• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Lama dotaz: jde se nejak podivat na to, ktere aplikace v danem casovem useku tu baterii vyuzivaly? Driv to urcite slo, klikla jsem na dany hodinovy sloupec a ukazalo mi to jake appky tu baterku zraly. Ted muzu klikat jak chci ale ukaze mi to pouze celkovy cas za den.(

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JIMMI15: ramecek je apple intelligence (aka Siri v2), normalni Siri ma porad stejnou animaci (kolecko uprostred dole)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    Visual intelligence je soucasti Apple intelligence, takze to musi byt aktivovany a stazeny v telefonu. Aktivovat to ale nejde, pokud je jazyk systemu nastaven jiny, nez jakyk Siri, kterych neni podporovano zase tolik. Cili v cestine to neni.

Barevny okraj ale je vizualizace poslouchajici a pracujici Siri, coz je jeste teda neco trosku jinyho.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLLIP: tak že se chytneš zrovna toho, že jsem si dovolil zjednodušit a nepřesně napsat, že VI je siri, zatímco je to pouze její součástí, nebo teda součástí apple intellligence, to jsem teda nečekal. Odhaduju pouze to, že jako jiný funkce apple intelligence, i tahle je navázaná na nastavení jazyka, což odhaduju nejspíš správně.

Když už se teda chytáme píčovin, tak v tvých původních otázkách nic o tom, že máš telefon v češtině, nebylo. Jak se ukazuje, je to skutečně tim, že to máš, jak psal BARTOLOMEJ, jinak nastavený. Akorát to jiný nastavení je nastavení jazyka, ale intuitivnost nastavení jde za Apple.

Nevim, no, asi to hrotíme trochu zbytečně.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CROSS: Neodhaduj, Visual inteligence neni lepší Siri, je to jedna z funkcí Siri, kterou mas pokud máš iPhone v podporovaném jazyce.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLLIP: odhaduju, že visual intelligence a.k.a. nová lepší Siri funguje jenom pokud máš jazyk systému a jazyk visual intelligence shodnej. Jelikož siri v češtině neni, asi tě to telefon nenechá spustit. Ale jenom odhaduju.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CROSS: Tak si to přečtěte ještě jednou. Mam telefon v češtině, visual inteligence tam neni.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    FLLIP: je to ta posledni polozka Launch Visual Inteligence - ale ok - nebudu reagovat na dotazy ve verejnem auditku
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLLIP: tak se na ten jeho screen podívej ještě jednou, a kdybych odpovídal já, napsal bych totéž. Podržíš to tlačítko, a je to v nastavení foťáku.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BARTOLOMEJ: Takže, ze prve jsem reagoval na někoho jiného, kdo si stěžoval ze mu to spouští Siri, od tebe odpověd nikdo nechtěl. Za druhé, na tvém screenu spuštěni Siri stale nevidím, asi ma tedy na mysli visual inteligence. Za třetí, ja mám iPhone v češtině a tohle se mi tedy nenabízí. Za čtvrté, pokud chceš reagovat jako, že tě to obtěžuje, omfg s podobně tak raději nepiš nic. Diky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jenom doplnim, že to tlačítko maj už šestnáctky.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    to je z nastaveni fotaku v settings iphone - nechces mi rict, ze si to ani neotevrel a rovnou ses ptal, ze?
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    FLLIP: nemam slov…

BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    FLLIP: tak to mas asi jinak nastaveny, co ja vim
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BARTOLOMEJ: Mam 17pro… foťák mi to spouští na dvojklik, jinak nic nedělá.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    ale hlavně - na takové dotazy bych asi použil google
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    FLLIP: omfg - jakej telefon máš, na mojí 17pro to je takto defaultně nastavený

pokud máš jinej model než 17, tak nemáš spešl tlačítko
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BARTOLOMEJ: Nic to nedělá.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    FLLIP: podržíš to spešl tlačítko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam