• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PULKA
    PULKA --- ---
    MUXX: Tady koukam, ze uz ma vyprsenou zaruku podle fotky a nemuzu ho tady najit podle seriovyho cisla: https://checkcoverage.apple.com/ znamena to, ze se v tom nekdo vrtal? Svuj iphone s vyprsenou zrukou tam normalne dohledam.
    PULKA
    PULKA --- ---
    MUXX: vypadá to, že máš pravdu, že jsou to nějaký refurbished věci, i když to podle popisku tak nevypadá

MUXX: podle faktury je to z toho Mobileonu (Black Sand), ale za 8k, už to není nijak hrozný... Asi to ještě promyslím, ale vypadá to, že jsem fakt dobu, kde by se dal sehnat novej proflákla :(
    MUXX
    MUXX --- ---
    PULKA: Tady ho typek prodava na bazosi a vypada fakt novy. Podle fotky je urceny pro US trh A2481

https://mobil.bazos.cz/inzerat/201259391/iphone-13mini-128-gb-midnight.php
    PULKA
    PULKA --- ---
    MUXX: Taxy pisou novy a s odpoctem DPH (coz normalne nejde), ale mozna tam v utery zavolam a uvidim.
    MUXX
    MUXX --- ---
    PULKA: Podle recenzi na heurece bych rekl, ze jsou to vsechno repasovany telefony
    PULKA
    PULKA --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s obchody mobileon.cz a smartronix.cz? Chci si jeste na posledni chvili kouoit druhy novy 13 mini a jinde uz neni. Diky odpoctu DPH to vyjde jako refurbished. Jak poznam EU/CZ distribuci? Predem diky!
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    INSEQUI: Jj, vim jak funguje airtag. Po meste ten tracking jede uplne v pohode, v rumunsku budu mit asi smulu :-) Spis me ale slo o to, zda jde pomoci nejaky technologie objevit jeho presnou lokaci prostoru ala precision finding od applu, kdyz je to defakto jen bluetooth.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    INSEQUI: Zařízení
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DSTEPZ: Ani ne, AirTag funguje pokud jsou poblíž zařízena Apple, takže když se auto dostane mimo jejich dosah AirTag nebude fungovat, chce to něco s GPS.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Cus, lehky OT
    Je dobrej napad pouzit airtag s vydlabanym reprakem jako tracker svyho auta? Nefungujou nejaky apky pro android na podobny bazi jako precision finnding, ktery detekujou bluetooth zarizeni a pujde pak snadno objevit? Gugl ani chatgpt moc neporadil.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    HAFI: Taky tak
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    TONY_TAIL: Swappie
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    Uvažuju o upragedu z 11Pro Max na novější typ a úplně se mi nechce dát ranec za úplně nový. Nějaký tip na stránku s repasy? Máte zkušenost, kde to stojí za to? Díky
    MUXX
    MUXX --- ---
    LBW: Co vim tak 13 mini uz leda z druhe ruky. Jinak SE2022.
    LBW
    LBW --- ---
    SE 2020 nahradim idealne 13 mini, pokud malicherne trvam na tom, ze nechci vetsi telefon?
    EFESH
    EFESH --- ---
    EFESH: Jen jsem to řekl tak mi to začalo fungovat, zajímavý!
    EFESH
    EFESH --- ---
    Funguje to někomu? Mám device anglicky (US) i Siri. Povolí mi to zapnout Apple intelligence ale po vyvolání Siri to dělá vše po starém.

15 pro
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    PAYA: Face with bags under eyes
    Fingerprint
    Leafless tree
    Root vegetable
    Harp
    Shovel
    Splatter
    Flag of Sark
    ALI
    ALI --- ---
    PAYA: no, videl jsem; nic moc tam nerika .)
    PAYA
    PAYA --- ---
    PAYA
    PAYA --- ---
    8 new emojis na to jsme přesně čekali 😅
    WAKI
    WAKI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam