• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MATHEZZZ: Subjektivně mi to taky přijde rychlejší a navíc mi ten update paradoxně ubral na obsazení disku v mobilu asi o dvě giga. Na iPadu taky gut, ale tam jsem měl od léta betu a na Macu jsem nahodil večer i Tahoe update a taky v cajku.
    MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---
    Za mě teda zatím ios 26 na iphone 11 pro spokojenost. Po instalaci se to tvářilo dost zasekaně, tak mě to trochu vyděsilo. Ale asi to potřebovalo chvíli na zaběhnutí a přijde mi to víc smooth i rychlejší, než ios 18.
    M0R
    M0R --- ---
    Zdar, mám dotaz - v Safari mi dneska začalo blbnout otevírání výsledků vyhledávání v googlu, konkrétně obrázky. Ať kliknu na jakejkoliv výsledek, abych viděl zvětšenej náhled, tak to asi vteřinu nějak chroupe a ukáže mi to jenom první výsledek vyhledávání, bez ohledu na to, na kterej jsem kliknul. Může to bejt malware?

Mám starej iphone SE s iOS 15.8.4
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUKED: přidal jsem znova, nejsem v low battery a reduce motion mám vypnutý a nefunguje mi to ani na iphonu ani na ipadu :(
    DUKED
    DUKED --- ---
    HONCKA: Aha, ipad už rok nepoužívám, tak neporadím. Na telefonu stačilo přidat tapetu znova a je třeba nebýt v low battery módu a zároveň je třeba mít vypnutý reduce motion myslím. Simply clever prostě 😁
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUKED: skusil jsem to a nic, nejede mi to na obou zařízeních (ip 12 mini, ipad pro m1), sranda je, že na ipadu, když ho mám v docku na externím monitoru, tak na monitoru to mám ok, ale na tabletu mám místo tapety černou obrazovku
    DUKED
    DUKED --- ---
    HONCKA: Taky jsem nad tím koumal a řešením je přidat ji znova
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HERKULES: zatím jako první jsem si všiml, že mi nefunguje tapeta na lockscreenu
    DREEK
    DREEK --- ---
    HERKULES: iP16Pro, chyb jak chyb, ale tvl to UI je mazec. Občas fakt nevím, zda to byl záměr nebo to je "by design". Zatím největší šok mám z toho výběru ikonky ve spodním výběru z ikonek v aplikaci (Watch, Files) - vyberu a přes to mi ještě nějak vyskočí/vyblikne ten glass efekt. Ve Find Me na ten efekt zdá se zapomněli. :D Safari lišta trochu nešťastně překopaná, ale asi si zvyknu.

Jinak sklo lze vypnout klasicky zde ... General - Accessibility - Display & Text Size - Reduce Transparency - Off

watchOS 26 update, dokola appka hlásí, že je potřeba mít hodinky v nabíječce a nabité přes 50 %, mám je v nabíječce na 100 %.
    Kašlu na to, dávám zpět na ruku, po chvilce se spustí na ruce update. Wait, what?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SUBTITLES017: Asi 16 teda :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: 17 pro max? :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HERKULES: Na 17 pro max mi v Safari nejde na zmenšené klávesnici tlacitkem 123 přepnout na interpunkci. V jiných aplikacích nebo při normální velikosti klávesnice to funguje.
    _
    DUKED
    DUKED --- ---
    Je to fakt škaredé, hotspot funguje
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    V jedné verzi public bety byly problémy s Carplay, ale update to spravíl. Jinak si ničeho nejsem vědomý
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    SUBTITLES017: Ja si pamatuju, jak jsem instaloval hned první den nějaký z předchozích iOS a nefungoval osobní hotspot.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HERKULES: já mám už co vyšla ta první public beta a v pohodě... věřím, že ta ostrá verze co teď vyšla bude úplně v klidu (ani v té public betě jsem nějak neobjevil nic zásadního, co by nefungovalo)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Tak kdo už mate nový iOS? Kolik je tam chyb? :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    6279
    On si este niekto pise smsky?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Já to sem tam celý kompletně smažu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo ale já tam mám nastavenou trvanlivost jenom na rok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam