• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUKED
    DUKED --- ---
    JYRKA: 215 237
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nejhorší je, že se to zpomaluje. Teď jsem v roce 2017 a posunutí o dva týdny je na několik minut. Na to asi nemám :)
    Jinak v iCloud záloze mám 718000 zpráv. Jak jste na tom vy? :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JYRKA: tam je problém ze se to načítá z icloudu no… myslim ze nějaký export pres icloud ze zálohy by to mohl umět.. default primo v iphone to imho neuděláš.. leda klikat a načítat jako blbec
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KECAM: to nedojde na začátek, ale jen na začátek toho, co má v paměti. Vzhledem k frekvenci našich zpráv tak o týden :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    JYRKA: bez do zprav s danym kontaktem. udelej touch uprostred vrchniho okraje telefonu (funguje pro navrat uplne nahoru trebas i u webu apod. )
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Existuje nějaká inteligentní zkratka, jak se dostat na úplný počátek SMS zpráv s nějakým kontaktem? Docela by mě zajímaly historické SMS s manželkou, ale od roku 2011 jsme si jich vyměnili tolik, že scrollování nejde použít :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ja som teda uz asi 3 iphony fotky nemazala a nema 256 zaplnenych. a mam tam fotky od roku 2017 snad...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Ja vim, ja vim. Ale tak jsem nechtel promeskat prilezitost pohejtit apple. Predstavovani novych iPhones je jednou za rok, tak si to chci uzit. :-)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PETER_PAN: u mne dobrý :)

CROSS
    CROSS --- ---
    PETER_PAN: no tak 17 Pro je první generace s 256 GB v základu, 16 Pro startoval se 128.

Ale srát tě to samozřejmě může. :-]
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    CROSS: Tak zakladni model ma nejakou konvergencni cenovou hladinu bez ohledu co je v nem z HW. A oni ho uz x-tou generaci udelali zase jen s 256 GB. Muze me to srat, ne? :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    PETER_PAN: 1 TB ti nestačí, nebo je problém v tom, že za to chtěj peníze? :-]
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Achjo. To je banda kundibadu. Tesil jsme se na iPhone 17 Pro a oni ho udelaji v zakladu zase jen s 256GB. To je evoluce opravdu.
    DATEL
    DATEL --- ---
    SUBTITLES017: Jo, to je mi jasné, ale už dlouho se píše, že chystají nástupce a že by měl být teď na podzim, tak mě překvapilo, že o něm nebyla ani zmínka. A zas proč kupovat tři roky starý HW, když má teď vyjít nový… Bude mít alespoň delší SW podporu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DATEL: ta klasická apple tv 4k je porad úplně v pohodě… na náhradu tv os úplně cajk
    DATEL
    DATEL --- ---
    Hm a TV Apple box nový nic? Potřebuju něco místo vestavěného OS v televizi 🙁
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Mno...asi obnovím vozový park, aktuálně iP12PM, Watch 6 a Airpods Pro 1, skok na iP17PM, Watch Ultra 3 a Airpods Pro 3 bude významný :D
    Akorát jsem teda zvědav, kdy se objeví nové Macbooky Pro, v lednu mi končí Alza Neo s M2 MAXem a potřebuju upgrade
    CROSS
    CROSS --- ---
    Taky dolar krapet spadnul. Podle mě z tý 14 to za výměnu stojí (loni jsem šel z 11 Pro Max na 16 Pro Max a byl to fakt obrovskej rozdíl). Z čehokoli novějšího jedině pokud člověku jde o nějakou specifickou funkci. Třeba 200 mm (ekv.) ohnisko.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SUBTITLES017: ja premyslam ze vymenim 13 mini za 17 pro. uz nedrzi baterka a foti to jak brambora.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam