tohle se uplatňuje akorát pro nové aplikace, jakmile dítě tu aplikaci už mělo nainstalovanou, ty jí odinstalujes, tak když si to chce nainstalovat znovu, už povolení nepotřebuje
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KOC256: nefunguje mi to kdyz potvrdim objednavku a ma me to presmerovat na 2FA overeni banky, takze teoreticky ho vypnout by taky mohlo pomoc
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REFLEX:
    bez jediného škobrtnutí či nějakého podivného zdlouhavého načítání jsem se dostal během 10 sekund až k potvrzení objednávky...
    Kde přesně ti to nefunguje?

Bavíme se o stejné stránce jo?
    iPhone 13 Pro 128 GB horsky modrý - Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/shop/buy-iphone/iphone-13-pro/6,1palcov%C3%BD-displej-128gb-horsky-modr%C3%A1

REFLEX
    REFLEX --- ---
    KOC256: tak je mozny ze jim to tam nefunguje jen dnes, nekupuji iphone kazdy den...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    REFLEX: To fakt hrozne zalezi, kam clovek zajde... ja kupovala 13 mini hned na zacatku rijna, zasla jsem do palladia a do revolucni, kde se mi vysmali, ze se muzu zaradit do fronty na predobjednavky a par tydnu cekat, tak jsem to jeste vzala pres iwant na mustku, kde ho meli skladem a rovnou si ho odnesla domu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REFLEX:
    blbost. v praci normalne objednavaji a dochazi dle terminu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    W_NOICE78:
    rodicovskej pristup, schvalovani APP.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    CHILDINTIME: jo tam je to tak pretizeny, ze nevim jak casto se podari dokoncit objednavka :) (nejspis skupuji spekulatni co prodavaji s prirazkou)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    REFLEX: na apple.cz je aktualni doruceni 7. - 14.12.2021, odkud je tva informace?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam