• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAHRQADobrá Trafika aneb ještě jeden Fernet prosím
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    RUXAC: to neni tak uplne pravda, stary Shadow se bude rusit nejdriv v unoru a k tomu ted funguje i shadow azyl v puntu
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ha, tak to ho mam jeste blize k sobe. to se tam moc dlouho neudrzeli na to ze tam meli furt narvano
    RUXAC
    RUXAC --- ---
    shadow už je tedy poměrně dlouho zrušený ( tak 14 dní ) a je teĎ místo Punto AZul
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    SHUMAR: maj to prej presouvat nekam ke svandovu divadlu...
    SHUMAR
    SHUMAR --- ---
    DRACONIK: Jojo, blondýna, správně střelená, měli jsme tam kopu cédéček a ona za náma přišla, ať jí něco pustíme :) tak jsme měli pěknej večer s vlastní muzikou a ona si do toho spokojeně trsala...
    Shadow je taky příjemný...je pravda že ho majó rušit?

TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    DRACONIK: Obcas zajdem jeste do Shadow, ale je pravda ze otviracka do 23:00 je pekne naprd :(
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SHUMAR: ja tam chodil hlavne kdyz sem byl na stredni - to tam byli jini lide... tu barmanku myslis blondynu? Mi poprvy prisla jako by zdrhla od cirkusu, ale coz - misto je to super a mam na to krasny vzpominky. Jinak s Tahrqou vzdycky chodime ke zpevackum a do Vagonu:) takova zivotni jistota.
    SHUMAR
    SHUMAR --- ---
    Jo, a Tlustá myš vždycky když v trafice v 11 zavřou a já chci ještě pít :) Je tam super barmanka
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jo, batolata sem tam zazil taky. znechutilo me to natolik, ze jsem musel radsi jit do tlusty mysi:)
    SHUMAR
    SHUMAR --- ---
    Posledně jsem v nekuřácké místnosti narazila na hejno batolat ... bylo to natolik roztomilý že, že zrušení nekuřácké místnosti nemůžu podporovat :) ač kouřim víc než dost.
    A v Korunní je holt už jiná obsluha, bývávalo tam příjemnějc než na Újezdě...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tak tak, nekuraci obtezuji!
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    No to je svata pravda, hlavne je takova utulnejsi. Akorat by to chtelo zrusit nekurackou mistnost ;-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    urcite, na ujezde je nejlepsi:)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    LUSKA: ale když mam tuhle za rohem, tak si nepojedu pro papírky na újezd..
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    nic proti, ale ta na ujezde je stejne lepsi:)
    ARNECHT
    ARNECHT --- ---
    DYSTOPIK: tak tam za mě pozdravuj :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    já mam tu v korunní za rohem od domova a zejtra si tam musim po práci zajít koupit papírky.
    tak kdyžtak budu informovat, jestli se tam něco změnilo=)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja sem tu kdysidavno - pred cca 5 lety, kdy sem v dt hakovala - taky mela dt audit, ale nakonec sem ho ukoncila, prisel mi k nicemu;) ovsem treba se v dt mnohe zmenilo... ;)
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    MINY_ME: Az se tu do toho pustim tak uvidis ;-)
    SHUMAR
    SHUMAR --- ---
    já tam chodim na medovinu teda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam