• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LPG: My teda loni měli hranice úplně v pohodě, jeli jsme z Černý hory u Skadarskýho jezera, tuším Muriqan. cca 45 minut jsme stáli, pak jen ukázali pas a jelo se dál. asfaltu je už dost, ale pořád umí překvapit, že za zatáčkou asfalt končí a pokračuje rozbombená šotolina.
    doprava pravej balkán, ale docela rychle jsem se otrkal a zvyknul si na to, že na dvouproudovce se jezdí ve 3-4 pruzích :) jinak já jsem s tou angličtinou moc nepochodil, obvykle to byly ruce, nohy a všechny jazyky co znám. ale domluvili jsme se vždycky.

    každopádně bacha na to placení eurama hlavně na benzínkách - na pumpě maj €, ale litrový ceny nastavený na Leky, takže když si nedáš pozor, tak tě ojebou o 20 %.
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    na makedonskosrbskejch to bylo vyloženě o úplatku ..
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    u mě když viděli mou posádku z dredama , kámoška zápis za pašování ze Slovinska ,chtěli otevřít soupacky , tam bordel jak zmrd basák a centrála :) takže ven nejdřív jídlo , asi kuli psovi , když pes vycmuchal igelitku se starou svačinou pod postelí , nasral se a že všechno hned ven:) pejsek prosmejdil kastlyk,palubku , nádrž , vsechno . pak chtěli vyhazet kámošovi věci z krosny ,v půlce to utnuly a jelo se dál ..
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    jj megabordel je zaklad a dite bonus! :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Na tohle je dobrý to dítě v autě, auto fakt neprolejzaj, dvakrát chtěli otevřít sozpacky, tam megabordel, ahaa bejby a v pohodě :)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    vidíte na hranice bych úplně zapomněl... makedonskejch z bulharska sem se bál, ale nakonec úplně v klidu a to sme byli dvě dodávky a oktávka mladejch, dredy atd... je potřeba mít vytisklou platnou zelenou kartu! jinak je to asi za 50€, ale na albánskrjch hranicích nás ji nechali zdarma vytisknout ;) na hranicích do černý hory obcházel pes.. srbsko sme nejeli ale kámoš tam v srpnu stál 4 hodiny.. no a o hranicích do chorvatska radši ani psát nebudu, tam jak vidí čechy v dodávce tak odstavujou okamžitě a hledaj dokud něco nenajdou..
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    SROLUJTO: nas Chalkidiky strasne zklamalo. Projeli jsem tam nekolik fleku a většinou vsude same odpadky a mezi tim kempili rumuni a bulhari. Nejvic nas dorazil jeden flek na konci posledniho prstu. (Kousek od Chrousou /Lagoon beach)Vetsi humus jsem nevidel. Pritom podle map to vypadalo na hodne pekny misto. Vubec jsem nechapal ,ze na takove skladce nekdo kempi. Prasata zasrany :D pote jsme prejeli na Pelopones a to uz byla parada.
    Foto z Lagoon beach




    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: tak cestou tam jsme nestáli prakticky nikde, když víš, kudy z Maďarska do Rumunska :) Rumunsko Řecko, Řecko Albánie, Albánie Makedonie taky v klidu, ale ty poslední dvě byl fakt masakr, samej turek od okurek co se vracel do nemecka...tak za pět let zase nejdřív :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ATARKA: tak to jsme meli loni cestou do recka asi stesti. Na hranicich jsme stali nejdele hodku :)
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    ROBOOTEK: mě prohledávaly na albánsko makedonskejch se psem .. a na makedonsko srbskejch jsem byl na jámě, ale 10 euro a jelo se .. ale vsude na hranicích jsem byl(všichni) hned pryč ...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    jo a cena nafticky v makedonii hodne potesi!! :))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    LPG: jak pise atarka co se tyka cesty tak tech x hranic na ceste je vopich.. + bacha na abansko-makedonskejch hranicich delaj docela stary (nas nasmerovali do haly ale nastesti 10 celniku co pred nama prohrabavali auto si radsi vzalo obedovou pauzu a pejsek co byl v rohu mel nastesti taky volno :)) ale opoceny sme byly) kazdopadne ale ve srovnani s tim co sem tam byl pred 10 rokama uz to neni takovy dobrodruzstvi.. silnice vsechny opraveny v horach se vpohode vyhnou 2 auta coz tenkrat byla akce s budem tak na 2 hodiny.. atd.. jeste tak 2-3 roky a je z toho chorvatsko..
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LPG: super, rozhodně se tam chceme vrátit, sever nic moc, samej hotel, jih paráda, kempeni bez problémů, lidi milí, ceny přiměřený, příroda dechberouci...rozhodně jedte...jen teda ty hranice, to je porod, makedonie-srbsko pět hodin, srbsko-madarsko 4 hodiny, kdo je větší a nebojí se, tak má vyhráno, my měli ani ne dvouletý dítě v autě, 40 ve stínu, není možný se s ním jít nekam projít, schovat, tohle mě od cesty na jih zase na chvilku odradilo, doporučuju jet v cervnu
    LPG
    LPG --- ---
    Dekuju Vám za užitečné rady . Začínám se na tu cestu těšit ještě víc ))
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    LPG: Je dobry, mit hlasitej klaksoon v aute :) Hlavně přes větsi města.. A neplatit moc eurama pac ojebavaj na penezich.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    LPG: my tam byli dvakrát a bez problému.. policajti na každym rohu, hodně albánců umí anglicky a zajímají se o turisty.. je to muslimská země, takže neprovokovat a bacha na silnici ;) tirana nic moc, příroda nádherná, v létě se chystáme znova
    LPG
    LPG --- ---
    Ahoj chtěl bych se prosím zeptat nebyl jste, nebo nejel jste někdo do Albánie , zajímají mne nějaká rizika a nebo nějaké postřehy z cesty , popřípadě na co si dat pozor . Moc dekuji za info .
    PAPEZ
    PAPEZ --- ---
    caute byl nekdo na ostrove gran canaria a objevil pekne zakouti na prespani a chill? mate nmejake tipy? :]
    ADIK
    ADIK --- ---
    PAPRIKA: na palube dokaze byt pres noc dost chladno, ale kdyz se na to pripravis, tak to asi neni problem. uvnitr je zakaz psu, zas tolik to neresili kdyz jsme jeli pres noc - udelali jsme si lezeni vedle schodu, psa (ovcaka, nic malyho) prikryli dekou takze mu koukala jenom hlava a nikdo nam nic nerekl. trochu blbe koukali to jo, ale nic vic.
    nejlepsi je psa nenapadne propasovat do kabiny, ale ta neco stoji no.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PAPRIKA: paluba zakrytá není,my jeli přes den tam - děsná nuda na 8 hodin, ve stínu foukalo, na sluníčku to prazilo. zpátky jsme jeli přes noc,byli jsme v kajutě a o dost lepší i pro psa. ono tam jezdí fakt hodně psů (nebo my jich tam hodně měli), takže pro psa klid nebyl.
    jinak mají tam i vencici koutek, což je prostor metr krát dva s dvema tyčemi má ochcani. no, rozhodne pořádně vyvenčit před plavbou:))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam