• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NATURALPLAST: Ikdyz mě třeba v iOS beta 18 zas nejdou přidat do najít a tváří se jako ze má nějakou součást cizí majitel. Přitom sem je kupoval na Apple.com
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Ještě mě napadlo jestli to nemůže být tím co si asi ztratil předpokládám. Jestli ho někdo nemá spárovaný a nedělá to bordel. Jinak nevím
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NATURALPLAST: A pak ten proces od začátku
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Dal si je ignorovat v Bluetooth? Ještě mě napadlo
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Máš ty starý odebrány v najit? A to nový si koupil jak? Není někde stále přihlášeny jestli není nový.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SATOO:

No a přesně proto je nejlepší na Arabáše vlastnit iPhone i Xixao 25 Super Advanced nejlépe z Indie či Srí Lanky bez otravných limitů :) Přiznám se ovšem že třeba vlastnictví MacBooku za cenu brutálního děla od Alienware je zcela mimo moje chápáni ovšem proti gustu....
    NIXX
    NIXX --- ---
    SM3: Na karty (a hesla) používám 1Password
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte někdo tip na aplikace:

Pro správu zablokovaných čísel:
    Představuji si něco, co mi ukáže sms a hovory, pokud se mě zablokované číslo pokusí kontaktovat.

Správa platebních karet:
    Kde si budu moci jednotlivé karty pojmenovat, jelikož v peněžence v telefonu vidím jen barvy a čísla karet a už se v tom ztrácím, tak bych rád něco přehledného.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    R4BB1T: To je dobrej napad!!
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    KASUMI: Skvele mi tohle funguje na emoji. Nabinduju zkratky a pri psani nemusim menit klavesnici.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SUBTITLES017: Haha. To jsem uz zapomnela, ze existuje. Ale ocividne jsem to kdysi vedela :))

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DOCKINEZ: dík, zapisuju do CV :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUBTITLES017: Díky, tohle jsem potřeboval. Jsi hrdina!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DOCKINEZ: nastavení / klávesnice / náhrada textu by ti to teoreticky mohlo vyřešit...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DOCKINEZ: klasická iOs klávesnice, nebo jiná ? Zkus projít tohle jestli jde o klasickou - https://support.apple.com/cs-cz/104995
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar, nevěděl byste někdo, jak, resp. kde v iOS opravit automatický opravy, popř. absenci automatický opravy konkrétních slov?

Jde o to, že mi z nějakýho důvodu iOS přestal nabízet opravy u slova "večer" a řekněme dalších 20. Prostě napíšu "vecer" a z nějakýho důvodu to tak zůstane a systém se tváří, že je to tak v pořádku. Snažím se ho to odnaučit, ale k ničemu to nevede.

Existuje někde v systému nějakej "slovník", kde bych natvrdo opravil, že nic jako "vecer" správně není a bude to tak a tak? Díky.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FRK_R23: DMA není jenom o appstoru, ale víceméně o všech funkcích, které máš v systému, tak by si měl dát rovnocený přístup i konkurenci.
    Zrovna u tohodle jde o ai uvnitř telefonu tj bude mít přístup ke všemu, co v telefonu děláš a co tam máš a neznám nikoho, kdo by tam neměl osobní data.
    Tj v rámci tohodle imho jde DMA proti ochraně osobních dat.
    Problém v USA to není, protože tam nikoho krom sebe tam apple prostě nepustí.
    Já osobně v rámci osobních dat z bigtechu applu důvěřuju nejvíc, protože jejich business model není postavený na vytěžování těch dat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HONCKA: Pořád mi neni jasný, proč by museli komukoli dávat osobní data uživatelů.

Třeba jsem na to moc blbej a je to jasný. Mě to ale přijdou jako dvě oddělený věci. Na jedné straně tady máš otevřený digitální trh, na straně druhé bezpečnost dat uživatelů.

Neznám samozřejmě přesné znění DMA, ale předpokládal jsem, že to je spíš o tom, jak Apple dělá appstore, jak tam pouští lidi a kdo všechno na jeho platformě může něco dělat. Ale ochraná mých nebo tvých dat není předmětem (nebo by neměla být) jak sám říkáš otázkou DMA.

Takže moje původní myšlenka byla taková, že když je jejich systém "ohrožením integrity a též soukromí a bezpečnosti dat uživatelů" problém v EU, ale nikoli v USA znamená to, že ve státech soukromí a bezpečnost dat neni na takové úrovní jako v EU. Což neni.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FRK_R23: jenže DMA není o osobních datech, ale o otevřených digitálních trzích a pokud jseš gatekeeper, tak musíš dávat ty věci k dispozici i konkurenci a čím víc lidí, systemů, whatever má někam přístup, tak ti klesá bezpečnost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam