• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PEJR: Tohle se chová o dost jinak než to bylo dřív, to nešel připojit telefon, ale teď vše úplně zmizelo z iTunes, jsou tam pouze tři volby, audioknihy, podcasty a store.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PEJR: Zkoušel, mám jich asi 5 a všechny originál.
    PEJR
    PEJR --- ---
    INSEQUI: Zkousel si jinej kabel?
    Driv ti to fungovalo takhle na ruznejch pocitacich? Co si pamatuju kdysi davno, tak jedno zarizeni mohlo bejt sparovany s jednema itunes, jinak to hlasilo nejakou chybu a byl s tim voser
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zdravím, po nějaké poslední aktualizaci mi přestal fungovat iTunes na PC s Windows, nevidí zařízení (iPhone 12 pro) a má pouze dvě položky, audioknihy a podcasty. Správa zařízení, mp3 a vyzvánění úplně přestala existovat. Přeinstalace nepomáhá, ani za starší verzi. Zajímavé je že na druhém NTB také s Windows a starší verzí iTunes mi vše funguje. Někde jsem si přečetl že iTunes jako program pro správu už budou končit a nahrazuje je aplikace hudba, tu jsem zkusil a zařízení také nevidí a nepovoluje správu obsahu.
    Chtěl jsem se zeptat zdali je to normální a jestli někdo netuší co by pomohlo. Případně jak to bude do budoucna s mp3 v telefonech, veškerý můj poslech hudby je postaven na mp3, nepoužívám online poslouchárny a ani to moc neplnánuju měnit.
    TAP
    TAP --- ---
    VFISA: Pak WhatsApp nespojuje telefonní čísla se jménama, ale v iOS ten link stále je. Řešení je ručně to odmazávat, jeden kontakt po druhým, anebo reddit rada století - smazat WhatsApp :)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    VFISA: To právě u whatsapu má vliv na funkci
    VFISA
    VFISA --- ---
    TAP: co kdyz ty app odeberes pristup ke kontaktum?
    FUMO
    FUMO --- ---
    TAP: to se pridavam, taky by me to zajimalo, imho to nejde.
    TAP
    TAP --- ---
    Dá se nějak skrýt tyhle whatsapp položky, když vytáčím hovor z karty kontaktu? Ideálně prostě zakázat spojení whatsappu a fb messengeru s telefonní appkou? Někdy tam volby volání jinejma app jsou, někdy ne, někdy to doporučuje facetime, jindy rovnou volá na cell... Slušnej chaos

CROSS
    CROSS --- ---
    Airmail: dá se někde nastavit, aby se defaultně otevíral v náhledu všech schránek (All Inboxes)? Tak ve dvou třetinách případů mě hází rovnou do jednoho konkrétního účtu, v nastavení to nikde nevidim.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Existuje nějaká kalendářová aplikace, která by měla widget na lockscreenu, který by uměl zobrazit víc než jednu nadcházející událost?
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    FRK_R23: Rychle to šplhá. Myslím, že 16 šla ještě s 6s.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MATESISKO: Nojo...pravda. Omlouvám se za debilní dotaz, jen jsem si nechtěl zaplevelovat svůj hlavní telefon betou, ale zároveň jsem chtěl vyzkoušet iOS 18 🙃
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    MADBANANA: iPhone X nepodporuje ani iOS 17
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Seznam zde

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MADBANANA: Na webu mas seznam podporovanych zarizeni (iPhone X tam neni).

iOS 18 Preview - Apple
    https://www.apple.com/ios/ios-18-preview/
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Pojede 18 beta na iPhone X nebo to už je moc oldschool?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SUBTITLES017: Já mám na primárním telefonu, ale nemohu zase říct, že bych byl na něm nějak závislý jakože bankovnictví dám kdyžtak z iPadu a podobně. A zatím za mě funguje bez problému
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jo ale ona public beta je stejně az někdy dyl...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    hele a ta beta je tedy cajk? normálně ji máte na primárním telefonu a vše ok?
    EFESH
    EFESH --- ---
    MUXX: Jo to je fakt. To mě taky baví, a naopak, baví mě hádat jak si asi Siri myslí že se kdo vyslovuje, a mluveným hlasem Siri žádat o to ať vytočí někoho konkrétního a vždycky to co ona z toho odečte a koho vytočí
    MUXX
    MUXX --- ---
    EFESH: Obzvlášť rád mám jak to komolí jména lidí. Mám zapnuté Announce calls:Always a nejvíc mě zatím pobavilo jméno Kamil Krčál, které vyslovuje jako “kamil krkal”.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam