• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PULKA
    PULKA --- ---
    ERVIN: Ty jsem prave 2 vracela, takze mozna slyim ultrazvuk, ale bylo to naprd.

Diky vsem, budu jeste sledovat tu originalni a pak se uvidi, mozna bude nejjednodussi si zsjit nekam do iStyle/iWant a chvili je tam zkouset…
    DUKED
    DUKED --- ---
    PULKA: Mám MagSafe puk od Belkinu, žádné zvuky nedělá
    MUXX
    MUXX --- ---
    PULKA: tak pul na pul. mam nejakou noname TS09S a ta piska. ve firemnim aute bezdrat nabijecka zas brutal zahrivala telefon. ostatni nabijecky jsou v pohode - nepiskaji, nehreji.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PULKA: Hele od Applu mám takovou tu rozkládací na telefon a hodinky, pak mam jednu fixed. Pak pár z IKEA, ale ty používám málo, jsou bez magnetu a stačí málo a nenabiji to.
    PULKA
    PULKA --- ---
    HERKULES: JYRKA: To se má. Máte oba tu ofiko od Applu? Dám tomu ještě chvíli, ale prostě sedím u stolu, nabíječku před sebou a občas to elektricky zapraská / zavrčí nebo jak to říct. Připadám si trochu jako blázen je takhle vracet.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PULKA: Moje žena slyší i ultrazvuk, ale nabíječky ne
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PULKA: Nabíjím jen bezdrátově a beze zvuků. Nebo o nich nevím
    PULKA
    PULKA --- ---
    Prosím o info - kdo máte bezdrátovou nabíječku - je normální, že dělá zvuky? Koupila FIXED MagPad 2, první vrněla jak šílená. Druhá pískala. Vrátila jsem a rozhodla jsem se oželet stojánek a vzít origo od Applu. Ta je většinu času ticho, ale už dvakrát z ničeho nic začala vrčet a hřeje jako blázen. Což ty dvě vrácené předtím nedělaly.
    Je to mnou? Je to princip těch nabíječek (teplo chápu, zvuky ne). Mám rozbitej konektor v 13mini a poslední zbytky bych si ráda nechala na používání v autě a nouzový nabíjení, nechce se mi to moc měnit. Díky!
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    18.3
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    PEJR: taky mám Siri vypnutou, resp. dost osekanou, a myslím, že v tom prvním řádku mám taky přesně seřazené poslední konverzace, v mém případě Signal a WA, iMessage defakto nepoužívám. iP 13 mini s posledním iOS.
    PEJR
    PEJR --- ---
    Ja mam 14 pro a siri uplne vypnuty a nijak to nepremejsli, prvni mam vzdycky posledni pouzitej kontakt pro sdileni
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    HERKULES: Ja si s roem napisu obcas naposledy vcera vecer 4 zpravy ;) ale mam 15 pro (coz by snad nemel byt vubec duvod)

HERKULES
    HERKULES --- ---
    Nastavení Siri a nastavení Siri ve WhatsApp

CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: Siri musí mít povolený, že se z whatsapp může učit. Ale myslim, že jsi psal, že to máš zapnutý, takže nevim. Každopádně může za to Siri, jako za všechno. :-]
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TOM_HOST: No a já právě říkám, že ne. Jedu WhatsApp píšu denně. Na jednu iMessage připadá tak 3 WhatsApp zprávy. Jednotlivci, skupiny. Všechno. Telefon to úplně ignoruje.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    to uz funguje nak pres ai zase a dela si to samo ... objevuje se tam co si foun mysli ze prave chces ... kdyz si pres ten whatsapp kontakt posles manualne treba 10-20 zprav tak to tam bude .. kdyz si s tim kontaktem budes psat kazdy patek v 5 rano bude tam v patek v 5 rano ... vypozorovano
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Ten spodní řádek umím upravit, chápu první řádek, ale jsou tam prostě jen iMessage ...

HERKULES
    HERKULES --- ---
    PEJR: Právě že pořád. Víc než přes zprávy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam