• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    ITCHYHEAD: smali jsme se hned tomu po chvilce, jak zmizel. Hned nam doslo, ze to je ojedinela situace. Slo nam o to, at si ten clovek uvedomi, co udelal a ze s nim neco neni v poradku. To i sam priznal do emailu a mel stesti, ze zrovna narazil na nekofliktni lidi. ;) krom teto situace byl kemp moc pekny s klidnou atmosferou. Ja byl v kempu po strasne dlouhe dobe a toto jsem proste na tom miste necekal. Stava se... konec.
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    CUNESK8: neuposlechli jste instinkt a nezmizeli jeste ten prvni vecer. takovyhle pribehy, ktery jsi popsal se dejou, tak nas nech te v tom nenechat a aspon spolecne se tomu zasmat. co jinyho s tim?
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    RSZ:
    PPNEKK: jste dobre paka. Muzete si podat se spravcem ruku, ktery ma problem s alkoholem. Omluvili se nam a nabidli kompenzaci. Kazdemu se muze stat precvak v palici a certuzel jsme to schytali my.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    CUNESK8: nemas jeste neco? Docela bych si dal :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CUNESK8: a neolízli ste předtím žábu?
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    Nevím, jestli to sem patří nebo ne, ale po dlouhé době jsme s kamarády vyrazili do jednoho kempu v našem kocourkově, tak zde je malá recenze.
    Po cca šesti hodinách na cestě jsme dorazili v podvečer na místo, zaparkovali v kempu a kluci se šli podívat, kde dát stany.
    Mezitím jsem hned spatřil týpka s věcmi v ruce a ptám se: Vy jste správce? Ano. Vzápětí hned k nám dorazila hysterická ženská bez pozdravu a s otázkami: Co tu děláte? Proč tu parkujete? Mezitím hned stačila i spráce setřít, proč nás hned nezastavil!
    Slušně jsem ji řekl, že se díváme, kde dát stany. Hned přísná odpověď: Večerka je striktně ve 23h po celém kempu a ať si nemyslíme, že když si dáme stany dál, že můžeme být hluční. Dál jsem se s ní nebavil, a měl jsem tu chuť nastoupit
    do auta a odjet. Nakonec jsme se domluvili, že dáme noc. Našli jsme si pěkné místo, postavili stany a čekali na správce než k nám dorazí. Trochu to trvalo, zaplatili jsme, řekl nám pár vtipných historek a odešel. První noc supr.
    Druhý den jdem po okolí a domluvili jsme se, že dáme další dvě noci. Kamarád přišel ke stanu kolem 16h a my přišli před západem slunce. Správce furt nikde. Pomalu chodil mezi ostatními návštěvníky. Tak grilujem, lehce pijem a jsme dosti potichu.
    22h hodina a správce jde k nám. Myslím si v hlavě: asi jde nám říct, že to zaplatíme zítra apd., kolimal se bez věci, co měl předtím při placení s sebou. Přišel k nám a po haluzi se nám vysypal gril, správce nám to pomáhá uklidit.
    Chceme znovu rozdělat oheň v grilu a moc se nám to nedaří. Tak nastupuje správce se svými šamanskými schopnostmi. Různě do toho foukal, šaškoval okolo grilu a žačli z něho padat nějaké nesrozumitelné věty.
    Po cca 10minutách to pěkně rozdělal. Super můžeme pokecat myslíme si. Prvních pár minut z něho něco vypadlo, ale nic čemu by normální člověk rozuměl.
    Po chvilce nějaké kosmické konverzace začal do mne rýpat, že jsem debil ať si vyseru oko, že se nesmějem (opak byl pravdou) atd. Kolega se napil plechovky piva.
    Ten zvuk ho nějak probral a začal se nám hrabat v odpadkovém pytlu!! Kámoš s pivem na něho: Chceš taky? Ukázal palec, že ano. Dostal jedno pivo a začli z něho padato slovíčka piča... kurvy... všichni jste debilové a po cca 5 minutách vzal plechovku piva a dost polil kámoše! To už jsem vypěnil a ptám se:
    Ty jsi správce? Ano, jsem ty debile odpověď. To tu je moje ble ble ble.... Tak bez jakékoliv agrese a sprostých slov jsem se mu snažil domluvit ať jde pryč. Nic, 5 min. jsme do něho hustili ať zmizne. Dáme mu pivo, chceme se s ním pobavit a nás prostě poslal do hajzlu, jak malé děcka.
    Vzápětí další cvak, rozkopnul nám gril hodil do toho tu plechovku piva a vyvalil se mezi stany. Furt mlel nějaké slova z vesmíru, tak jsme se sebrali a šli hledat recepci nebo tu ženskou. Nikde nic. Tak jsme šli na zpět a doufali, že už tam nebude.
    Potkali jsme ho v půlce kempu, že jde pryč. Pěkně nám zkurvil noc i kempování. Po osmé ráno balíme a jedem do jiného kempu. Ráno toho správce vidime. Vypadal hrozně a kamarád ho slyšel, jak se s někým baví, že neví, jestli k nim vůbec došel!
    Kemp jsem vybíral já na základě hodnocení na internetu. (Hodnocení věsměs 5, 4.9 apd) Mám i 1min. zvukovou ukázku, než jsme od něho odešli. Budu dělat printscreen a pošlu to majitelům kempu.
    Stalo se vám někdy něco podobného?
    VELADA
    VELADA --- ---
    Hele používejte filtrování.. koukám že jsem tu 2017 naházela mraky fleků ze svýho Balkan tripu. Plná nadšení z novýho auta (rozuměj starší obytný vůz pochybného technického stavu :-))
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    CLAUDE: jedno z peknych mist je treba tady u Kavarny. Pres den hodne mistnich, ale vecer sami. https://mapy.cz/s/ledopazejo

    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    CLAUDE: loni jsme spali jednu noc tady
    43.633951, 28.575992
    Je to na utesu s vyhledem, byli jsme tam sami..da se sejit k mori, ale na koupani to neni, rasy a kameni. Ale tisice musli - tech peknejch velkejch, deti nadseny. Dalsi den jsme se jeli koupat na prilehlou plaz, kde v pulce dne zacal krouzit policejni vrtulnik a policajti zacali vyhanet vsechny auta s tim, ze se tam nesmi parkovat.
    Kdybyste dojeli az na jih, dej vedet...my se vzdy zasekli az u varvary a okoli.
    CUKI
    CUKI --- ---
    CLAUDE: Kousek pod Varnou přes řeku je dlouhý těžko přístupný území, kde je hned několik míst, pak těsně u hranic, ale to je dost profláklý.
    LESH
    LESH --- ---
    CLAUDE: jestli neusnu za volantem, tak tam nekdy ve tri ve ctyri taky dorazim. Kdyz me najdete, tak poradim velmi prijemnou plaz v Bulharsku ;)
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    Dekuji moc vsem, jsme ted u toho Gyjorujfalu a misto i koupacka krasne, jen tech komaru by mohlo byt mene... Nemate prosim jeste nejaky tip primo u more v Bulharsku, kde se da dobre prespat s autem nebo vubec co tam neminout? Mame doporuceni od tamejsi kamaradky ale ta to nikdy nebrala dodavkou, tak bych byl vdecny za jakykoliv vyzkouseny flek.
    CUKI
    CUKI --- ---
    UNCLE_JIMBO: proč zrovna 23? Zastřelili ho až až den po vánocích ne?

    KCE: Když vidím ten plac tak si vždycky vzpomenu na ty léta když tam byl ještě hlad. Přijeli jsme bez zásob z hor. A ty klobásy se tam ve stánku pěkně leskly, což v kontrastu toho, že stále ještě nebylo kde co koupit donutilo kamaráda si tam na náměstí tu klobásu dát i za tu vysokou cenu.
    Popošli jsme dál seděli na zídce a plánovali další cestu. Když tu klobásu rozlomil ozval se takový divný zvuk. Ta klobása se málem rozsypala, jak byla stará. Oba jsme po pohledu na klobásu hodili oko na stánkaře, který pro jistotu popošel i se stánkem kousek stranou. Zrovna připravoval další kousek pro dalšího hloupého cizince a štětečkem namočeným v oleji měnil výrazně vzhledové stáří svého produktu. :-D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    KCE: chtel jsem dat like ale 23 se k tomu docela hodi ;)
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    CLAUDE: pak kousek od rumunskych hranic kemp mako
    Camping Motel Makó - Tóth István és fia
    https://www.campingmako.hu/?p=galery
    Spousta stinu ale i komaru...nebyl drahy, slusne sprchy i zachody...uvitaci rakija od spravce kempu...kazdopadne se tam clovek osvezi a zcivilizuje.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    CLAUDE: v madarsku jsme ted spali tady
    47.1577500N, 19.4883500E
    Je to takovej lesopark, spousta mista, stinu a malo komaru. Pak jsme se jeli koupat do vedlejsiho kecskemetu, je tam akvapark se spoustou brouzdalist a atrakci pro deti, castecne kryty, takze stin!
    LESH
    LESH --- ---
    CLAUDE: klasika prvni zastavka u piskovny u Gyorujfalu
    KCE
    KCE --- ---
    PANPOSPA: v bukuresti jedine pred ceaușescovo palacem:))
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    PANPOSPA: super, dekuji moc, pres Sofii planujeme az cestu zpět, tak se bude tez hodit.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    CLAUDE: Případně cestou přes Bukurešť
    Mapy Google
    https://goo.gl/maps/TY2SVQ7Czbihy6aXA
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    CLAUDE: Zastavit, vykoupat a vyspat se dá:
    1) https://goo.gl/maps/XU9TGt5VYTH1r6Ko6
    Kolem Dunaje je dost míst. U Balatonu sem nebyl ale kámoši říkali že nic moc.. možná někdo jinej poradí místo
    2) https://goo.gl/maps/sGFys5AUVoZaXNSX6
    Záleží kudy pak pojedete ale jestli na Sofii tak
    3)
    Mapy Google
    https://goo.gl/maps/euSFUJ96c4Zm8AjY7
    V Bulharsku nejhezčí město Veliko Tarnovo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam