• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    INSEQUI: zvyknul jsem si... něco i chci mit offline, stahuju z yt, sc, atd.. větsinou to dělám tak, že stáhnu na macu a pak pošlu přes airdrop do iphonu a nechávám si offline knihovnu v documents
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    FORELLI: Mam to stejne, po nejakym zkouseni jsem zustal u aplikace Evermusic. Trosku boj na zacatku jak a kam nahrat hudbu atd, ale je to fajn a funguje to dobre. Je zdarma a jediny co, ze po spusteni clovek obcas musi vypnout nejakou reklamu co mu vyskoci - nic hroznyho. Za me spokojenost.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    V podstatě by to mělo být něco jako winamp, jedu hodně audioknihy i vlastní knihovnu muziky.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SUBTITLES017: Tak to jsi u Apple blbě, ja s mp3 a vubec nestreamovanou hudbou děsně bojuju uz 10 let a přijde mi ze je to cely spis o tom to lidem co nejedou předplaceny aplikace znepříjemnit.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FORELLI: ja žádný apple music a spotify nejedu, pac hodně hudby stahuju z internetu (ne ze bych ji kradl, ale proste na těch streamovacich službách neni).. používám léta aplikaci Documents..
    VFISA
    VFISA --- ---
    FORELLI: jakoze si chces manualne manazovat soubory? Doppler, Ecoute, asi i dalsi ale nebyva to v dnesni dobe itunes music a spotify bezne...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Přecházím z androidu vyzkoušet iOS, poradíte aplikaci na muziku - flac, mp3? Díky
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ODIS: iswap.cz?
    ODIS
    ODIS --- ---
    ODIS
    ODIS --- ---
    Ahoj,někdo nějaké zkušenosti s opravou prodejem,prostě budu rád za jakýkoli info co s tím Air 2020-2019
    UBIK
    UBIK --- ---
    update k iPhone 13 - nakonec jsem dostal dobrou nabídku nového od t-mobile k nové (levnější) smlouvě.
    všem díky za rady.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Prodavam iPhone 14 Pro 256GB bily za 15.000 Kc. Stav noveho zarizeni, protoze ho celou dobu nosim v obalu a od zacatku nalepene premium sklo z iStyle. Sklo je ted napraskle na strane. Na prani vazneho zajemce mohu sklo sundat a poslat foto nebo sundame spolecne, aby bylo potvrzeno, ze sklo na telefonu opravdu celou dobu je a odpovida tomu stav displeje. Stav baterie 85%.

obal necham v cene
    https://eu.mous.co/products/limitless-5-0-magsafe-compatible-phone-case-aramid_fibre?variant=40492158877789
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    MADBANANA: díky za tip, asi od tama něco vyberu :-)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MORDINO: Kupoval jsem dětem secondhand na smarty.cz a jsou spoko
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Nemáte někdo IPad co už nepotřebujete? Chtěl jsem něco děckám na hraní a nový je pro ně škoda :-D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUKED: Tak super. Už sem se bál, že to bude zbytečný update a ono ne. Tohle je nutný.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DUKED: Tak to je důvod, proč nemáme Android, že jo…
    DUKED
    DUKED --- ---
    A nové emoji 😉
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HERKULES: https://9to5mac.com/2024/12/11/ios-18-2-release-date-new-features/
    Když nepočítám AI, tak pár je, ale ten focus je na inteligenci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam