• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROBOOTEK: za Konetopama jsou jeste stary Konetopy - ne tak hezky, je to stara piskovna, ale bez vstupu a muzes tam bejt nahatej:) Autem v podstate na brehu - i vetsim.
    Od novych Konetop kdyz vjedes do vesnice, das se doprava na asi jediny krizovatce a po cca 500m zas doprava k jezeru.
    Je to tam fajn a soukromi, voda byvala v pohode.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    Ale bez možnosti ohně nebo grilu ale to je asi jen dočasný kuli suchu
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    Jo ale teda ještě info k tomu jezeru Konětopy tak je tam možnost zajet autem/obytnakem přímo k vodě a bejt tam přes noc za stovku.. resp. Tam měli takhle cenu jen za auto takže to asi nerozlišují a to je hodně přívětivá cena.. + teda vstup osoba 120
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    To potvrzuju. To je místo asi 250m od chaty našich. Tam je takovej parkplac přes den natřískáno osobákama, ale ty všichni na večer odjedou.
    V Kostomlátkách je dobrá hospoda
    VELADA
    VELADA --- ---
    Pískovna Doubrava u Kostomlátky (Kostomlaty nad Labem).. já tam stála s dodávkou v lètě 2021 asi 3 dny.. Koukám na gugl street view a evidentně je to pořád dostupný a místo na náklaďák tam je.
    50.1712050, 14.9749221
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FEEX: to si možná pleteš s jezerem Lhota. Tam maj zákaz stání v rámci celé obce a musíš na placeného parkace kterej pak konci v 10 večer asi.. a stání je tam do rána 6 zskazany pod pokutou 5tis. ..chtěli sme to právě zkusit a potkali při vjezdu tuhle debilni ceduli :)) nakonec sme právě parkli viz lentila s tím že za parkacjem je louka která asi slouží též jako parkace když je víc lidí.. resp. Zákaz tam neby, nikdo nehrozil ale přes den sme tam stáli jediný.. bylo to v tejdnu. Jinak klasický malý Konětopy co jsou free a kam se jezdívalo šou pod zakazovema značkma při vjezdu. Prostě na hovno klasika k vodě už se dostaneš s autem tak max k nějakému Kačáku rybnikovimu.. mís holt ubejva :/ pak ještě byla velká louka u sadský.. ale tam sem dlouho nebyl.
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    My tam byly s velkým autem přes noc v zadu úplně a jen 2 auta a úplně v pohodě..a free jen v areálu se plati
    FEEX
    FEEX --- ---
    KOUDELNIK213: já mám v hlavě ze je tam placeny pakovny, což je v pohodě, ale spis jestli tam můžeš s velkým autem zustat přes noc.
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    FEEX: Před arealem je zde 50.2701408N, 14.6488483E parking zdarma tam to nebude nějak omezený na typ auta, ale spíš jestli tam bude místo a do areálu se pak platí a nějaký vstupný. A s nějakym truckem nevím přesně nechci kecat. Jinak v sezoně počítat s více lidma, ale jinak koupání fajn.
    FEEX
    FEEX --- ---
    KOUDELNIK213: a jak je to tam se stáním s nákladním?
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    TATEREZA: Jezero koňetopy..

    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    btw kuchař nás tak opil, že jsme pak potkali před hospodou tuhle žábu a říkali jí Verca žába ta co nám doporučila tenhle kemp 😄

    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    TOMBRIDER: Úplně kempy nevyhledávám, ale teď jsme vyloženě chtěli a super zážitek, se šlapadlem jsme dojeli do prostřed lipna a večer se opili s místníma v hospodě u šipek, noční klid jinak evidentně dost striktní, v celým kempu v noci úplný ticho. Jedinej blbej pohled jsem měl od dědy, kterej tam má chatku evidetně nastálo a když mu zaparkoval starej mercedes před verandou, tak čekal problémy, který ale nenastaly 😄 Já jsem hodně spoko a pokud máte rádi českou klasickou hospodu a jídlo, tak nezklame 🍻 Asi bych se tam stavil brzy znova!
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TOMBRIDER: my tam byli před asi 3 lety, je to tam fajn. Relativně dost místa na stání, menší písečná pláž, v restauraci dobrý jidlo, hřiště pro děti, velký sociálky včetně pračky, v noci klid. 50m od kempu je zastávka vlaku, takže jsme jezdili na výlety vlakem nebo je hezká procházka po cyklostezce do Horní Plané (tam doporučuji bistro Kynuta buchta)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SQUATBOSS: Jakej je tenhle camp? Za pár týdnů budem křižovat Šumavu. A u Lipna se chcem taky na noc zastavit.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    VERCA_ZABA: diky za tip nakonec blíž než nebe, který bude příště 👌

    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    SQUATBOSS: Nebe
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Nějakej klidnej kemp u vody kdekoliv v čr doporučíte? ? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam