NETTLE: Nez se zacnes vztekat, dej si do googlu "freezing Prague 2008" a koukej, co ti vyjede. Vymklo se to kontrole takovym zpusobem a v takovym meritku, ze to nikdo necekal. Normalne se proste takovahle pozornost temhle vecem nikdy nevenovala. Takze ocekavany bylo i tentokrat, ze se nas tam sejde do stovky, probehne to v klidu v "undergroundovym duchu" a zase se rozejdem.
Vzhledem k tomu, jaky to nabralo neocekavany rozmery nemuze nikdo z nas tuhle masinu zastavit a to se mi na techhle akcich libi. Vypustis zpravu a bud lidi prijdou, nebo ne. Tady se jich priznavam chytzlo trosku vic, nez jsme cekali, ale jak rikam. Masina uz jede a zastavit ji neni mozny.
Predelani casu a mista mi uz doporucilo vic lidi. Je to osemetny prave kvalima tomu, kolik lidi to ze vsech moznych zdroju vi a ma napsano v diari. Vypustit ted dalsi informaci povede jen k bordelu a media (pokud prijdou) si nas najdou stejne, pokavad budou chtit, pripadne si proste ujedou na nejakym chumlu lidi. Tolik bohuzel k tomu. Jako nejsem z toho nadsen ale ani to nekritizuji, nechal bych tomu uplne volny prubeh a uvidime, jak to proste doadne. Tolik myslim za nas.