• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KEDDY: V CR neni dostupny obchod s audioknihama. Musis si je koupit jinde a nahrat si je rucne do zarizeni.
    KEDDY
    KEDDY --- ---
    Poslouchate nekdo audioknihy v aplikaci Knihy? Mozna jsem blbej jo, ale zaboha nejsem schopny v aplikaci vyhledat jedinou audioknihu, kterou bych si mohl poslechnout.. Je to vubec mozne?🫣🙈
    WAKI
    WAKI --- ---
    JIRIKK
    JIRIKK --- ---
    ATROPOS: https://swappie.com/cz/
    Jsou to Nemci. V rodine od nich mame 3 telefony a vzdy spokojenost.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Pls. Máte někdo tip na spolehlivý eshop s repasy?

Díky:)
    CROME
    CROME --- ---
    KOZZA: V US storu to fungovat nebude v CZ jo
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    diky za info, ja jsem na ten svuj ucet nesahal dlouha leta, ted jsem se do nej dival a mam tam jeste newyorkskou adresu, z doby, kdy CR nebylo AppStorem podporovany :), takze se asi budu jevit neduveryhodne, ceska karta, americka adresa :), zkusim apple support
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOZZA: Fio kartu nemám, ale nevidím důvod, proč by to nemělo jít. Jestli tam na kartě je povoleno platit na internetu, mělo by to jít.
    FTN
    FTN --- ---
    KOZZA: Nápodobně a myslím že není, mám to tak spoustu let.
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    Pěkný zbytek svátku preji ve spolek a chtěl bych se zeptat, je v AppStore problém platit Fio debetní kartou?
    BOXY
    BOXY --- ---
    FELCARKILLER: Používám taky (a nenašel jsem zatím lepší alternativu), ale ta zmiňovaná současná cena mi přišla hodně vysoká... Tak jsem se koukl do historie a ono fakt jo, koupil jsem doživotní licenci v roce 2017 za 5.99 EUR, teď vyjde na 59.99 USD. Někdy se zadaří :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    JIMX: Aha, ja jim zaplatil neco malo pred sto lety a rocne nic neplatim.
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    JIMX: Pocket informant
    JIMX
    JIMX --- ---
    FELCARKILLER: Tak jsem to zkusil, ale 6 kil ročně za kalendář teda nedám ... a nedonutil jsem ho v month view zobrazit časy začátků. Víc jsem to už nezkoumal. Nicméně i tak díky.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    JIMX: Kdysi bych chvaleny Calendar 5, ja ho pouzival po prechodu z Android, pak jsem se ale spokojil s defaultním a presel uplne.
    Myslim, ze to byl tenhle: https://apps.apple.com/us/app/calendars-planner-organizer/id608834326
    JIMX
    JIMX --- ---
    Pardon, moje chyba, nedošlo mi, že to bude chtít popsat podrobněji ... takže
    - jsem zvyklý na toto zobrazení https://www.appgenix-software.com/wp-content/uploads/2018/03/home_feature_month_en.png ... tj. měsíční zobrazení, kde se zobrazují jednotlivé položky přímo jako text s barvou podle kalendáře
    - jsem zvyklý na to, že na homescreen mám widget s agendou v nějaké takovéhle podobě: https://www.appgenix-software.com/wp-content/uploads/2018/03/feature_card_widget_agenda_en.png
    - vím, že Google Calendar na iphone míval problémy s tím, že když se nějaký úkol zadal do nějakého kalendáře, tak už se nedal přesunout do jiného
    - líbí se mi, že při zadávání nové položky do kalendáře nabízí (našeptává) položky, které už tam jsou, takže nemusím vše znovu psát
    - samozřejmostí je správa opakujících se položek včetně možnosti smazání jedné z nich někde uprostřed
    - ideálně pokud by se jednotlivé kalendáře daly rychle zapínat a vypínat (v BC mám dole lištu se seznamem a tapnutím na něj ten daný kalendář schovám nebo zobrazím)

... mám takový pocit, že ani ios originální, ani google calendar neumí všechny ty věci
    NYX
    NYX --- ---
    JIMX: Uzivatele iOS asi nebudou tusit co ten BC2 umi tak specialniho a tedy k cemu hledas alternativu 🤷🏻‍♂️

Kalendaru co se umi napojit na gcal je urcite tuna.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    JIMX: Muzes zkusit primo appku google calendar a nebo kalendar v iOSu. V obou napojeni na gcal funguje. Zalezi jake mas pozadavky.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Přemýšlím, že po letech používání různých Androidu bych šel do iPhone 14 ... ale jsem zvyklej na business calendar 2 a ten na ios není, existuje nějaká alternativa funkční s Google kalendářem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam