• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LESH: a hned tady vedle 50.4406411N, 14.5811906E výborně vařej. Dohodli jsme se s nimi i na přespání úplně v klidu
    LESH
    LESH --- ---
    FEEX: lonsky rijen jsem pres vikend parkoval hned vedle opustenych domu, mimo parkovaci stani..
    50°26'20.647"N 14°34'46.206"E
    Obcas kolem prosel turista, ale nikdo neprudil
    HONDZIQUE
    HONDZIQUE --- ---
    FEEX: tady primo v lesich... taboriste, ale mimo sezonu je to tam free.. a mozna i o sezonu...) https://mapy.cz/s/35oYI

    DOCTOR23: to je parkoviste k vratence..asi se tam da ale pres den relativne frmol...
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    FEEX: ted jsem koukal na park4night a nasel peknej flek N 50°28’32.52” E 14°38’56.04”
    50.475700,14.648900
    FEEX
    FEEX --- ---
    Někdo tip na flek u lesa kokorinsko?
    EXX
    EXX --- ---
    PPNEKK: polejt benzinem a zapalit..
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PPNEKK: moc pěkná cedule:)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: tak hned kousek od nas jsem narazil na ceduli ,kde se o zakazu a pokutach pise. Dal uz jsem zadnou nevidel. Na fleku, kde jste stali byl dneska jenom jeden obytnak. I podle komentu na park4night tam prudej policajti casto.

    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PPNEKK: tak mrkni jestli tam maji cedule se zakazem - coz nam tvrdili...ja myslim ze tam nic nebylo...vsechny ty auta na fotce tam stali bez problemu..nas debilne vyhmatli. Mame smulu,ze mame maly auto a vsude se rozvalujem :)
    EXX
    EXX --- ---
    nas zase dalsi fuckoff fizlu ve francii.. placek domluvenej pres sefa ,nicmene zadnej papir z radnice nam nedal(a policajtum tvrdil ze byla dovolena a blablabla..podle me jen doufali ze to proste projde bez vetsiho reseni..)..jeden kamion tu stal 14dni bez problemu s tim ze fizlove obcas projeli..jakmile jsme zaparkovali my (kulatak,dva kamiony,jeden fiat j5,jeden golf a jedna dacia) v nedeli sli jsme rovnou spat .vratime se v pondeli na obed do "kempu" a vsichni za oknem papirek s telefonnim cislem na fizly..nejak jsme to obvolali,prijela hlidka,pak i sef a nejak se to posolichalo..nicmene..verejne prostranstvi,bez jakekoli omezujici znacky a nemeli jsme ani jeste vyndany stoly ,zidle apod.. je to misto kam se jezdi asi na vikendy a kalit a zapichat si atd..ale .. pointa je v tom ze udelali rovnou akci ktera vyzadovala nasi reakci,zadny pockani si az budem "doma" atd.v praci jsem se dozvedel ze fyzly zavolala nejaka poblaznena sousedka , a ze prej jsme teroristi..taky husty..takze od ty doby vtipkujem o obohacenym uranu a dratkach couhajicich z batohu..uvidim na pristim fleku..ale prijde mi ze se smycka stahuje.. krom teda pokusu nas vyhodit sli jeste po technicky a pojistkach..snazili se najit cokoli..
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: zejtra se zajedu na ten vas flek podivat na kole :) nechapu ,ze tady zatim.neprudej. vedle nas jsou švýcaři a nemci vykempeny snad uz tejden. Zidlicky ,stolecky vsechno v cajku :))
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PPNEKK:tak třeba v opuštěným kempu, kde jsme byli evidentně na soukromým pozemku, nás přijeli policajti velice slušně vyhodit po dni stání, měli jsme všude roztahaný věci a nebyl problém odjet až po několika hodinách - než jsme se sbalili. Tady jsme jen vytáhli stolek a večeřeli kus sejra s rajčetem, děti s náma. Přijelo auto plný fízlů a ihned začali vypisovat pokutu, nebyla s nima řeč. Tak jsme si na ně aspon zakřičeli...a nic nezaplatili. Tak čekáme, jestli něco dojde do čech...
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: tak ted koukam,ze jsme na druhe strane te plaze co jste byly vy. Jsme.u.mestecka Kanali vedle Mango beach baru. Sprcha je tu taky a jako bonus free wifi :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: mi jsme v recku zatim zadnej problem nemeli ,ted jsme kousek nad lefkadou. Vcera okolo nas jeli policajti na.motorce a v pohode
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    a ještě fízlí pláž - spát v obytňáku můžete, vytažená židle = 150 eu pokuta. Řecko, Mytikas, 39.0070881N, 20.7128872E, jinak hezká pláž se spoustou stínu a sprchama.
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    JEBTISKA: o víkendu chtějí 42kun za parkovne/den...
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    Chorvatsko,kousek od Slovinskych hranic, castecne opusteny kemp,jsou tu i zachody a sprchy,stat se da pod stromy,kousek do vody..ted v zaří tu stoji par aut,lidi se jezdi pres den koupat a pak zmizi,ale je tu klid.Tezko rict,jak to funguje v sezone..
    45.408517,13.524416
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    a ještě černá hora, Slano jezero u Nikšiče, v jednu chvíli to bylo plný rybářů, ale po vydatným dešti jsme tam zbyli sami. 42.7706589N, 18.8457089E
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Banja Luka,BiH, poloopuštěný průmyslový areál, na kraji je vrátný,kterému jsme zaplatili 1 km. Není to úplně free, ale přespat se tam dá, my to měli domluvený s místním klubem DKC Incel.
    https://goo.gl/maps/VyGTaaZGPrE2
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Opuštěný kemp, Řecko u labánských hranic 39.6297144N, 20.1759397E
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Albánie před Himare, 40.1329569N, 19.6723836E, olivový háj, výhled na moře
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam