• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    VERCA_ZABA: u vlčího doupěte se dá kempovat přímo na hlavním parkovišti bylo tam i několik připojek na elektriku. Cunu si už nepamatuji, ale možná se neplatilo. Jinak doporučuji Městečko Leba na pobřeží a přilehlé duny a nekonečné pláže.. V sezóně bych se vyhnul poloostrovu Hel, tam je to v sezóně brutální, výrazně lepší byl ten poloostrov více vlevo..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    RSZ: tam někam přesně máme namířeno, někam kolem té Krynica Morska:)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    RSZ: my sme víc na západě, včera sme byli v Kolobrehu a po hodině sme ujížděli pryč, fakt příšerný. Na východ se dostaneme asi zas příštím výletem. Teď taky kempujeme dalo by se říct v klidu, i když je tu nějaká chatickova osada a kemp
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATARKA: jsou tam i klidnější místa, východně od Gdaňsku za ústím Visly, kolem Trzęsacze, dá se to prostřídat, já teda s dětmi musím občas i do těch nejhorších disneylandů, vyžadují to:))

ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: moře hlasi zataženo, vítr, cca 18 stupňů voda...počítejte s tím, že u moře je to jedna velká Matějská, jako fakt, kolotoče, autíčka, stánky s hovadinama a najít flek je vcelku náročný,
    CUKI
    CUKI --- ---
    RSZ: Co lodě, ale myslím že u syna by s přehledem vyhráli ty jeřáby, ještě kdyby tam byl nějakej bagr... :-)
    Letos jsme nějakou noc parkovali na pláži, kterou jsme před tím znali tak jsme jeli na jisto. Dorazili jsme pozdě za tmy zklamaný, že tam je teď staveniště. A místo toho abychom hned ráno vysmahli pryč, tak syn zahlédl velké bagry a náklaďáky v akci a odjeli jsme nakonec až odpoledne :-D
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ: jj večer už bylo plno. Nejlépe asi přijet dopoledne,kdy další zase odjíždějí.
    Jedna fotka se podařila nahrát;)

VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANTONIN: určitě se vám bude líbit. Ještě ti pošlu nějaký další tipy ve městě. My pokračujeme dál na Vlčí doupě a pak k moři, jen to počasí není úplně letní
    RSZ
    RSZ --- ---
    PPNEKK: díkes, to mi vyhovuje, koukání na přístav a ten lodní smrad spáleného mazutu mám rád kdekoliv:) bylo to tam narvaný předpokládám
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    VERCA_ZABA: Paráda, taky se tam chystame s dětma....vypada to moc krasne. Btw v Lisabonu je druhy nejversi akvarium na svete, a tam jsme teda byly a je to teda bomba. Doporučuju
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ: muzu dat tip jenom na takivej stellplatz hned u centra. Je to sice obyc parkoviště asi za 20e ,ale kdyz chytneš na zaparkování hned první lajnu u vody,tak je to za me super. Vecer jsem si vyndal židli,hodil nohy na zábradlí a s pivem v ruce pozoroval jak jezdi jedna loď z druhou. V noci manzelka teda nadávala,ze delaj bordel nějaký disco lode co tam jezdej sem a tam:D ja ale nic neslyšel:))) Hned kousek je opera nebo dívalo, kde muzete vyjet zadarmo až nahoru na vyhlídku, kterou tam maji udělanou. Fotky mi nejdou připojit, nemám zase místo …kdyžtak můžu zaslat pro představu

Mapy.com
    https://mapy.com/cs/turisticka?x=9.96097571216&y=53.546543371&z=18&source=coor&id=9.9610785189,53.546072892
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANTONIN: jo a teda moc hezky udělaný, líbilo se:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Btw nějaký tip na parking v Hamburku? Děti, pes.. může to být kdekoliv na MHD vč s-bahnu.
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    VERCA_ZABA: navštívili jste hydropolis?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Kdybyste někdo zavítal do Wroclawi, tak tady dobrej parking. Je to v širším centru hned u tramvaje, vedle pamatniku a parku, kde se dá vyvenčit pes i děti, na cyklostezce. Jsou tu i toiky. Je tu zákaz náklaďáku, ale bez omezení tonaze.
    Jinak město s dětmi pecka, v centru je několik set malých trpaslíků, takže zábava na dlouho:))

Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/mrfF9k2AHdBEw1cD6?g_st=ac
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ADIK: jak sem říkal, dva roky zpátky tady toho vyrostlo hodně, stát dával dotace a celkem se to chytlo

ADIK
    ADIK --- ---
    Stellplatz Tetín - karavanová stání
    49.9486414N, 14.1101950E
    Mapy.com
    https://mapy.cz/?q=49.94864143555959,14.110195040541221
    ADIK
    ADIK --- ---
    RSZ: to ta palava vypada podstatne lip. Kazdy tam ma alespon kousek travy.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ADIK: zaregistroval jsem teď třeba tohle
    Stellplatz Krásná Lípa | Město Krásná Lípa - Centrum Českého Švýcarska
    https://krasnalipa.cz/stellplatz.php

Btw líbí se mi, že se převzalo německé "stellplatz", snad nepřijde nějaký obrozenec..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam