• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    STEMBUS: ja bych rad ale rukama.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    nemoh by toho cur*aka uz nekdo pridusit rajčákem? Nebo pro jistotu spíš keťákem 🙏
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA: A jak zjistil, že to byl rajčák? Něco si o tom nejdřív zjisti.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Vole vanlegend...je mu 60, dovolenou v plastu z pujcovny trávili poprvý v živote, takze rozhodně nemám důvod si myslet, že si to vymyslel, aby byl zajimavej..
    CUKI
    CUKI --- ---
    HANZO: Taková vanlegend :-D
    HANZO
    HANZO --- ---
    ATARKA: to je strašná blbost
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA:
    Dost by mě to zajímalo, mám v okolí 2 lidí, kteří nezávisle na sobě tvrdí, že se jim to stalo. Plus dost dalších jsem potkal na cestě. Dokonce se dají i konkretizovat místa, kde se to děje častěji než jinde. Ale nikde jsem nenašel žádnou policejní/toxi/... zprávu o tom, že by tam byla jen zmínka o rajčáku nebo etéru. Nikdy jsem neslyšel o tom, že by to někdo přehnal.

Trochu jsem po tom pátral a počítal a nedokážu si ani jeden z těchto plynů představit v tomto použití.

Jako jediný plyn, který mě připadá reálný je CO2 přímo z výfuku/bufíku. Ale i to je dost náročné.

Když jsem počítal za jak dlouho by tam mohla být dostatečná koncentrace CO2, tak v malé dodávce/ kabině kamionu by to trvalo asi hodinu na to aby člověk byl alespoň tak omámený aby si to nepamatoval.

Podle mě to má smysl (pokud se tak děje) pouze na snížení rizika reakce/protiakce oběti. Ale v tomto případě bude ta oběť při vědomí.

I tak to má dost ALE v podobě rozdílného zdravotního a fyzického stavu více osob (dospělí muž vs. malé dítě, kuřák, zdravotní indispozice,...), lokace kde spí (alkovna vyžaduje plyn lehčí než vzduch),...

Že jsou laxní policisti ve E případně F bych možná ještě věřil, ale DE?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    CUKI: hele nevim, předpokládám, že lékař si příznaky umí dejme tomu vyhodnotit, když tam byl taky....tady jde spíš o to, že to bylo v kempu, oplocenym, s 24 recepcí u vjezdu, s bránou
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA: "rajčák" to určitě nebude. To množství by netrefil ani zkušenej anesteziolog :-)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak mi právě kolega navrátivší se z Itálie líčil, jak jim v Itálii v kempu foukli do auta rajčák, všechno měli v trezoru, tak jim sebrali jen jídlo, boty a bundy co visely hned u dveří
    CUKI
    CUKI --- ---
    SHYLOCK: Jestli jsi přijel sám dodávkou na takovej parking. Tak jsi prostě snadný cíl. Pokud jsem někde na místě kde bych něco takového očekával, tak se snažím na první dobrou neukazovat svůj záměr cesty. Možná paranoia, ale nikdy nevíš.

Na druhou stranu za jak dlouho si myslíš že ti dokážou vybílit dodávku? Kamery jsou pěkný, ale oni o nich věděj a stačí neukazovat ksicht a do jiného auta přelízt mimo záběr a je ti k ničemu i kdyby jsi měl 360° kameru.
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    PPNEKK: https://maps.app.goo.gl/NzjtPLkigo6DMGiw9 stál jsem tady, kousek za Bilbaem na frekventovaném parkovišti přímo pod kamerou. Byl to spot, kde jsem si řekl, jak jsem to super vymyslel, že do centra je to na kole kousek a zaroveň všude lidi, kamery:)
    Jednalo se o tříčlennou skupinu. Jeden mě (pravděpdoobně) celou dobu sledoval směrem do města na skůtru a dva měli uplně celý den na vybrání auta. Věci postupně vynášeli ven, žádný spěch..člověk ani nemohl mít podežřění, že se děje nějaká nekalost.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    SHYLOCK: jinak centrum Hamburku jsem tu nedávno posílal. Kdyžtak lupa
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    SHYLOCK: kde jsi stal v Bilbau? Posli klidne odkaz na mapy. Jen tak pro moji zvědavost.
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Ahoj, prosím nemáte náhodou nějaké fajn místo v Hamburku nebo blízkém okolí? Jde mi hlavně o to, aby bylo safe. Nedávno mě komplet vykradli v Bilbao, takže bych letošní cesty už chtěl zakončit v poklidu:)
    SALUT
    SALUT --- ---
    Kdo se chystá na Balkán, Bulharsko nebo dál do Makedonie a Řecka posílám tip na příjemný flek k přespání v horách u Srbsko-Bulharské hranice (cca hodina zajížďka od hlavní dálnice A1)

Srbsko, Vlasinské jezero, 1200 m.n.m - https://mapy.com/s/guhunudoka

Plno odpočívadel a míst k přespání. My to zapíchli u "autokempu" v severní části - krásná příroda, borovicový les, rybaření...sem tam stánek nebo restaurace u silnice. A hlavně svěží vzduch narozdíl od 40+ stupňů v nížině.

A další tip na nově otevřený kemp na Maďarsko-Srbské hranici u Subotice - https://mapy.com/s/lepemujume

Velmi příjemný a vstřícný recepční (dostal láhev Plzně:), super čisté sociálky s hudbou!, bázen a další. 10/10 + kousek na prohlídku Subotice, pěkné centrum, kavárny, dětská hřiště

-------
    + odzkoušený kemp v Jagodině (Srbsko, mezi Bělehradem a Niš) - https://campingruzavetrova.com/
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    HERRICH: Uff to ted nedokážu říct a nemam čas ho hledat. Navštívili jsme jich asi 15 a kolikrát to zabere čas, než ho přesně dohledáš na mapě:)
    Trollmap — By Thomas Dambo
    Trollmap — By Thomas Dambo
    https://trollmap.com/
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    PPNEKK: kde je ten troll na aute pls?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam