• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZVIRATKO: jo naštěstí zmizelo, upravil jsem si aspoň ty texty/ikony na tmavě zelenou ať se mi to nekurvi na ty červený která to nedává hodně brzo.

    Jo proto po oled monitoru neprahnu byt se mi líbí kontrast a barvy 💁
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ELECTRICKOTA: to je uplne normalni, to udela cervena skoro hned. Dulezity je, jestli to zmizi. Ja mam OLED od iPhone X a nikdy se mi nic nevypalilo (trvale). To na televizi mam krasny Youtube logo... :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Dotaz pro vlastníky IP 14/15 Pro co používal always-on-display, včera večer jsem si všiml že na červeným pozadí mám zcela jasne vypálené pixely z AOD, naštěstí druhý den ráno jsem to tam už neměl. Řešil to někdo? Mám radši přestat používat AOD? Telefon nemám ani rok. Dík
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MADBANANA: Protože by to bylo áž moc užitečný!
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUXX: Ale proč v tom není aspoň malá powerbanka, když už je to takovej velkej kus navíc?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUXX: Jé, Crackberry Kevin :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUXX: ne ;-]
    MUXX
    MUXX --- ---
    Je libo HW klavesnici?

    Clicks for iPhone
    https://www.clicks.tech/
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    CROSS: To je určitě chyba no, ve FindMy je jedna vazba která je 1:n a to pokud máš víc zařízení tak se tě při zalogování zeptá jestli chceš tenhle (iPhone etc) použít pro sdílení polohy, tzn určuje poloha kterého zařízení se ukazuje v Lidech ostatním. Že by se zobrazoval ten uživatel ostatním jenom na X nebo Y takový nastavení tam není. Na řešení bych zkusil asi prvně klasicky na IT crowd všechny ty sdílení zrušit a nahodit znova jestli jste už nezkoušeli
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOWKING: dík. Řekněme for troubleshooting purposes, pokud nemám (mám jen jedno všude), možná by na to mohlo mít vliv, jestli mě má dotyčný v kontaktech s apple id a telefonním číslem, nebo jen s jedním z toho? (Teoreticky, v praxi mě má v kontaktech s obojím, i já jeho.)

    Kauza je komplikovanější, mezitím jsem zjistil, že dotyčný (synovec) dostal k vánocům nový telefon. Pravděpodobně obnovil všechna nastavení ze zálohy v iCloudu. Brácha (synovcův otec) synovcovu polohu na svým telefonu taky nevidí. Synovec ji normálně sdílí s námi oběma a oba nás vidí, neb to sdílíme vzájemně.

    Nicméně: brácha synovce vidí v Zařízeních, ale ne v Lidech. Já ho vidim v Lidech na zmíněném Macu, na telefonu ne. I mně i bráchovi telefon v Lidech ukazoval po nějakou dobu poslední synovcovu polohu před změnou telefonu (taky bizár…).

    Jsem z toho poněkud zmaten. :-]
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    CROSS: Máš různá appleid na na telefonu a a na macu
    CROSS
    CROSS --- ---
    Otázka ne úplně na iPhone, ale… nějaké nápady, jak je možný, že polohu někoho, kdo ji se mnou sdílí, nevidím ve Find My na telefonu, ale vidim ji ve Find My na Macu?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZVIRATKO: updatnul sem na 17.2 a zatim jsem to chovani nezaznamenal. udelal sem i tzv. reset/restart. ale to mi prijde stejny jako kdyz tel. zapnu a vypnu ale mozna se pletu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    nechcete někdo šedý iphone 12pro 128gb za 10k? 4 kryty, velmi dobrý stav, kondice baterie 85 %
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    CHEWBACCA: deje se to i po iOS updatech? Neni ve spotrebe baterky videt nejaka appka co by to zrala? Resetovat mi to prijde ponekud drasticke, ale vetsinou to je bezbolestne...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    CHEWBACCA: Zresetovat do továrního nastavení a obnovit z icloudu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    prosím o radu. již delší dobu pozoruju na mem iphone14 nekolikasekundove prodlevy v ruznych situacich. nacitani zprav na DS, nacitani facebooku, ruznych fotek na webu, jedna se o cca vzdy o 10 vterin, otevreni napr stranky webu atd.

    drive se nedelo.

    nevite nekdo cim by to mohlo byt. deje se to na jak na 5G tak na wifi
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Da se nejak zjistit, ktera aplikace byla naposledy smazana? V nestrezene chvili se mi dite vrhlo na telefon, udelalo mi binec na plose, prehazelo appky, tak chci vedet, zda mi neco nahodou i nesmazala.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    17.2.1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam