• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TANTRAMAN: Neni.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: U toho obalu mi vyhovuje, že kolem čoček je ten plast víc vystouplý než ty čočky, takže je to částečně ale docela dost chrání před poškozením. Aspoň při pokládání na rovnou plochu.

Jinak skla jsem neměla na mobilech ráda a radši fólie, ale tohle sklo zatím fajn (dva týdny).
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    REFLEX: To je samozřejmost
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak zitra prijde Iphone 13, dodrzili na den presne datum doruceni :)

Kupujete na to nejaky ochrany sklicko/obal? a kdyztak jaky? (bratr rikal ze ma vepredu pak vzadu na cocku i pozdro/obal)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    můžete mi dát lip na nějakou levnou redukci lighting usb-a, chci dcerce propojit ipad s midi klávesama
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FLLIP: Make sense :(
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: Imho se to s lightning dělat nebude, protože licenční poplatky... Se s tím smiř :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Diky :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    konkretne tohle
    FIXED ICON Vent do ventilace s kloubem černý - Držák na mobilní telefon | Alza.cz
    https://www.alza.cz/fixed-icon-vent-do-ventilace-s-kloubem-cerny-d5553019.htm

uz mam druhou, u ty prvni se odlepila ta guma, co je na tom ventilacnim drzaku
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRIPLT: ted mam nejakej fixed, na starej telefon (magnet na nabijecce, magnet v krytu). prilepim, strcim do telefonu kabely a jedu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HAVANA: Posli prosim tu nabijecku/drzak, kterou mas. Dekuji :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    W_NOICE78: diky. taky moznost :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nevite nekdo o spolehlivy magsave autonabijecce, ktera se pridela na ventilacku a da se napajet pres lightining?

zatim nachazim samy co se pripojujou pres USB-C (potrebuju lightingn, protoze mam v aute kabel vedenej skrz palubni desku, takze to nechci cely predelavat abych ho vymenil za USB-C
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    NATURALPLAST: Jestli se nepletu tak od iOS15 se iPhone umí lokalizovat i když je vypnutý.
    MUXX
    MUXX --- ---
    NATURALPLAST: Mas tam klasickou sim nebo esim?
    S klasickou sim mam obavy, aby ji nekdo nevytahl a nezkousel premium sms nebo obvolavat rodinu v zahranici na muj ucet. S esim si asi umim predstavit, ze bych pin vypnul, aby telefon mel po zapnuti data.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    DUCATIMONSTER: Tak iphone se nasel. :) pribeh na detektivku. kazdopadne, tak si to straduju s zenou vylepit letacky na vchod do malesic a pred v chodem co ukazuje posledni poluhu telefon, tak venci buchta psa a pta se nas jestli nechcem pustit do baraku. tak rikam, ze ne, ze potrebuju jenom vylepit neco na dvere. no, buchta se pta, ze o co jde tak rikam pribeh s iphonem a najednou se zarazila a ze neco domu prinesl jeji pritel vozralej domu, nebo uplnej pribeh nevim, ale kazdopadne telefon mam na nabijecce doma.

A lokalizace v najdi iphone fubguje asi tak na milimetr.

co je dost no hovno je mit na simce pin. ten od ted vypinam, jinak se telefon neni schopnej prihlasit vubec nikam a vsechny funkce jak kontaktovat osobu co telefon nasla je k hovnu. :( teda samozrejme kdyz se telefon vybije, coz je dost pravdepodobny.

Jeste jsem teda dneska zjistil, ze jsem fakt zavislej na telefonu a obvzlast na ios.

Dobrou
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NATURALPLAST: Ja bych asi vzal papír s tužkou a zazvonil postupně na všechny zvonky. Samozřejmě bych nabídl za vrácení něco na pivo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam