• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAKua mám zas KOCOVINU...i tu morální...
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    ale jinak vřele doporučuju Anti-Ethanol- vážně to pomáhá.. člověk se zboří úplně stejně akorát ho ráno nebolí hlava..
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    a v nejlepšim ještě vychytat inventární den, kdy ti za krk funí boss...
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    souhlasim, za čtyry hdiny bujarý nálady pak dvanáct hodin totálníhio pekla!!
    IRKA
    IRKA --- ---
    kocovina v práci je vůbec největší zlo.....
    IRKA
    IRKA --- ---
    RAINBOF: aspon mokrý šátek na hlavu, ale to by z tebe byli asi zákazníci trochu rozpačití:) a plný proud ledové vody na zápěstí. mám takovou svoji teorii, že z tama pak jako ta ochlazená krev putuje po celém těle
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IRKA: jak prosimte praktikujes to vymrznuti v lete ? vlezes do lednice ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    boze nech mne zemrit. spat sem sel ve 2 rano, vstaval jsem v 6 autobus mel spozdeni jelo to hodinu a pul, ted sedim v totalne prazdnym krame a cekam na svoji smrt protoze do mne ze vsech stran nemilosrdne prazi slunicko. boli me hlava, tesim se na obed i kdyz vim ze bych si s nim nic vetsiho zacinat nemel... trapeni konci za 7h 11 minut
    IRKA
    IRKA --- ---
    no pokud je ten ten lehčí typ a můžu ještě pozřít jídlo tak rozhodně zabírá česnečka nebo kefír, rozhodně ale ne obě dohromady:) a pokud už tak trochu umírám, tak pěkně VYMRZNOUT!!!!
    GREFY
    GREFY --- ---
    tak po mlíku bych se leda tak posral... lak z vokurek je dobrej nebo řádnej vývar a když není ani jedno tak tam poslat 3 kousky a jedem v tom znova tak že na kocovinu zapomenem...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ROMI: srabe
    ROMI
    ROMI --- ---
    koncim s chlastem ;)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    no zabírá obecně studený mlíko, protože váže kyseliny, který vám dělaj blbě .. aspoň tak to chápu a funguje to ..

nápoj zvanej vyprošťovák (vesměs jedlá soda)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    T_MAX: Ale da se to natrenovat! Muzu potvrdit, jsou v tom leta driny...:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PREVIT: intouši vole :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Kocovina je jako zivot - neni na ni zadny lek. Musi se vydrzet! :o)
    VALDA
    VALDA --- ---
    volové ... tady se asi nemáte chválit, že ji máte, ale ... aha ted to čtu - možná máte :)))
    no tak u toho chválení semtam napište co vám na ni zabíra, neasi!!
    mě většinou nic ... pokud se za lék nedá považovat, že jsem mrtvý až do večera
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    book
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    a sakra .. potřebujete každodenního přispěvatele? .. hlásím se dobrovolně ..
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    hovada!
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    tak to tu budu kazdou nedeli v podvecer psat. :) mohli by se delat carky na nastenku kdo jak casto sem psal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam