• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ADIK
    ADIK --- ---
    ROBOOTEK:
    Rozhledna Vysoká
    Miskovice
    https://mapy.cz/s/3vGKQ
    da se stat na loukach kolem rozhledny, je tam super vyhled na vsechny strany, staci si jen vybrat jestli chces koukat na vychod slunce pri snidani nebo na zapad pri veceri :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADIK: tak bez problemu..
    I removed your place in Suchdol. Thank you very much for your help.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ADIK: a kde to je? :DD
    MIK23: presne z tehle duvodu je to nahovno.. nehlede na to ze si to muze fakt najit kazdej jouda aniz by sam neco hledal nasel.. zazival diky tomu dobrodruztvi a naslednej pocit radosti kdyz najdes dobrej flek.. proste klasicky rychlej pristup bez spetky toho onoho spiritu a práce s hledánim a vlastnim usilim.. proste zkonzumovat a odjet!! :)) ..nahovno je ze az toho bude presne na nejakym fleku moc tak prijdou restrikce a nebo zpoplatneni jako vzdycky.. a ze tech mist rychle ubejva.. jednak nase cesky zahradkovo kde vubec zajet nekam k vodet atd je obecne problem a evropa uz de taky slusne dohajzlu.. bud plat v kempu a nebo zakazy kempru brany atd.. temahle apkama se to jen urychli..
    ADIK
    ADIK --- ---
    MIK23: presne z toho duvodu (nadmerny pouzivani) se ted snazim jeden flek co jsem sam vlozil na p4n smazat. jak jsem zjistil, v appce ani na webu takova moznost neni, tak to resim s adminem. jsem zvedavej jak na to zareaguji protoze ten spot ma samy 5* hodnoceni.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    Sry za překlepy
    MIK23
    MIK23 --- ---
    EZOP: ono je úplně jedno jak je myšlena, ale jde o to, jak je používaná. Nedávno jsme byli s jedním místním id v České Kanadě a použili jsme flek z park4night. Byli jsme tam 3 dny a poměrně v klidu (nechováme se jak hovada) až na jednoho mistnaka, který každý večer přijel na jeho elektroskutru, čuměl na nás z 20ti metrů a než jsme stačili něco tict/zeptat se/pozdravit, tak to otočil a jel zpět směr vesnice. No a w4 dní po tom čtu na FB, jak je někdo má stejném místě a stěžuje si že tam jsou další 2 auta a delaj bordel do dvou do rána - oheň na louce atd. Prostě hovada. Pak se k tomu vyjádřil i někdo místní, že je to místo čím dál tím víc znásilňováno a že to místní už štve. Věřím že nebýt p4n tak se to tam neděje... Ano možná ani my by jsme tam nebyli, ale dokud se tahle apka neprovarila u každého luftaka co objevil karavaning tak se tohle na těch místech nedělo. Teď se to bojím používat, protože jsme to letos využili ještě jednou u Bezdězu a první noc tam byli 4 auta a druhou už snad 6. Což teda není dobré pro žádné ilegal místo..
    EZOP
    EZOP --- ---
    Možná taky záleží jakým způsobem kdo cestuje. Umím si představit ze pokud má někdo týden dva a chce se spíše pohybovat z místa na místo muže p4n být ku prospěchu. Hledat každý den jiný spot může taky zabrat dost času. Já sám jsem p4n použil dostkrát pravé když jsem se přesouval na delší vzdálenosti a chtěl jsem večer dojet na místo uapdnout do komatu, ráno se nasnídat a jet dal.
    Možná je ta appka i tak myšlena už podle toho názvu?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    _A5_: zatím sme na těch ilegal flekach byli vdycky sami, sou tam i fleky legal, kde je to tolerovany jak sme taky zjistili, a tady v Německu sme za to fakt rádi, jelikož ty ofiko womos parkingy sou fakt děsný peklo, tam snad nemůžou ani otevřít dveře, jak sou na sebe nalepeny a ještě za to platit...jo a bordel tady nikde prostě neni, to si nikdo nedovoli
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    FAEKAL: já si spis myslím ze nám naopak za par let utrhaji ruce za starý dobře serizeny diesely.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    RSZ: jezdím takhle cce 12let a narůstající trend pozoruji cca 5-6 let,tak bych neřekl že tu jsme součástí trendu....
    _A5_
    _A5_ --- ---
    RSZ: No jo, ale nikdo si nepral/nepreje, aby z toho byl trend:)
    Coz se neda rict napriklad o ruznych #vanlife, ktery se uz nerekrutuji jen z DIY subkultur, ale jsou to normalni stredotridni hipsta decka, ktery si jedou mainstreamovy(a asi i dost konzumni) zpusob zivota se vsema negativama, co k tomu patri. Coz s sebou nese napriklad i to, ze nevedi k cemu je dobra lopatka.
    A pak jde kvuli tomu plno mist do haje, pac se mistnim nelibi bordel, kterej tam po najezdech vanliferu zustava – a na to dojizdime i my, co se snazime chovat trochu vic zodpovedne.
    Park4Night tu zkazu jeste urychluje, pac dela vsechno mnohem snazsi a odkryva ruzne byvale "secret spoty" verejnosti.

    Ale bezkempu.cz je podle me pekna mrdka, kvuli ktery se z mist k freekempingu (ktery majitele neresili a bylo jim to jedno, pripadne to toleravali) muzou stat placeny stani se stejnyma cenama jako v kempu.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Však on se ten trend jistě za čas zreguluje.
    Spíš než někdo v Čechách postaví závory, tak se dřív v celý Evropě nastaví emisní limity tak vysoko, že tyhle naše smradlavý diesely z minulýho tisíciletí už prostě nikdy neprojdou stkáčkem. Imho otázka několika málo let.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    RSZ: to je jasny no
    RSZ
    RSZ --- ---
    co naděláte, vy jste taky součástí toho "narůstajícího trendu", takže se můžete leda střelit do nohy a nikam nejezdit:)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    MIK23: Jako park4night taky vyuzivam ale je fakt ze je to cesta do pekel. Vůbec celkove tenhle narustajici trend obliby karavanu,obytanaku a vůbec autokempingu vede jen k utahovani šroubů a zpoplatneni kdezceho, bez kempu je toho zarnym prikladem. I to v tom článku rika ten typeky ze rozjeli reklamu aby nalakali majitele pozemků, který dříve nechavali lidi v klidu parkovat a ted z toho maji aspoň naky penize.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ROBOOTEK: rozkliknul jsi to? Vždyť je to o té mrdce bezkempu.cz - zaplatíš jak v kempu, kolikrát ještě větší prachy a stojíš u někoho na pozemku většinou bez zázemí. Na tohle se dá i jinak a podstatně levneji.
    Me spíš sere park4night díky kterému začnou brzy ty závory. Ten to pošle opravdu doprdele. Každý den ji někdo na FB doporučuje :(. Přijedeš na místo a jsou tam 4 další obytky apod. Demence
    2P3K
    2P3K --- ---
    Zdravim! Pristi tyden pojedeme obytnym autem na trase Barcelona - Valencia. Dve deti na palube. Prosim o doporuceni vhodnych mist na zakempovani. Diky moc!!
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    RICK: tvle dopíče se všema těmahle aplikacema.. tohle akorat smrdí tím že se začnou všude rojit brány jak ve francii a značky se zákazama kemprů...
    RICK
    RICK --- ---
    Nadivoko, ale legálně. Češi mají aplikaci pro cestovatele, kteří se vyhýbají kempům
    https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/bezkempu-rozhovor/r~c51d44baa1af11e9a01c0cc47ab5f122/
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    KOUDI: Asi bych do toho sel s transfor. pajkou a vyrezal to s ni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam