• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    WRNQ: Jojo tam bych to taky pichnul, byl jsem v tom kempu a ten teda nechavaj dost prervat lidma, tak jsem tam odtud utek :)
    LEF
    LEF --- ---
    ANTONIN: naprosty souhlas

DOKKTOR: kousek niz je taky zakaz. jsou tam zadni vjezdy na zahradky.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    My jsme ve Znojmě byli pár dní před silvestrem, takže ten kemp byl zavřený a tohle byl vlastně super flek
    48°50'27.638"N, 16°3'22.170"E
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    DOKKTOR: souhlas
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    CLUSMAN: znojmo uz mame dal, takze tam uz to tak neznam. Jednou sme stali tady, odpoledne a noc https://mapy.com/s/nonegukuhu celkem vpohode, na parkovisti vypada ze se schazi omladina v autech, pres noc klid. Stali sme az za parkovistem u pozorovaci veze, z te je i vyhled. Je tam nejaky vybeh divokych koni, celkove ale vlastne nic, jenom na dojezd do znojma.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    DOKKTOR: Neznas neco fajn kolem Znojma?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ANTONIN: stelplacu posledni dva roky vyrostlo celkem dost (byly na to dotace), namatkou cejkovice, dolni bojanovice, kolem mikulova je to nejake zapikane roky rokouci ... lidi tady sou vpohode jak vsude jinde, alergicti klasicky na idioty. Kdyz nekomu nezaparkujes ve vjezdu do vinohradu nebo si nevyrobite stelplac nekde, kde musi mistni (kor pri praci) nonstop poslouchat vas bordel, tak neni problem
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    LEF: to je dost z kopce, mozna dole je to trochu rovnejsi
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    LEF: tak at se proberou s té "bubliny" a nabidnou nakej slusnej štelplatz, a ne kolotočarskej kemp za 1000,- maji tam jedno s nejhezčich muzejí vjenované opeavdu výmečné lokalite doby lovcu mamutů, a clovek nema kde zaparkovat. Kazdy mesto/vesnice v nemecku, francii ma stellplatz, kór ldyz tam je naka takova pamatka. Pak se muzou posrat ze jim tam stoji obytky na polnackach, a samozrejme nejlepsi napad je zakaz vjezdu. :)) seru nane, parkoviste uplne luxusni nevyuzity. Celej ten kraj je jen zdimačka na prachy, karavany jim vadí ale to ze si celou krajinu zasíraji rezortama za neskutecny prachy? wtf, serujiˇ na to tahle zeme patri všem..

Přisla tam naka baba se psem, dali jsme rec a vsechno v cajku, ten areal u toho je vinarstvi pavlov, rano tam jezdili s traktorama, odchytl jsem tam frajera, rek ze cajk, zustali jsme dve noci...
    LEF
    LEF --- ---
    nebo tady celkem strategické (dobré výchozí) místo. nicméně placené
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/jofuvezezo
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    CLUSMAN: tady o kousek vedle uz se stát neda? Byl to docela velkej plac bez zákazu.
    Mapy.com
    https://mapy.com/cs/turisticka?x=16.6438803427&y=48.8892577044&z=18&source=coor&id=16.6436988004,48.8894199209
    LEF
    LEF --- ---
    DOKKTOR: zajímavý tip, škoda mimo kopečky Pálavy, kde to mám moc rád. Výborný flek byl v Klentnici za hřbitovem, ale už několik let tam jsou zábrany a letos nově zákaz vjezdu i ze strany z vesnice (tam dřív nebyl a dalo se legálně dostat na plac za hřbitovem).
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    LEF: kolem pálavy už je všechno passé a všichni nasraní. asi nejlepší místo, co sem v tom kraji našel, když tam zabloudím na kole je tady https://mapy.com/s/mugosododo - i když já tam s obytkou stát nebudu, protože to mám za humnama, tak by se to nemuselo komplet veřejně propálit - mainstream parkuje na nedalekém letišti ve strachotíně ;)
    LEF
    LEF --- ---
    CLUSMAN: no to jsou, to souhlas :-) a chápu i proč. Místní začalo srát jak všude najižděj obytky a dodávky a parkujou si všude možně, včetně vinohradů.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    LEF: V tom okoli jsou zakazy vsude
    LEF
    LEF --- ---
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    fakt jo ? ja tam zadnej nevidim . Jen omezeni do 3.5 . To se tyka ale nakeho poplatku jen ...
    LEF
    LEF --- ---
    ANTONIN: ale za zakazem vjezdu (z obou stran).
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Nerušené staní ve stínu na kraji Pavlova, cca 10min od archeoparku a kavárny.

48.8721175, 16.6774275

ATARKA
    ATARKA --- ---
    Někdo z Vyškova, kdo by mi poradil, kde zítra večer možno píchnout dodávku co nejblíž rugby klubu jimi, abysme tam mohli v klidu spát a nechat to tam pak celej den ? Dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam