• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    FRUITS: Je velký rozdíl mezi 6 a 6s. Na 6 už se mnoho let nedělají nové iOS, kdežto na 6s máš stále aktuální. 6s 32GB jsem v bazaru koupil za necelé 2 tisíce. Za mě skvělá volba pro syna na jeho první mobil.

    Kouknul jsem se, které mobily podporuje iOS 15 a podle toho vybíral. O to samé se snažím u iPadu, ale tam jsou to pro mě neprobadané vody. Za sebe bych chtěl iPad Air 2 generaci s alespoň 64 GB, ale nikde jsem nenašel.
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    HERKULES: FARFELOO: KOC256: OK, díky moc!!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Apple will reportedly sell the iPhone as a subscription service - The Verge
    https://www.theverge.com/2022/3/24/22994814/apple-iphone-hardware-subscription-bundle-report
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Apple garantuje podporu 5 let pokud se nepletu. Z toho bych vycházel. Tedy když si koupíš 5 roků staré zařízení (iPhone 7), tak nový iOS už na podzim nejspíše nedostaneš.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FRUITS: Jestli chceš co nejlevnější použitelný, tak vezmi SE 2020. Jeho chipset (A13 bionic) je z iPhonu 11, kterej má určitě ještě pár let před sebou.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRUITS: Jinak k dotazu. 6 bych nekupoval. Max tu 7, ale taky bych už premejslel...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRUITS: Kup si nový se.
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    Zdravím, chci si koupit nějaký levnější iphone, co nejmenší (4.7) doporučili byste ještě 6 a 7, nebo už také přestává podporovat různé aplikace?
    Díky, MP
    MUXX
    MUXX --- ---
    JYRKA: Vyber si nejakou peknou a pouzij cernou fixu ne?
    PULKA
    PULKA --- ---
    JYRKA: Nemám, ale když jsem hledala něco jiného vypadl na mne PeakDesign https://www.peakdesign.cz/produkt/wireless-charging-stand/ a myslím, ze žádný diody nemá.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ahoj, máte zkušenosti s nějakou Magsafe nabíječkou, která by zvládla obsloužit i hodinky (a volitelně i AirPods) a neměla žádné svítící diody? Chci ji na noční stolek a všechno, co jsem našel, svítí jako vánoční stromeček. Díky moc
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HONCKA: afaik ne a ne
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    používáte někdo icloud na emaily pod custom doménou? Nevíte, jestli tam jde nějaký jednoduchý sync s android telefony? Mám účet pod svojí doménou na testovací verzi googleapps a google bude tohle zabíjet, tak přemýšlím kam s tím
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AOTEAROA: hele viděl jsem teď něco podobného u přítelkyně, které to začalo taky zlobit (jakoby problikavani klávesnice, skoro jako když ta appka pořád padá a zapíná se znovu a znovu pořád dokola) pomohl jen reinstal SwiftKey... nevím co se zase děje :))
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    DUCATIMONSTER: Stává se mi, že mi tak jako nadskakuje a nejde se trefit do pismene.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: není to iso default app, takže to ios občas killne / uspí.. taky mě to sere.. ale než bude mít default ios klávesnice predikci, tak je to pořád menší zlo
    MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---
    Ahoj, nepotkal se někdo s tímto? Mám Iphone 11 Pro. Delší dobu pozoruju, že odesílání klasické sms trvá hrozně dlouho. Od včera nejde už odesílat vůbec. Imessage odesílat jdou. Volat jde taky. Jinak telefon funguje úplně v pohodě. Zkusil jsem úplně všechno, restore, reset sítě, vyndat zandat simku.. nic.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUCATIMONSTER: Stává. Ne že by místo bylo prázdný, je tam klávesnice, ale nereaguje. Na starý 8ce to bylo častěji a lag trval dýl, na 13pro to zas tak častý není
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Kdo používáte SwiftKey , stává se vám taky , ze občas chvíli trvá než se načte a místo pro klávesnici na obrazovce je prázdné a písmenka naskoci az za chvíli ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam