• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHHappeningy, recesistické akce, divadlo jinak & jiné zajímavosti...
    _AT
    _AT --- ---
    NORDSSON: Jo jo, něco hlásili.. ale co, to jsem už nepostřehnul.. faktem je, že pro lidi vystupující z metra to muselo být docela překvapení..
    LALINA
    LALINA --- ---
    IJACZEK: ja po davu nechci nic:-)) ja se davu děsím :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    DANNIEL: viz BOAR:
    praveze jsem si to zkusila predstavit... kdyz selze nebo nejde moc dobre jeden způsob, pouziju jinej neasi...neni to pochopitelne nutnost, ale moznost

btw: precetla jsem si to po sobe 3x, staci?
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    LALINA: přesně tak .) ale chtěj po davu, aby improvizoval .)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo...to se mi na tom dost libi: nutnost improvizace i pro účastníky... aby byli v recesi i oni, ghehe
    to jsou potom teprve vsichni uspokojeni :-)))
    BOAR
    BOAR --- ---
    NORDSSON: jo, melo jit o lavinovej efekt, ale to v tom davu nejde poznat :-( kor kdyz vsichni stojej, a koukaj ... to se blbe rozeznava, zda uz mrznou, nebo ne.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LALINA: snad enni problem zmrznout kdyz vidim ze mrznou lidi bliz k centru... tak primitivni a pritom tak ucine, jak rika klasik
    podle hodinek je to nesmysl... zkus si to prosim aspon predem predstavit nez to napises
    BOAR
    BOAR --- ---
    ja jsem si vsiml, ze se zmrzlo, podle chlapka co byl na kraji silnice. jinak oranzovyho jsem videl az po akci, stal tam s nejakyma lidma a kecali, jestli pujdou na pivko :-)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    (já se s váma nechci hádat - jen tak pro info:)
    LALINA: no, v tý "zprávě" bylo, že se to má řídit lavinově a když jsem tohle v 17:09 zkusil s kámoškou, tak jsme stáli jediný... :o/
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LALINA: ja jo, prosel kolem me, vesel totiz taky tim vlezem u lekarny, ale byl jsem spis v pruchodu nez v hale, takze jeho primou rekaci na ten dav jem bohuzel nevidel
    Jogi Moksanand to samozrejme nebyl (boze)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NORDSSON: taky sem si nebyl jistej, holt člověk musel dávat pozor

.... dobře sem zamrznul 50 metrů po koněm a pozoroval hlouček 6 lidí 15metrů od koně, kerejm trvalo asi 15-20vteřin než si všimli, že okolních 100 lidí se nehejbe
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    _AT: no já myslim, že tam snad ty staniční dispečeřii hlásili něco, ne?
    LALINA: jj, viděl jsem ho projít, ale jogín to nebyl :o)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NORDSSON: nemaji snad mobily hodinky? nejsou tam nekde poulicni hodiny? 17:10 a tuhnu, co je na tom?
    _AT
    _AT --- ---
    DANNIEL: Přesně... chvílema mi to připadlo, jakže spíš dav, kterej se nemá kam hnout, než zmrnutí.. dost lidí zmrzlo na peróně a na schodech.. to vypadalo zajímavě.. ale zase to bylo celkem nepraktický pro procházející..
    LALINA
    LALINA --- ---
    a videli jste nekdo toho oranjovýho cloveka? nebyl to ten oranjovej Jogin? Ten chodi na vsechny akce a podle me je pro kazdou srandu ;-))
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    imho se dost lidí bálo, že to nepoznaj (že se ten řetězec nedonese až k nim - já taky nevěděl, jak daleko si můžu stoupnout)
    BOAR
    BOAR --- ---
    NORDSSON: myslim, ze vic lidi melo bejt chytrejsi, a vylist ven, a bejt pred konem, a klidne to roztehnout dal. takhle fakt se venku fakt nedalo nic kjinyho, nez se lehce prochazet a cekat, kdy ostatni zustanou stat. a jelikoz vsichni stali porad, tak se to blbe poznavalo :-)

fakt nechapu, jak to vypadalo dole ... protoze pred akci se tam NEDALO PROJIT. jak v davu na koncerte.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NORDSSON: prostoru je v celym vesmíru dost, stačilo mít důvtip a jít pod koně
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    DANNIEL: ano, vesměs souhlasím - lidí tam bylo moc (resp. nepřipadá mi na škodu, že bylo hodně lidí (aspoň se ukázalo, že jsou ochotný přijít) - možná spíš byl malej prostor (ale chápu, že to se nedalo moc předpokládat)). Jediný, co bylo na tom ohromnym množství lidí fajn, byla reakce partičky revizorů a policajtů, který vůbec netušili, která bije a očekávali pravděpodobně nějakou demonstraci. :o)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    DANNIEL: naprostý souhlas

.... šel sem nahoru a čakal co se bude dít .... nakonec to - ikdyž s obtížema - zamrzlo až 50 metrů pod koněm ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam