• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Ahoj, dětský účet a iphone 11. V aplikaci fotky nefunguje hledání lidí a aní se nevytváří vzpomínky apod. Je to nějak blokované a nebo je někde chyba? iOS nejnovější ale dělalo to i na 17.7.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GEGI: Rustdesk
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUCATIMONSTER: Hned sem to taky využil. Super. Aspoň člověk vidí, co člověk vidí :)))))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUCATIMONSTER: Je to je pasivní sledování, nebo lze i převzít kontrolu?
    GEGI
    GEGI --- ---
    DUCATIMONSTER: zkusim, diky, ja FT vubec nepouzivam, tak to me nenapadlo
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEGI: FaceTime a sdílení obrazovky?
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, nemáte někdo tip na apku na vzálený přístup - něco jako team viewer - pro troubleshooting mojí mámy. Takový ty rozhovory - klikni na modrý kolečko, ale já ho nevidím...
    Google jsem zkoušela, ale hodně mi toho přijde pro využití s počítačem, tak bych uvítala tip na osobní zkušenost s přenosem mobil - mobil.
    Děkuji předem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ONDRA_99: Dobré vědět :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FRK_R23: iOpravna ho nabizela uz pred 10 lety. Akorat teda za drobny poplatek. A novy telefon jsem dostal za 3 dny. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BERRUNA: Tak snad to dopadne.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FRK_R23: a tak třeba jo, nevim. Zatím jsem nic podobného neřešila
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BERRUNA: Se docela divím, že servisy už dnes nenabízejí náhradní zařízení. Jako když ti v autoservisu půjčí auto...:)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FRK_R23: já poprvé a pěkně mě to sere. Protože to zas budu bez tel a cosikdesi :(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BERRUNA: To asi udělej, protože něco takovýho jsem u žádnýho modelu nezažil
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Ja mám od nového roku nový 16pro a je to snad poprvé, co zlobí. Už jsem ho musela x krát restartovat, protože zamrzá, nevím čím to, a jestli to mám reklamovat :(
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    zacala mi strasne zlobit dotykova vrstva. casto mi nerjdou napsat njaky pismenka, neco zmacknoutr a tak; to je asi na vymrnu co?

nrcvcim jestli to ma u 11 cenu
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    HERKULES: Tak jsem na to přišel. Je to tím, bylo to tím, že jsem měl app WhatsApp uzamčenou na faceid. Jako samostatné tu app. Nějaký takto mam. A ty, co jsou takto zamčený, jsou vynechaný ze všech widgetů, šíři doporučení a všeho.

Uf
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SUBTITLES017: Jó, já taky, ale kličkovat v tomhle háji subscriptions je čim dál tim těžší.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SUBTITLES017: Mám to s předplatným stejně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam