• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    LEF
    LEF --- ---
    prosim o radu. shanim nosic na 4 kola na T5. nachazim akorat od Thuhle na T6.* :-( Nejaka jina alternativa Thule (drahy, chabe zabezpeceni). Vyhodou vyssi nosnost pro pripadne elektrokolo v budoucnu. Mam na sehnani necelych 14 dnu.

    Diky
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: tam jsem byl jenom jednou a typek za namy taky prijel ar zaplatíme. Chtel asi kilo za noc coz mi pripadalo v pohode protože jsem tam mohl bez problrmu chytat ')
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    no a jinak - po letech v téčku ve čtyřech a loňských půjčovnách, jsme náhodou narazili na tohle auto a pořídili plasťáka:), děti rostou.... tak se
    LESH: a PPNEKK: nelekněte, když se fakt ozveme :) , nebo nějaký podzimní víkendový výlet by byl taky fajn.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    veselské pískovny
    49.176310, 14.711549
    travnatej parkáč u pískovny, kolem 10 h ráno jezdí pán vybírat 150 kč/den, je tam stín, pár metrů do rybníka a zázračně stále prázdno - vybírači a hlídači směřují všechny na velké travnaté parkoviště pro karavany kousek vedle. tak doufám, že to tam vydrží a nezakážou to:). Nocují tam hlavně rybáři.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Slavonice, stání u nádraží, byli jsme tam jen přes den, ale přes noc by taky nebyl problém, případně zelenej parkáč kousek pod náma
    48.994390, 15.349737
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    vejlet po jižních čechách/moravě
    měli jsme "hnusný" počasí - tj. kolem 22 st na začátku července, překvapivě nikde ani noha.

    Parkoviště u hradu Landštejn, 49.026283, 15.229568, obří písčitej parkáč, vedle hospoda, výlevka, voda, možnost elektřiny. Za hezkýho počasí je tam asi narváno, ale nám pršelo a byla zima, nocovali jsme tam jediní. Velká nafukovací trampolína, fajn na okolní výlety. V hospodě nás pustili do sprchy po zaměstnance - horká, vydatná. Chtěli 4 kila za noc, ale zrovna jsme takový servis fakt potřebovali.
    LESH
    LESH --- ---
    Taky muzu nabidnout misto na kemping. Misto pro max 5 aut u reky, dve plaze, punkovy hriste pro deti, hriste na nohec/tenis/volejbal, otevrenej bar kdyz je mejdan...
    Okr. Nymburk



    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    A kdyby nekdo z nyxu chtel ušetřit za kemp a stravit nějaký cas v Zakupech, protoze je to skvely vychozi misto na ruzne vylety( zamek Zákupy, Pekelene doly, Sloup, Ralsko, Bezděz, atd.), tak muze parknout u nas na zahrade. Vetsinu casu tam nikdo neni. Elektrina, voda, ohniste jsou k dispozici :))) kdyztak posta. Muzem udelat takovej nyxackej bezkemp :D kdo dalsi nabidnete nejakej flek? :)))

    Zase dron dpc

    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Kdyz se tu resi ta voda, tak malej tip na koupak u nas ve meste. Po paty hodine uz nikdo nevybira, tak ze muzete v klidu přespat zadarmo primo u rybnika, případně si dotankovat vodu hned u brany :)) pravdepodobne pujde i elektrika :)
    Zákupy u České Lípy https://mapy.cz/s/cufobalufu


    HANZO
    HANZO --- ---
    MARASAN: na pumpách, na myškách, na hřbitovech, nebo prostě u někoho na vesnici
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    kde dobirate vodu do auta? potrebuju 100 litru, hadici nemam, jedu dneska z brna na trebic telc a kus dal to pak zapichnu. Nikdy sem vodu doplnovat nepotreboval, tak nevim, esi jsou u cesty nejaky "pumpy" ;-) Dik.
    RSZ
    RSZ --- ---
    chtěli jsme stát v konigsteinu ve městě, takže trochu zvláštní freeflek (kupodivu karavan nic, osobák musí mít lístek) mezi vodopádem a starým mlýnem. Schody/cesta na pevnost začínají hned za mlýnem. Vodopád mě po celé noci teda už trochu sral:)) https://mapy.cz/s/nubenemobo


    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ITCHYHEAD: Tak tam hlavně nejezdi aby ti náhodou nejakej nepristal na hlave.
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    PPNEKK: ale koukám, že drony tam létají, to už raději komáry.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Berzdorfer See- free flek. Letos temer bez komaru :) https://mapy.cz/s/coruzonune

    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ROBOOTEK: rozhodně vezměte síť na kočár proti komárům, bývá jich tam mnoho
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    ..a jjj,jeli jsme o 30km dál k vodě,jinak jsme zastavily...,z té naší,,rychlosti,,to jinak vypadalo na dobrý místo...:-)..
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    MARA1113: a o vikendu tam pribyde jeste 609ka :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MARA1113: to není free flek, to je samba, půjčovna lodicek :)) nakladak je Lumaxe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam