• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MASOO: kde je presne ta Zelena Voda? Znam akorat Zelenou vodu u Noveho mesta nad vahom a to je 100km od blavy...

    Ostrozska Nova ves dobra... jeste bych doporucil Topolnou a Spytihnev... mistecko na kemp u vody se tam da najit a neni problem ze by Vas nekdo vyhazoval pokud nezaparkujete nekomu na pozemku... nejblizsi hospudka Rejda spytihnev
    https://mapy.cz/s/ZM6A

    MASOO: obecne tady na Valassku muzes stat skoro vsude, kdyz se chovas slusne... nikdo to resit nebude...
    MASOO
    MASOO --- ---
    freekemping a party na Valassku - kopce nad obci Lutonina..... bylo tam moc krasne, minimejdan pro kamose, na kterej sme se dostali nahodou, parking asi, kde si clovek vzpomene a vzhledem k tomu, jak tam byli vsichni mili a pohostinni, by to nemel byt problem.
    HONDZIQUE
    HONDZIQUE --- ---
    Jestli jeste nekoho ceka Recko tak se da v klidu freekempit kousek od mesta Patras. Velky flek primo u plaze, kam se vejde mraky trucku, z jedne strany zacina promenada s bary, z druhe je pak v dali jen pristav....
    http://bit.ly/2b91K9F (38°18'26.323"N, 21°46'43.032"E)


    FREEK303
    FREEK303 --- ---
    LESH: at parking in sandorfalva 46.380620, 20.107895 WATCH OUT with big trucks, we got stuck with our truck
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    pd k predchozimu: chlapik chtel 10 lei za osobu, nic jineho neresil..

    Freeflek za Komarom (madarsko) 3 lavicky se stoly, ohniste.
    asi 300m dale od komarom je schovanejsi jeste hezci, to jsem jen zahledl.

    https://www.google.cz/...,18.8041237,258m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d47.7441333!4d18.8049





    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    camping deni, Aiud, Rumunsko.
    kempik obyvan jen o vikendu. pres tyden je jen pro Vas. tepla venkovni sprcha, 3 hriste.

    Camping Deni - Aiud | Tourist Information | Official Europe Travel Guide
    http://eurozoid.com/place/273697966134604/Camping-Deni--Aiud

    https://www.google.cz/...5!3m4!1s0x474956e8f0da0ceb:0x4237c1fe284527ed!8m2!3d46.3091933!4d23.7260171







    MASOO
    MASOO --- ---
    Zelena voda u Mostu pri Bratislave aneb Rejdiste u Blavy

    Nasli sme to nahodne na mape, vodni plocha kousek od Bratislavy..... fakt sme chteli k vode, kor po nedobrovolnym kempingu jednu noc pred servisem na Petrzalce.
    Je to rybarska oblast, revir, coz je nevyhoda. Zaroven nam za celou dobu nikdo nic nerek, alespon ne primo, ale to bylo jen picovani do eteru od souseda, kteremu sme plasili ryby hazenim klacku psovi do vody (ne nebylo to omylem). Protoze, kdyz parkenete hned na prvni hezky misto, tak to tam muze byt dost frekventovany. Ale jinak super. Cista voda, cesta trochu derava, ale prujezdna, pro vetsi auta taky v poho. Mistni bufet obstojne zasoben (pivo Svijany, Kozel), u nej toika. Za cestou pole kukurice. Plavani luxus, vhodne na prochazky, jak kolem vody, tak kolem dalsich mensich vodnich ploch (min krasna voda), nekolik taj(em)nych zakouti, nedaleko tzv. Mala Dunaj. Puvodne je to tezebna sterku.
    Nevyhoda je zaliba v nocnim rybolovu - prvni noc sme meli kolem auta dost rusno. Ale my nezustali pozadu;)
    Kolem pulnoci zacnou rejdit potkani, ale je to dost zajimava podivana;) Kdo vydrzi cca do 5 ranni uvidi krasnou mlhu nad vodou a vychod slunce, cervanky taky nejsou k zahozeni.
    Krom ryb a potkanu k videni i uzovky.

    Ostrozska nova ves (CZ)
    Prirodni koupaliste v obci. Free parking vedle golfoveho hriste na travniku taky upravovanem.
    Koupaliste za plotem, chatky, zakaz psu, ale da se to obejit na druhou stranu a tam je mini plaz a nekolik samostatnych vstupu. Pro lenochy kousek za nejfrekventovanejsi casti dira v plote.
    Kdyz projdete dal za zakaz vjezdu a vstupu (ale ten snad ani nikd neresi, na konci silnice je i hospoda a vodackej kemp (ve vode i drahy?pro kajaky). Tam je za oplocenou casti take free vstup do vetsi vodni plochy.
    Doporucujeme mistni nadrazku - Hospudku Na perone!!!!
    Je na dohled od parkingu (to je mala nevyhoda, trat je blizko a v noci jsou slyset vlaky a sranky, ale neni to nic hroznyho) a je to tam bozi....posezeni pod stromy, stylove puvodni lavicky, ceny velmi privetive (pivo 0,5 Svijany za 25,-, panaky neuveritelne), krasne ciste a vystajlovane zachody, mili lide.
    Dale se v obci da samozrejme zakoupit stacene vino lokalni, brambory a cesnek sme bohuzel nesehnali, ale mistni Jednota je fakt spiritozni.
    Dojedete po mistnim znaceni;)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    SQUATBOSS: čau, my jeli 14 dni IT Lago di G. a pak Toskánsko - tam jsme se ale trochu sekli a dlouho kempili na techto 2 mistech:

    44°02'54.2"N 9°57'27.8"E - baraky jsou rozpadle a neobydlene

    44.077056, 9.968882 - je to sice mezi zastavbou, ale navezena hlina a porost nas dobre kryl
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Freeflek pro dodávku na přespání u koupaliště Chlístov, přes týden tam není moc lidí, voda takřka pitná, skvělý koupání 49°12′8″ s. š., 15°44′37″ v. d.
    LESH
    LESH --- ---
    ADIK: jasný, tak vytváříme to jen my tady v diskuzi...
    ADIK
    ADIK --- ---
    LESH: to je takový poloviční....nejsou tam fotky k místu, datum poslední aktualizace, komentáře, vyhledávání atp. prostě to co v park4night je
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    ADIK: používají to hodně Francouzi. Po Evrope sem vzdycky našel místo v pohodě občas jsou i fotky přímo z místa.. U nas je to horší moc lidí to nepoužívá přidal sem par míst ale pořád je to bída. zkoušel sem ruzny aplikace ale jedině tahle funguje dobře...
    LESH
    LESH --- ---
    ADIK: mapa freefleků
    už se ale dlouho neaktualizovala a několik souřadnic neodpovídá popisu...
    ADIK
    ADIK --- ---
    MAJKL09: super, zrovna jsem si říkal, že by to chtělo udělat mapu fleků co sem lidi dávají, aby se v tom dalo dobře vyhledávat
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    SQUATBOSS: zdar stahni si tuhle aplikaci a mas vyreseno spousta mist na spani zadarmo i za penize. funguje to dobre uz jezdim jen podle toho..
    park4night - sharing cool places, camping car areas, van
    http://park4night.com/
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    LESH: MB100
    LESH
    LESH --- ---
    ZICHY: jakym autem jsi tam byl?
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    LESH: jednou nás kontrolovali fizlove a byli uplně v poho (chtěli jen pussy), takže tam asi nějakej obecnej zákaz zevlení v autě není (nebyli jsme teda rozkempený)...vždy "zatáhlý" režim
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    LESH: vrátil jsem se minulý týden:) je to taková "vyšší škola", obzvlášť, když se chceš pohybovat na těch nej místech, ale nechalo se vždycky, akorát to déle trvá než se něco najde...všechny žádaný lokality maj klasicky vyznačkovaný, takže je potřeba popojet stranou až značky skončej a tam se vždy něco vyskytlo...pro obyčejný parkování přes den platilo to samý...
    nejvíc mě dostalo veřejný místo na grilování za městem nad jezerem, bylo to na okraji lesa, krom grilu a vyhrazenýho místa na dopitý lahve tam byla (už asi 3m zastrčená v lese) vyvoněná toyka s papírem...hold jinej level:)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    SQUATBOSS: v tom případě bych ti doporučil vyhledat na netu nějakej kempík, napsat tam maila, jestli maj volno a pak už jen dorazit na místo, vykoupat se, otevřít lahev vína, zasunout..možnost, jak na slečnu uděláš dojem
    v sezoně jet do Chorvatska freeflekovat je holé šílenství
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam