• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    FLLIP: Mam jedno pul roku cca a kdybych neblbnul tak mi vyrdzelo doted … bavim se o tom spigenu
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Hele i přesto, ze používám origo kožený obal, tak se to sklo vždycky na okraji trochu odštípne a pak musí hned dolu. Chci to mít hezky :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP: A jak se stane ze to ma zivotnost v radech dnu. U me i ty nejobycejnejsi maji zivotnost do doby nez se rizmlati = cti: nez mi to zachrani display. Ale to je treba rok…
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    Tak já jsem kupoval z Ali skla a vydrželo vždy tak cca 3 dny max, vždy někde křuplo buď víc, nebo minimálně, ale prostě křuplo. Teď jsem si koupil 3 skla z Shein (asi 68kč) a zatím po 4 měsících úplně v pohodě. Tak jsem snad našel něco, co funguje :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Prehodili mě na vyšší apple podporu a mam telefon idelane nechat na nabíječce a wifi do pondělí. Pak budou volat znova :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    Mam na 13 mini tohle 2.5 de z Alzy uz rok a mam tam jednu prasklinku (https://www.alza.cz/alzaguard-2-5d-fullcover-glass-protector-pro-iphone-13-mini-d6833628.htm), predtim jsem mela mobily se zakulacenymi okraji a je to fakt poznat

    Taky tam mam skoro rok to kozeny Apple pouzdro a prekvaouje mne, ze to neni tak haklivy, jak jsem si myslela - drobnejsi oderky se daji prekremovat a vypadalo porad jako nove, ale vcera jsem se poradne natahla pri orientackym zavode po meste na asfaltu, mj. rozedrena kapsa a odrenej kryt zezadu a docela jsem to zahladila, i kdyz uz to neni tak dobry, asi se to jeste trochu zatahne, ale vyhledove si koupim jiny. Myslim, ze jste tu nekdo psali, ze je spis na nic a neprijde mi.

    iCloud
    https://share.icloud.com/photos/076RLtlOtgGmnUr-N1xjiSqlw
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ja jsem u 13 mini investovala do nejake folie v datartu, kterou delaji oni sami "na miru" kazdemu telefonu. Stala asi sedm set, z toho je nejaka castka priplatek za moznost vymeny, az se tahle osoupe. Sla jsem do toho po zkusenostech s ruznymi levnejsimi foliemi, ktere vypadaly uz po par dnech hnusne, delaly bubliny a odchlipovaly se, a nelituju. Mam to uz pres rok a moznost vymeny jsem nevyuzila a ani to zatim neplanuju, na displeji porad krasne drzi a vypada dobre.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Já beru taky z Ali, ty tvrzeny skla, ale jejich životnost se počítá v řádu dnů. Zajímají mě zkušenosti s těmi drazsimi skly, nemám problém to zaplatit, ale nechci mít sklo za 600Kc na čtrnáct dnů.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TOM_HOST: dik,dve jsou za tu cenu super a jelikoz bude i spigen case,tak by to k sobe mohlo jit hezky
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ONDRA_PATA: Jsou tam dve … a ten nesmysl kterym se to tam dava je super

    Spigen tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 13 Pro Max/14 Plus - Ochranné sklo | Alza.cz
    https://www.alza.cz/spigen-tr-ez-fit-transparency-sensor-open-2-pack-iphone-13-pro-max-d6700578.htm
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Update: dělá to šílený věci. Včera odpoledne volala zase podpora. Od té doby je telefon na nabíječce a připojený k wifi s uploadem 50 a pocet fotek stoupa a klesá. Stale to píše obnovu fotek.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA: Ja kupuji na alikovi jak skla, tak “folie” a spokojenost.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdo tu kate 13 pro a muzete doporucit nejakou folii na displej? na alze jsou dve. alzashit (podle recenze) a to druhy. nechci folii za 500,do 200 si myslim staci.
    kupuju spigen gearlock case,snad to spolu nejak sedne
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JIRRA: Volali , ptali se , jestli je tam zaple vpn a jestli něco zmizelo nebo je navíc ve skrytém albu. Manželka zrovna v tu chvíli vezla smrada do školky a bez jeji pritomnosti to prej nelze řešit i kdyz mas id a pass. Mají volat znovu pred 16h.
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    DUCATIMONSTER: Sorry jsem mezitím zalomil, dej pak vědět jestli tě vyřešili. Tipoval bych že spíš takovejhle požadavek pošlou na nějakej second level support takže to možná nebude hned z fleku...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER: Neco takoveho tam je. A vidis stav synchronizace.

    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KOC256: Jak to vynutim? Koukam v albu nejnovější na svém telefonu a nevidim to.

    Každopádně diky vsem za pomoc.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    W_NOICE78: V noci jsem podporu objednal. Mají zavolat v 8:30, tak uvidim.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER: No muzes to rucne vynutit. Prave v tom albu “nejnovejsi”. Ale minimalne uvidis, ze je neco ve fronte.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    DUCATIMONSTER: Podle me to po updatu syncuje a optimalizuje s icloudem. Nechal bych to pripojeny delsi dobu na wifi, nebo zkus hard restart. Zkousel jsi kabelem pripojit iPhone k pc jestli tam vidis vsechny fotky? Pri kazdym updatu iosu je dobry ten tel. backupovat, pak se ti nemuze stat, ze prijdes o nejaky fotky. Projel jsi google jestli nema nekdo podobnej problem? Podporu apple najdes tady https://getsupport.apple.com/topics
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam