• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    CUKI
    CUKI --- ---
    FOSSIL666: Já tedy ani jiné free místo neznám. Ale tyhle místa nevyhledávám. Navíc nesurfuju. Jo vlastně jo. Tuším že to mám v mapě zaneseno jako zasr... borovice :-) U rampu si tedy vyloženě nevybavuji, je tam u toho nějaká půjčovna prken. Takovej docela velkej parking. Jednu dobu tam dost vyhazovali a bylo to i dost dlouho zahrazený.

    Dostali se tam přes den, přes zadní dveře. Foťáky skla, NTB, mobil a malej solár.. fuč

    Bylo to asi docela profi, protože si toho všimnul až po nějaké době. Když byl na policii, tak mu jen sdělili že už byl ten měsíc čtvrtej.

    Prostě bacha na to.
    2ND
    2ND --- ---
    Tak ja jsem, jako uz nekolik let zpatky zase kouslej na Ierissosu a na ten jih a na Pelopones se mi skoro nechce.
    Zatim tu neni krome par germanu ani noha.
    Pres den to slusne pali, v noci je teda docela slusna kosa, tak 10-12 stupnu, to v Bulharsku ve vnitrozemi bylo vetsi teplo...

    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    CUKI: Hm to je na kokot. Jako jeste par let zpet to bylo docela v klidu.. ono to ted muze bejt i tim, ze zacina sezona, bude vsude vic autaku a tim padem vic moznosti pro ty zmrdy… ty vloupacky byly pres den/pres noc? A kde presne na Palmaru? U skate rampy si to nedovedu predstavit ani pres den, tam se furt motaj lidi kolem svejch aut.. leda na nekterym z tech placenejch zastrcenejch parkovist?
    CUKI
    CUKI --- ---
    FOSSIL666: 4 případy za měsíc od lidí co znám mě nenechávají v poklidu. To už je skoro jako Parkovat u Marie Luisy v Seville.

    Je pravda, že jsme měli letos taky jednu divokou noc v Elche a soused skončil s rozřezanými pneu, ale jinak nic.
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    CUKI: Auta se vykradaj v cely andalusii, nekde vic a nekde min. Ale je fakt ze mista kolem barbate jsou tim prosluly..
    CUKI
    CUKI --- ---
    PPNEKK: Bacha na Palmaru se začínaj vykrádat auta, Dřív tím bylo pověstný hlavně Barbante. Asi dva tejdny zpátky vybrali kamarádovi dodávku a asi měsíc před tím očesali asi 3.
    Je to už dost profláklej plac no.
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    PPNEKK: Ty jo to mozna po Bolonii z ostatnich plazi smerem na zapad budete zklamani :) bolonia je hezka.. zbytek takovy no uvidite :) i kdyz Roche je docela hezka plaz diky brezovymu hajku kolem..
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    LEDNICE: dik moc za tip! prijet tam jakoze od jihu kllem ty rybarny, vid?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    FOSSIL666: jj na Palmar se asi pojedeme podívat👍 Zatím sem byli jenom na Lances a Bolonii. Policajti jezdej,ale zatím tady neprudej.
    Bolonia beach-

    LEDNICE
    LEDNICE --- ---
    Přímo na soutoku Želivky a Sázavy lepší je plavat z Želivky do Sázavy.
    VELADA
    VELADA --- ---
    PPNEKK: kousek od Portugal hranic Isla Cristina.. v mapě je to ofiko piknik plac.. byla jsem.v zimě 2019.. stolky.. prolejzačky pro děti.. tekla tam i voda z kohoutku.. na plaži byla i funkční sprcha.. po pobřeží vede trek Ruta Cameleón a do vesnice je to coby dup.. jen teda kvuli grilu nás benga vyprudili že jako ne.. 37.20052N 7.29074W
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    zdarek, nemeli byste tip na fajn misto u reky na jednu noc nekde pobliz zruce nad sazavou?
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    PPNEKK: Obavam se, ze u oceanu ted uz budou vyhazovat benga protoze jim zacina koupaci sezona. Ale klasika typu El Palmar (asi 5km od Barbate smerem na zapad), kousek dal Roje (za vesnici smerem na vychod)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Jedno pekne a velké parkoviste na úpatí pohoří Sirrea Nevada (sp) Cesta od Berji na Guadix. 37°0.33638'N, 3°2.26815'W

    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Ahoj. Nejake tipy na pekna místa u more nebo ve vnitrozemí severne od Barbate,Cádiz přes Sevillu až směrem k portugalskemu Faru?
    LEF
    LEF --- ---
    SM3: nez se prijede k vode:

    SM3
    SM3 --- ---
    LEF: Tak toho jsem se nevšiml, byli jsme tam osobákem, jen kvůli té procházce a pak pokračovali do Prahy, nespali jsme tam.
    LEF
    LEF --- ---
    SM3: a bylo v klidu? protoze pri prijezdu mijis ceduli zakaz stani vcetne camperu.
    SM3
    SM3 --- ---
    KOPI: Včera jsme se při návratu do Prahy zastavili v Pňov-Předhradí https://mapy.cz/s/kamafurama je tam rybník u toho sportovní areál, včetně hospody a dětského hřiště. Procházka kolem Labe a zpět kolem močálů byla fajn, jen tam bylo poměrně dost komárů, ale nic co by se nedalo přežit.
    Jako bonus je ve vesnici fajn levná cukrárna, na té hlavní. V okolí toho rybníka bych si klidně lehl / postavil stan. Na tom parkovišti se dá nejspíš v klidu vyspat v autě.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    KOPI: trochu dal (80km) ale vyhovujici tvym pozadavkum:

    ~ Kostomlaty pod Milesovkou. parking na pohodu, pres den nejaky turisti, vecer temer najisto sami. nikdo neprudi, misto hezky. je to pod opecovavanou zriceninou hradu, da se tam vylezt na vez, vyhled na cely Stredohori, na hradu obcerstveni. jako okruh mozny pres ty Kostomlaty
    ~ Pozice na mapě
    50.5564818N, 13.8845657E https://mapy.cz/s/fuboconafo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam