• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

Sezóna začíná!!!!

Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

Usnadní to ostatním filtraci

Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    NOPOLICE: neee revize je to,že ti na to dá takovou plombu s vyraženym svym číslem,jako že to skouknul a je to ok funkční, vlastně tu plombu strháváš,když ho chceš použít
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    neni doplneni = revize?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    no to mě taky když vmi visej v garáži,ale nějak se toho nemůžu dopátrat
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    by me zajimalo kolik tak stoji doplnit praskovy 6 kg hasicak
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    DAVO: jojo to vim no,sem si všimla .) zkusim to u tý vodárny, to mám za rohem,ale nějak mit o od včerejška neberou
    DAVO
    DAVO --- ---
    ATARKA: pokud budeš jen plnit tak dej info kde, můj německej tak 10let prošlej jsem vystříkal na hořící louku v bg.
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    jo mozna jeste todle ,,i kdyz sem si hledal fleky pro dovolenou a zajimave mista a moc mi ten server nesednul ,,ale treba

http://www.kudyznudy.cz/cs/index.html
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KEL: ok
    KEL
    KEL --- ---
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    jo aha pardon sem se prehlid jasne i v letaku je 6 kg tak to radsi tu 6 kg to ej fakt
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    BOHOUR: do baráku kilovka ? si uapd ne, s tim uhasíš max tak zapálenou plotýnku,víc ani prd, do baráku ej standard šestikilovka a to minimáln dva, my máme třeba v baráku na každym patře
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LESH: ok, máš ho mít .)
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    jak je to velky jako ja myslim ze 1 kg se klasicky dava i do baraku a tak tak staci ne
    LESH
    LESH --- ---
    ATARKA: vyměnim dvacítku za železnej klín :)
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    BOHOUR: ty voe v auto77.cz maji 6kg asi za 750.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    v garáži mám jinak dva prošlý,tudíž obaly,ale dou v cajku,myslim,že to sou ty čestikilový,kdyby se dali někde naplnit, tak taky dyžtak můžu poskytnout,mě se to nikam asi envejde, to radši koupim dva malý
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    jinak mám v garáži poctivý železný vojenský kanystry : 2x 20l a 2x 10l ..jeden desítkovej si asi nechám,ale ostatní možno poslat v dáli za nějakou kamarádskou cenu nebo protislužbu na jurgenovi,třeba nástupní schůdek taky poctivej železnej a tak podobně .)
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    ja si horici auto uzil predminulej vikos felcka

tady link

http://www.bauhaus.cz/index.php?id=529&showFile=476&cHash=ab0b1d2cca
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    fakt jo ? no tve,t taky musim mít, se mi normálně zdálo,že sme jeli na dovču a přede mnou začalo hořet auto a já zjistila,že ten svlůj mám poršlej ,,,,daj se někde naplnit ?
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    jo hele a v bauhausu maji hasicak 1 kg za 500 du pro nej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam