• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BLACKDRAGON: záleží, jaký přednesv preferuješ a taky pohodlí je individuální, jestli chceš neutrální až studiový, tak bych se podíval na Audio-Technica ATH-M50xBT2
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BLACKDRAGON: Bose QC35.
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    diky vsem za pomoc, jiz iphone mini 13 zakoupeno, chtel sem se zeptat zda mi poradite nejake bezdratova sluchatka, ktere pracuji s iphonem - nechci spunty, po kterych znackach sa ohlizet? cenovy rozptyl 2000-8000kc, jsem trochu smlsany hifi, nepredpokladam umernu kvalitu, jen aby mi se mi ze zle kvality nedelalo spatne, napr herni sluchatka na poslech hudby boli pro mne sklamanim (SteelSeries Arctis 7)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nemate nekdo zkratku (pripadne nastaveni), ktery by udelalo, ze kdyz si dam na ruku hodinky a odemknu je, tak se vypnou zvuky, a notifikace pujdou jen pres hodinky, a kdyz hodinky mit nebudu, bude telefon normalne v hlasitiym modu?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Možná ne everyone, ale tenhle týpek si teda vyhrál.
    How the World's First USB-C iPhone was born
    https://www.youtube.com/watch?v=FVEQJNRmfDQ
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Everyone Is a Genius: Apple Will Offer Parts and Tools for DIY Repairs | iFixit News
    https://www.ifixit.com/News/55370/apple-diy-repair-program-parts-tools-guides-software
    TUILE
    TUILE --- ---
    BLACKDRAGON: neslucuje se to s popsocketem.
    (teda, stejne sem asi jedina na svete, kdo ho jeste pouziva)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLACKDRAGON: Pro MS jsou specialni kryty. Ty neuzpusobene maji jiste nedostatky…
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    BLACKDRAGON: mam origo silikon a normalne nabiji...
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    ahoj, ma cenu magsafe? nabiji aj cez silikonovy kryt?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    PSYKUK: 11k
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, za kolik tak lze prodat iPhone 11 128GB? Baterka ma 89 %. Diky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KOC256: me je vlastně jedno jakou ma etiketu, jen jsem to chtel zkusit nejak zprovoznit (synovi by se moc libil na nejaky easy hry)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRKODLAK: No to hlavne je takovy AND pristup, ktery se nepouziva. Je to takove hodne androidove reseni… :-(
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRKODLAK: Je tady i auditko pro Jailbreak. Nejde mi ale z mobilu nalinkovat.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARFELOO: konečně někdo kdo mi rozumí.
    btw ja zacinal na redmi 4x, pres redmi 8 ted samsung galaxy m31s a aktualizace vzdY v řádu měsíců
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRKODLAK: Jestli se chceš pobavit, tak tu možnosti jsou:

Jailbreaknout a pak hledat alternativní story. (Cydia) Existují služby, který ti umožní nainstalovat poslední podporovanou verzi appek (appsync). Je možnost i sideloadovat .ipa soubory.

Jako reálný využití bych v tom nehledal, ale jestli si chceš pohackovat, tak si myslím že fajn:-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Tak upresneni pro zajimavost, je to 98,19%.

1549,68 %
    14 48,51 %
    13 1,51 %
    12 0,19 %
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam