• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    STEVIE: Zase záleží k jakému modelu. Takové ty funkce přítlaku, hover a náklonu jsem snad nikdy nepoužil, ale u Pencil pro “roletka” po zmáčknutí je asi nejlepší funkce na Apple Pencil (jinak stačí prst). Pro srovnání mám všechny modely a s klidem mohu říct, že buď Pro, nebo je jedno jestli je nebo není originál
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    STEVIE: Někde mám Fejk navíc. Budu doma až v neděli, když se připomeneš zkusím pohledat. Případně můžeš přijet porovnat s Apple Pencil 2.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    STEVIE: fejkový pera, co mi prošly rukama, stály za prd.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    doporučil by někdo fejkový apple pen nějaký nebo má smysl mít jen originál?
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    NOPOLICE: Ve Smarty jsem pořídil svůj aktuální pracovní stroj (MBA M2 zánovní) za cenu, za kterou nebyly v té době ani na bazarech, nemůžu si stěžovat. A vizuálně i stavem baterie perfektní.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    NOPOLICE: Hodně záleží o jakou práci jde. Já používám iPad na všechno na co používám počítač a u poznámek používám jen iPad.
    Po poslední velké aktualizaci nativní aplikace používám tu v kombinaci s Freeform a připomínkami.
    V průřezu mám vyzkoušeno na všech velikostech iPadu, takže jestli tě zajímá něco konkrétního tak se ptej
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Vedle jsem nedávno vyhejtoval tablety jako zařízení, co nedává moc smysl, ale začínám uvažovat o ipadu na psaní poznámek v práci (s apple pencil).
    Tak mě zajímá, jestli to tak někdo používáte a máte pozitivní zkušenost?
    A taky jestli máte dobrou zkušenost s použitým zařízením ze smarty (tam mají teď air "jako nový"). Filtr něco našel, ale uvítám i další recenzi na použitý zařízení (ať už smarty nebo jinde).
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    jak nejsnadneji resetovat heslo na starsim iphone 6s? mamka ho ma v pouzivanych zarizenich na novem ip , zaboha si ale nemuze vzpomenout.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HERKULES: Ď
    Mam 14 pro a cekam tak 2,5
    To by mohlo klapnout
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KASUMI: 13pro a stalo to 2000. Iwant.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HERKULES: Jakej iphone a kolik te to stalo pls? Taky musim
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    SICKBOY4000: Právě že nebyl. Zjistil jsem to ex post. Zastavit se tam můžu, ale nejezdím úplně kolem.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    HERKULES: Zpátky v tom servisu jsi byl? Co ti řekli?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Nechával jsem si měnit baterii u iPhone. Před výměnou chtěli odebrat zařízení z “najít”. Teď tam pořád svítí servisní “mód”.

Dá se to nějak zase zapnout, odstranit, nastavit default?

Díky

JIMX
    JIMX --- ---
    ZVIRATKO: generický Qi, léta to fungovalo bez problémů ... od nějaké doby cca půl roku zpátky to takhle sem tam zazlobí, že ráno to není nabito na 100 %, ale třeba jenom na 60 % ... na graf se zkusím někdy podívat, ale jelikož to je telefon ženy a ona mi to většinou řekne až bůhví kdy, že to zase zazlobilo, tak jsem ho ještě neměl příležitost vidět.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIMX: no a je to magsafe nebo nejaky genericky Qi? A co rika graf v Nastaveni/Baterie, ze to nabijelo celou dobu?
    JIMX
    JIMX --- ---
    ZVIRATKO: Nekupoval jsem si 4 bezdrátový stojánky, abych nabíjel kabelem jak za krále klacka :-) ... blbý je, že se to projevuje jenom občas, takže se ten konkrétní problém špatně hledá :-/
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIMX: nenabijet bezdratove, aspon trochu spolehlive nabiji jen Magsafe a i ten ma obcas problem, hlavne ti kvuli teplu mnohem driv zdegraduje baterka.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    JIRRA: Diky, tak to musim patrat dal. Tusim, ze to nakonec bude nejaka blbost v nastaveni, ale nevim jaka. Icloud pouzivame, fotky na icloudu mame, sdileny alba mame povoleny. Jemu vubec neprijde ta pozvanka, to je mi divny... zaroven presel na apple teprve pred par dny, tak snad neni problem v nejakym uplne zakladnim nastaveni
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    BRUSINKA: Tím to nebude, rodinný sdílení mam, sdílenou knihovnu ne a alba normálně sdílím
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Nedari se mi nastavit s manzelem sdilene album ve fotkach, zda se, ze nastavene mame oba vsechno spravne, povolena sdilena alba atd., s jinymi lidmi mi to funguje. Muze byt problem v tom, ze mame aktivni rodinne sdileni a tudiz nas to 'tlaci' do toho, abychom meli sdilenou knihovnu fotek a nesdileli jednotliva alba?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KULHY:Víš že možná že jo?

Připomeň se mi prosimtě večer a já se ti podívám.
    JIMX
    JIMX --- ---
    DUCATIMONSTER: Nezkousel, zkusím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam