• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JYRKA: Ja si svuj prvni iphone koupila proto, ze to byl nejlevnejsi mobil 😀😀 stal me dve stovky a zavazek u o2 na tri roky, ktery byl za me ok 😀
    Kdyz mi ho pak taxikar ukradl a chytli ho, tak mi borec dal 5000 odskodny a jeste jsem ten tel pak snad za 5k strelila… a od te doby jsem holt u jabka..:)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    iPhone je k dnešku 17 let na trhu a pořád nepodporuje SMS doručenky, Adobe Flash a českou T9 😂
    (V Česku je 16 let, hodinu po uvedení do prodeje jsem si ho koupil a od té doby nepřešel jinam)
    NIXX
    NIXX --- ---
    HONCKA: Tohle nepomůže?

KULHY
    KULHY --- ---
    Já teda jedu teď to Guglí a prostě to nění ono no. Jako predikce dobrá, ale jakmile tu bude iOS18, jdu asio okamžitě zpět a tím i řeším nějaký případný VFISA
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    VFISA: Přesně z tohodle důvodu se ani nepouštím do jakýchkoliv experimentů s klávesnicemi a všechny tyhle debaty jen z povzdálí sleduju :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    VFISA: swiftkey vlastní M$. S tímhle přístupem nezadáš nikde nic, pokud to neloguje klávesnice, tak to loguje appka, stránka, něco po cestě...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    VFISA: hesla nepise klavesnice, ale vklada password manager. (V mem pripade :))
    TAP
    TAP --- ---
    SATOO: čas, než se písmeno přepíše do textovýho pole i delší haptická odezva/vibrace stisku kláves. je to pár desítek milisekund, ale prostě na tý pocitový úrovni je pro mě Gboard OK a Apple latence lvl lag na bluetooth sluchátkách.
    VFISA, takhle paranoidní nejsem, moje hesla už stejně Google má a zprávy milenkám dřív propálim sám než to stihne deep state, nebo koho se to bojíme, využít
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    VFISA: Hesla psát raději na default klávesnici.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    VFISA: Dal jsem ty defaultni několik šancí a prostě jsem se na tom nenaučil psát tak efektivně jako na SwiftKey. Psaní tahem , řádek čísel , lepší predikce...
    VFISA
    VFISA --- ---
    hele a nestve vas ze si vlaste do telefonu dobrovolne instalujete "keylogger"? Jaasne, paranoidni etc. ale tvl, az nekdo hackne swiftkey anebo jinou malou firmicku a zjisti se, ze vsechno posilali na "vylepsovani services" tak se budou lidi divit. Proste proc kdyz clovek nemusi zvysovat riziko
    TAP
    TAP --- ---
    Když jsme u toho, Gboard používám, výhradně, na tu applovskou jsem s přechodem z Androidu přesednout nedovedl. Občas se mi ale Apple klávesnice objeví, v bankingu apod., asi kvůli bezpečnosti, chápu. Co mě vždycky zarazí je jak pomalou má odezvu oproti tomu Gboardu. To je 'by design' rozhodnutí, aby člověk psal pomaleji, nebo to můj 13 mini nestíhá :)?
    Na ten leyout bych si třeba i zvykl, pokud vylepší predikci, třeba bych ji používal, ale tohle mě odpuzuje asi nejvíc.
    OT_
    OT_ --- ---
    HONCKA: Ano
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ke tý klávesnici, používám teď swiftkey, ale celkem mě sere jedna věc a to ta, že neumí hw qwerty pouze qwertz, ta gboard to umí?
    KULHY
    KULHY --- ---
    Jablečné díky všem. SwiftKey posílám do kytek a s Gboard čekm plný nadšení iOS 18. :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KULHY: Swift , ale je fakt horší než bývala.
    OT_
    OT_ --- ---
    KULHY: Spokojenost s Gboard už léta a ani vlastně nebudu mít důvod měnit na defaultní, až v ní zavedou tu cz predikci.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KULHY: Tak v iOS 18 už predikce českých slov je včetně možnosti slide po klávesnici
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KULHY: Používal jsem SwiftKey, ms ale potom nějak ukončil podporu a já přešel na google. A už jsem u něj zůstal. SwiftKey mám stále nainstalovanou, ale používám jen na animované gify :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KULHY: swiftkey šla hodně dolu, ale zatim jeste pouzivam.. v ios18 uz bude ceska predikce v default klavesnici, tak to uz těch pár měsíců nějak přežiju snad.. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam