• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRMNK: tady jsou vidět stojící obytňáky.. je tam závora, ale stačilo ji strčit stranou, dělal to tak každej co sem si všiml:) https://www.google.com/maps/preview#!data=!1m4!1m3!1d702!2d13.3869505!3d52.479502!2m1!1e3&fid=7
    HONDZIQUE
    HONDZIQUE --- ---
    MRMNK: My vzdy stali v jednosmerce u Mariannenplatz primo u Rauchhausu (naposledy pred mesicem), stoji tam vetsinou dodavky, nakladaky, proste traveleri, je to hned u parku, primo v Kreuzbergu, blizko u centra. Plakety tam nemel nikdo, ani my, ale on je nikdo neresi. A to tam policajti projizdeli casto, ale spise jen hlidali, jestli tam nekdo nedela bordel. Plakety nikoho nezajimali, i kdyz bylo podle vozoveho parku na prvni pohled jasne, ze ji nikdo ani mit nemuze (max cervenou, ktera ti je stejne v centru na nic...)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    kde je te opustenej terminal?, z mapy to neni uplne primo videt, ale zni to dobre, hned kousek od umwelt zony
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..super se parkuje přímo u Templhofu, i mistňáci tam parkujou svoje karavany.. u "opuštěnýho" terminálu, metro je přímo u letiště..
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRMNK: tam už potřebuješ umweltplakette bacha..
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    cau, nevite kde by se dalo zaparkovat/zakempovat s dodavkou na prodlouzenej vikend v Berline? idealne zadarmo ci maly prispevek a nejlip pobliz fridrishain/kreuzberg ...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    pre jedno auto na pár dní
    48.908207,13.827753
    v blízkosti sú vodáci a kemp, inak krásné okolie
    LESH
    LESH --- ---
    SGNLR: k jezeru jsme přijeli za tmy, takže první spaní proběhlo na mini parkovišti někde tady 41.00149,20.804385
    jak tak na to koukám, tak je to asi místo, o kterym píšeš
    v době našeho příjezdu tam u jedné pláže pod náma hrála asi nějaká místní kapela a postupem noci se produkce změnila na dost špatný dj "mix" :)
    MUKL
    MUKL --- ---
    MUKL: píšu jak kokot koukam )
    MUKL
    MUKL --- ---
    KOPI: asi před 3ma lety jsme stáli 2 dny tady, hezká místo u řeky, ale mám pocit že tam startujou vodáci, takže je tam občas přes den rušno, od těch baráků je to oddělený stromama ..

    49°50'53.121"N, 14°32'59.018"E
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    LESH: byli ste u Ohridu v takovym tom velkym kempu, co ma nekolik utesama oddelenejch plazi a probihalo tam kdyid dost mejdanu?bylo to takovy jako polofree.vstup se neplatil, pokud si nechtel spat primo v kempu a ty oblazkovy plaze s bambusovejma barama a docela dobrou produkci byly fajn.jen me zajima jestli je z toho uz uplna turistarna nebo ne.tusim, ze by to mohlo byt to Gradiste viz googlemap.

    jinak my sme z ohridu zdrhli k tomu jezeru co je nad nim(Prespa), kde teda nejsou oblazky, ale pisek, taze je voda mirne zakalena, zato tam neni zadnej turista, lidi k sobe zvou cestovatele na jidlo a kafe a jeden rybar nas tam zavezl na kouzelnej ostrov(udajne jedinej makedonskej ostrov) Golem Grad, kde sou jen opusteny klastery a zelvy, kralici a kromorani-ani jeden z nich tam nema prirozenyho nepritele, takze jich je vsech dost premnozeno a je to uplne magicky misto jak z pana prstenu:)
    LESH
    LESH --- ---
    CEEFA: o tom místě jsme taky uvažovali, ale blízká silnice nás odradila...
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    CEEFA: no to teda nevim, dvakrát sem mluvila s hlídačem z toho muzea kterej mi řikal,že bysme měli odjet,že se na nás ptali fízlové...to bylo když sme tam byli ala dutch kru s knírkama .)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    bylo to tady: https://maps.google.com/maps?q=40.992095,20.79965&num=1&t=h&z=18&iwloc=near, pokud tam x dni nerves nejak moc muziku a neni vas zrovna 10+ aut tak to s nakym vyhazovanim tak horky neni
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LESH: to by nebylo dobrý, už posledně to bylo takový onaký a nakonec snad byl zbytek vyhozen, bohužel sou kolem lidi :(
    LESH
    LESH --- ---
    ATARKA: tak ho prozraď...
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    KOPI: hele kousek u me u chaty je rozhledna blanik,,dole parkoviste na par nakladacku,,,je to lounovice pod blanikem,,tak se mrkni,,kdyztak poslu blizsi info,,,je tam mozna vic mist kdybych zapremyslel a kousek od tech lounovic je byvaly zlatodul roudny a v lese piscite plaze a zelezne trubky a tak,,docela dobre to tam je na prochajdu,,kolo
    KOPI
    KOPI --- ---
    Zdravim, poradíte někdo něco kolem Týnce nad Sázavou, Benešov, Neveklov..na jeden velkej 7metrovej línej náklaďáček?:) Dík..
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LESH: na ohridu sou fleky fajne,taky tam máme jeden .)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    freekemp lovčen - cerna hora - https://www.google.cz/maps/preview#!data=!1m4!1m3!1d4535!2d18.8292378!3d42.4001348!2m1!1e3&fid=7

    placek s boudou, sezenim, ohnistem. pres den par mistnich prodava syry, pres noc ani noha. Je tam primo cedule free camping for bikers and hikers. Smerem nahoru pak vede silnice na vrchol k mauzoleu, na ktere je cedule ze se za ni nesmi mezi 6 vecer - 6 rano.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam