• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: no to vypadá zajímavě, asi to hodin do plena k zamyšlení :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PPNEKK: louka je to fakt velka akorát jsem musel oříznout panoramatickou fotku, protože mi jde blbě net:))
    Ted stojime druhej den tady https://mapy.com/cs/turisticka?x=15.0983284582&y=54.0976842535&z=18&source=coor&id=15.0981943594,54.0975011427
    Kousek k moři, kousek do města.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    My jsme ted v Polsku mezi Svinoustim a Kolobrehem. Všechny města jsou takové lunaparky :D Ale jo dite se vyblbne na skákacích hradech a koupání je taky super. Hlavne je to z ČR par kilometrů a cela cesta po dálnici. Nejhorsi část cesty je klasicky v ČR :D Naslo se i několik slušných free fleku, tak to jde zatím bez kempu.
    Tady jeden super flek asi2km od moře. Na kole za 10minut na plazi:)
    Mapy.com
    Mapy.com
    https://mapy.com/cs/turisticka?x=14.8030579764&y=54.0097274353&z=17&source=osm&id=149302801

PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    VERCA_ZABA: tam me to osobně přišlo s tim free stáním zejména u more horsi. Hlavne od Haagu dolu na Zeeland. Nicméně stellplatzu je všude dost a občas se našlo slušné stání ve městě,kam jsme chtěli nebo kus od něj, kde uz se zbytek dojel na kole. :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PPNEKK: A to Holandsko, nejaky stellplatzy se daji? Nebo jsi rikal, ze přes leto je narvano uplne vsude?
    My klasicky letos taky nevime co by.. mame v srpnu tyden a půl, rozhodnout se muzeme v den odjezdu podle počasí
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ATARKA: jojo nějaký free fleky se našly. Sem tam pak někde něco málo se zaplatilo.Ale jako čistě kemp asi ani jeden. I v Kodani jsme měli super free flek hned kousek od Christianie. Akorat kdyz jsme z Kodaně odjížděli, tak mě napadlo podívat se kde je tam eko zóna :D byli jsme skoro uprostřed a pokuta hrozila několik tisíc euro😂 Pekne akvárium je na severu v Hirsthals. Kousek od toho opuštěny majak na velke dune. Oak hned kousek megapisecna duna. Kousek pak skagen, kde se sleva severni a baltské moře. Vlny jdou proti sobě. To musíš vidět:))
    jo a ne hledat tortilly ale trolly :D https://trollmap.com/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: no máme 14 dni a desetiletyho pubertaka, pro kterýho je všechno nuda :)) no u nás hlavně to koupání, nějaký města, hlavně Kodaň, tam chci já, most mě taky zajímá, asi potkat i nějaký akvárium nebo tak něco, to by nás taky bavilo. Nějaký výšlapy do přírody tam taky nacpem. A v Dánsku s flekama v poho ?

Ten soused si dal Norsko, Finsko a říkal, že ve Finsku teď teda za prvý děsně komárů, ale že ho překvapilo, že s tím freeflekingem to tam tak růžový není. Hodne přehrazeny cesty a tak.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ATARKA:Dansko pecka jednoznačně doporučujeme. Myslim ze jsem sem loni neco házel. Tri týdny nám loni nestačili:)) Rozhidne se tam chceme vrátit. Jestli mas deti, tak diporucuju cestou hledat tortilly. Zábava pro deti i dospěle.
    Holandsko za nás taky super:) Přišlo mi ze v tim holandu to bylo trochu složitější s freekempingem, ale něco se taky našlo.
    Do Dánska záleží kam chceš jet. Mi ho objeli skoro cele. Tak nejdriv zapadni pobřeží přes nejsevernější část dolu přes most na Kodan a pak domu trajektem Gedser - Rostock
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Nebyl ste někdo o prázdninách zevlit v Holandsku, Belgii a tímhle směrem ? Tak nějak vymejslime kam se letos vrtnem. Nebo Dánsko, Švédsko a pak trajekt do Německa. Vzhledem k tomu, že letos ty teploty budou asi všude nad únosnou mez, tak se nám na jih moc nikam nechce.

Soused se předevčírem vrátil taky ze severu, prej měli na Lofotech 27 a na Nordkapu bylo v noci 10 a přes den azuro a na mikynu.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Zdarec, doporučíte někdo flek u moře v Černý hoře, kam by šlo zajet a v klidu stát s náklaďákem, dodávkou, psama atd. Klidně i placený, ale nějak rozumně
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LOJZAK: no my tam byli asi třikrát, pokaždý sme stali vlastně přímo na cestě čumákem v lese, s kvílením za zády, co nejblíž louce, i přes špunty mě to k ránu stejně vždycky vzbudilo .)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ATARKA: pokud stojis v te kaskade tak vubec . pokud se postavis hned ke stanku tak io . Na tom predchozim fleku to byla haluz no ,to kvileni jen tak z pameti nedostanu :D (jezdime tam uz partu let)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LOJZAK: furt je slyšet to hučení ty čističky nebo co to tam v noci nevzbudilo jen mrtvyho ? :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SITH: Jambi Bar na Lipne ma skvely zazemi , malinko horsi prijezdovka(lepsi je zabocit pred Radslavi a jet po louce , nez projizdet uzkou cestou mezi chatkama ) , ale jinak ted maj super misto kousinek od Lipna, se stanim pro obytky v kaskade na vodou . Pujcujou cajky na vodu , misto na ohen , zachody a obcas i sprcha :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ATARKA: presunuli se o par metru do stinu , punk zustal stejnej :D
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    ATARKA: To bych se úplně nebál :) jen se přesunul na druhou stranu ty cesty ale pár let už to bude no...
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    CEEFA: akorát to evidentně už neni ten pankovej stánek s otvíračkou až se vzbudim a nebude mi zle :)) sme tam nebyli pět let myslim,
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    TIKKTEKK: Jj u jambiho je to super, taky můžu doporučit
    NEBIQUE
    NEBIQUE --- ---
    TIKKTEKK: tam je to parádní. Byl jsem tam letos, permanentní stín, paráda.
    TIKKTEKK
    TIKKTEKK --- ---
    https://www.facebook.com/groups/2158911161009467/ kamarádi mají občerstvení přímo u Lipna, parkování zdarma, můžu vřele doporučit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam