• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAKua mám zas KOCOVINU...i tu morální...
    A JEN SI JÍ TU PĚKNĚ VYCHVALTE...!!!a s morální se počítá taky:) Spřátelené diskuze:
    alkoholismus-destrukce osobnosti?
    rozbalit záhlaví
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    2MEK: hm to s tym pivom a vodkou je pravda...naposledy par tyzdnov dozadu sme tuto kombinaciu zacali na intraku a dopadlo to tak, ze opica bola zla a moralna este vacsia...som rad, ze som teraz doma, hanba pomalicky opadava
    2MEK
    2MEK --- ---
    co piju vodku a nedavam do toho vubec zadny piva, tak by se dalo rict, ze nevim, co je kocovina - teda telo je druhej den zhuntovany /protoze ji zvladnu celkem dost:) /, ale bolesti bricha, hlavy a tak podobne vubec neznam, necha se to prezit..

zato na moralni kocoviny recept zatim hledam, naposledy v patek to bylo hodne spatny - nastesti v cizim meste s cizima lidma..
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    kua.... hlavou v gauci a vrtet prdeli...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PREVIT: no presne, krajsie sa to asi neda povedat:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LAHINO: Friday night Tesco fever? :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    no...v utorok mam statnicu a vcera som siel na jedno oddychove pivo a skoncilo to nocnym vyletom do tesca s velkou bandou a spat som siel asi o pol osmej rano...kocovina moralna tazko vitazi nad kocovinou telesnou, som zvedavy na utorok:(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ANIQUE: umíš si to užít :D
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ne. jeste ji nemam. Az zitra....... :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Prvního panáka jsem si dala na zuby, to je pak dycky zlo... Mimochodem dneska jsem ještě v kapse našla cizí zapalovač (což neni nic až tak hroznýho) a v batohu PLÁTKY SUCHÝHO CHLEBA. NO POMOC. :)
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    T_MAX: nebo na hodne brzkej vytuh :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    BEDA00: hlavě na kvalitní mejdan :D
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    ANIQUE: to zni fakt na kvalitni opicku :D
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Eh. Takže: Ráno jsem se vzbudila a zjistila, že mám fakt neuvěřitelně natupírovaný vlasy, počmáraný paže a dekolt červenou lihovkou, poškrábanou ruku. Byla jsem navoněná nějakou pánskou kolínskou. V batohu jsem našla: chipsy o 0.3 skleničku (obojí kradené), hračku pro psa (nemám psa), pánskou kolínskou a doporučený dopis na jméno, které neznám. Ještě teď mě bolí hlava. Musela jsem si zahrát na detektiva... Tentokrát to odnesla i ta morálka:)))))
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    To je nejlepší, když nám najednou pod vlivem připadají přitažlivý skoro všichni...:))))
    KYNDA
    KYNDA --- ---
    LAHINO: Mě se tohle stalo s kámoškou v autě... ani jeden jsme si to nepamatovali, ale spolujezdci nám to pak ochotně vyprávěli... k aktu naštěstí nedošlo, ale bez oblečení (naštěstí pod dekou) jsme byli... fuj!
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    praveze nie, ja som sa snazil a ona hrdinksy odolavala:)...to je tak ked chlast prepne myslenie z hlavy do vtaka
    KYNDA
    KYNDA --- ---
    LAHINO: a spal jsi s ní? :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    moralna kocovina je tu vcera bola tazka chlastacka a spal som nakoniec u dobrej kamaratky, po ktorej som vystartoval spity jak delo...sa hanbim cely den a este mi je aj zle
    KYNDA
    KYNDA --- ---
    Jediné co si ve svém životě přeji je dokázat říct NE!
    ANTOSSH
    ANTOSSH --- ---
    AAAAA!!!!!! nikdy uz nebudu rikat, ze si dam maximalne tri pivka a pudu......
    Nejlepci je, ze sem prvni den v praci, aaaaaaa!!!!!!!! nenavidim..... Vsecko a vsichni.....
    HROSE
    HROSE --- ---
    KYNDA: :)) nebo s jinou :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam