• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DARKINA: Je to super. Svoje esim má i Revolut.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    FLLIP: Jen jsem chtela podekovat, pouzito na Emiraty.)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    EFESH: Mne to nejde. Kamoska to mela uz u 6s a nechapal jsem to. Pokazdy mi to vyvodi nejakou kravinu.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Cau, nechal sem si v jednom servisu vymenit baterku. Mam tam orig. novou, ale typek, co to menil tu novou nabijel a po spusteni mu to hodilo hlasku viz. img. Chtel me tam drzet jeste 20 minut, ze ta autorizace je slozita, ale spechal sem. Nezvladnu to autorizovat diy z domu, abych za nim zas nemusel? (Ios18)

KOLCON
    KOLCON --- ---
    HONZEEN: ten je ale cloudovy a uklada hesla u nich na serveru a taha tam maily, ne?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    taky hledam... mail.app na ios/ipados ma jednu drobnou vadu, ze neumi radit maily pozpatku podle data doruceni... (nejstarsi nahore)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Zkoušel jsem i Spark a pak jsem se vrátil k systémový Mail.app a jsem s tím vlastně docela spoko.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    CROSS: Co Spark? Používám ho a nemůžu si stěžovat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MADBANANA: A co místo něj? Systémový mail?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Airmail jsem na mobilu i na kompu používat přestal, protože se těch věcí dělo divně mnohem víc, než jen notifikace.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nedávno - při upgrade na iOS 18 - jsem si povšimnul, že mám vypnutý notifikace Airmailu, tak jsem je zase zapnul. Po pár dnech jsem si vzpomněl, proč jsem je měl vypnutý - protože fungujou fakt divně. Odhaduju to jen na mírnou nadpoloviční většinu případů, kdy akce s notifikací - smazat, archivovat, označit jako přečtený - opravdu zafunguje. Ještě jsem nepřišel na nějakej princip, proč to někdy funguje a někdy ne. Používáte tu někdo Airmail, a funguje vám to?

(Na otázku, proč to používám, když to nefunguje - ty notifikace principiálně nepotřebuju, aspoň mě to nevotravuje, a mít sjednocený rozhraní a správu několika schránek na telefonu, iPadu a Macu je skvělý - a systémovej mejl na nějaký složitější třídění a pod. fakt ne.)
    WAKI
    WAKI --- ---
    Já mám od 21 objednáno u mobil pohotovosti ale obyčejný pro, ale jak kdyby to moje 11pro cítila. Vydrž baterky max 13h a z toho 7h spim. Tak nevím jak dlouho to dám.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUCATIMONSTER: Už od pátku 20., ale objednával jsem přímo u Apple a s doručením ne v ČR.
    PETJU
    PETJU --- ---
    DUCATIMONSTER: Uz od pondeli 16.9. Objednaval jsem na Alze.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Už máte někdo pro max? Udělal jsem predobjednavku u alzy 4 minuty po spusteni a zatim nic :D
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj. Dotaz na fotky iOS vs Facebook. Mám panorama a chci ho sdílet na Fb. Je vyfocené na panorama mod, ve fotkách má ikonku panorama, ale na Fb se mi vloží jako obyčejná fotka. Když jsem měl Pixel s Andoidem a vyfotil jsem foto na panorama, tak se mi automaticky fotka sdílela v panorama modu na Fb. A nemůžu za boha přijít na to jak to udělat s iphonem. Nevíte prosím někdo?
    EFESH
    EFESH --- ---
    TAP: lol. Ja až dneska (a omylem) zjistil že se dá psát tahem:)

Ale skoro pořád píšu oběma palci takže to ani asi nevyužiju
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    LBW: Dik, jsem deges.
    LBW
    LBW --- ---
    VELCORO: dole uprostřed vedle “i”
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Do pici kde je na ios 18 automaticka uprava fotek, nebo uprava fotek vubec?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam