• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CURZE
    CURZE --- ---
    Apple dela i XXS spunty pro PRO3, pro PRO2 dela tusim XS, takze se to fakt da vyladit tak aby nevypadavaly snad nikomu. A pokud ti nevypadnou ty dratovy coz jsou v podstate standardni airpods jen bez dratu, tak to budes mit mnohem jednodussi i vzhledem k tomu jestli nesneses cokoli ve zvukovodu. Lucky you .-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CURZE: ja mam len kablove a tie mi pri cviceni trochu vypadavaju, ale to bude mozno i tym, ze za tie snurky taham. zaroven mam problem, mam male a hodne citlive usi a z tych gumiciek akejkolvek velkosti ma boli hlava.
    som chronicky stracac a nenabijac veci, takze som sa airpodom docela branila, ale ten typ cvicenia co teraz robim sa s kablom fakt nezlucuje.
    CURZE
    CURZE --- ---
    Pokud ti normalni airpody drzi v usich tak pohoda, me vypadavaly i jen pri sezeni za stolem, natoz pri pohybu, ja pouzivam pro prvni generace a pohoda, akorat sem teda jeste vymenil spunty za ty s pametovou penou a uz se neposouvaj ani ve spocenych usich pri behu, ale bylo to jako dost dodo nez sem to vyresil...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MART1NKA: Cena výkon obyc airopody. Nemaj nc. Pokud ho nepožaduješ, budeš hepy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JIMX: Jasne, ja s AI pracujem v praci a radsej preferujem ludske rady, inak by som sa nepytala. U tohoto moze byt aj to, ze tie modely mozu mat starsie informacie, plus si rady vymyslaju uplne hovna. Gemini v poslednej dobe dost lobotomie.
    Napriklad pro 2 uz nie su najnovsi model a kupis ich len repasovane, co mi u sluchatok pride trochu nechutne.
    JIMX
    JIMX --- ---
    MART1NKA: Ok, #sorryjako ... já se na takový věci už ptám radši tam, než abych se tady dozvěděl, jakej jsem blbec :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JIMX: Smarja, za toto by sa mal davat na diskusakoch ban :D pardon.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ahoj, mam iphone 16 pro a chcela by som k nemu airpody primárne na behanie a cvicenie. Nepotrebujem dokonaly noise cancelling. Ktore su dobra cena/vykon? Diky.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Kdyby se vám náhodou doma nějaký iPhone válel. :)
    [iPhone 13/SE2022 a novější]
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    3x za 14 dnu v noci s režimem spánku battery drain plocha a uzamčení. Co by to mohlo dělat? 16 pro max
    _
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    KASUMI: neni to normalni
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    prosim vas, je normalni, ze se mi airpod pro 3 kazdej druhej treti den desyncnou a musim to znova parovat?
    kdyz je treba den dva nepouzivam, tak se pak proste nepoznaji a musim projit parovanim
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Bizarní věc. Ženě přestal dobíjet iPhone přes Magsafe.
    USB dobíjelo.
    Vyřešil to restart 🤷‍♂️
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KEJKLIR: Asi bych ji reklamoval. Na baterie je záruka půl roku.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    Někdy před Vánocemi jsem v 13 mini vyměnil baterku za tuto:
    Baterie pro iPhone 13 Mini, 2406mAh, DIAGNOSTIC | FixShop
    https://www.fixshop.cz/nahradni-dily-apple-iphone-apple-iphone-13-mini/baterie-pro-iphone-13-mini-2406mah-diagnostic/
    Aktuálně ukazuje kondici 97%, ale když klesne aktuální stav k 20% tak se začne vybíjet defakto před očima. Např ze stavu 23% do úplného vybití a vypnutí to je třeba cca 5 minut. Stav klesá o procento během 15-30s a to na telefonu nic náročného nedělám. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Má smysl tu baterku vyměnit za jinou? Nebo nějak nakalibrovat?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    FEDAJKIN: Přejížděj třemi prsty doleva na obrazovce, opakovaně, dokud se ti nevrátí všechno, co chceš.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    FEDAJKIN: a funguje to samozřejmě i jen na část textu, viz video.

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    FEDAJKIN: Tak zatřes ještě jednou a opět odvolej akci — je to jako další stisk Cmd+Z :)

Ale samozřejmě pokud bys mazal tři stránky textu drženým backspacem a omylem to o stránku přejel, tak se to bude vracet blbě. Pak bych vřele doporučil naučit se používat označování textu a mazat celé bloky (a tím pldem pak i jedním zatřesením celé smazané bloky vracet).
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    BINARY_PARANOIC: jj myslím mazaní backspacem celou dobu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam