• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHHappeningy, recesistické akce, divadlo jinak & jiné zajímavosti...
    LALINA
    LALINA --- ---
    alibisto
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    ZOLTAN: spíš se to pokusíme zaznamenat, obávám se, že to bude ve finále akorát trapné, ale třeba se zadaří
    LALINA
    LALINA --- ---
    ten prechod byl asi nejvic... to se mi libilo..i s tím Morrisonem .-)) bez chyby...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ad Brno - fandim jim a go on! Nevidim na tom nic spatnyho, at se to siri dal a lidi to delaj dal, je to supr napad, proc to neudelat i v jinych mestech. Zase tak popularni medii to tady nebylo, lidi to tam jeste znat nemusi.
    Z nasi strany to bylo nestesti v tom ,ze se to poradalo dva mesice predem a nikdo nevedel, co se po dvou letech necinosti a neschopnosti kohokoliv se zhostit role poradatele proste podcenil pocet lidi, ktery prijdou.
    MIZUKUI: Pokud budes neco delat, dej mi prosim vedet, rad se prijdu podivat na tvou praci. Diky
    LALINA
    LALINA --- ---

    MIZUKI: ooo, jak velkomyslné, Nejdůstojnejší, nezapomen na mou malickost, jasný pane!
    a že pozdravuju Oskara!
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    ZOLTAN: imho ty holky v mekaci k tomu tak zle nedosly, bude to v ramci nejakych internich ztrat, popelar se parkrat sehnul ale asi ho to nepotesilo (zase musim rict ze to docela dobre vykop do auta, jen kdyby to pritom nerozprasil vsude kolem), listek od parkoviste nebo pokutovej zadne uhony nedosly... ale ty predchozi pranky mi prisly sympatictejsi (brano do extremu samozrejme to zdrzeni na prechodu - co kdyz ti ridici nekam moc spechali... ono se da skoro na vsem najit ujma pro nevinne ucastniky, ale když je rozumná tak se to snad snese - pri freezingu taky treba nekdo specha na metro / z metra a muzemu treba ujet dalsi spoj a prijde nekam pozde...)
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    LALINA: to by sis musela zasloužit, to je za odměnu. taky si musim napřed založit ten seznam. zavolám Schindlerovi a pořešíme to
    LALINA
    LALINA --- ---
    MIZUKI: vidže. tak co, zapises me?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ZOLTAN: nojo, jasne, kdyz se na to divas takhle težce existencialne..jinak, ja mam sociálne cítící lidi moc ráda, malo se to dneska vidí...mas pravdu...
    zrovna tyhle veci mi taky neprijdou kdovijak vtipny, a porad nechapu, proc u toho vyrábel ty dementní zvuky... to ty americky fotbalisti u toho fotbalování takhle hulakaj?
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    LALINA: ty jsi zas vtipná až z toho nachcávám
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NO_ON: Dik za nas za vsechny, trefne popsane :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LALINA: Predstavuju si a vzivam se do role toho kluka, co nese ty letaky, ktery mu nakej blb vyrve z ruky a rozmazne je vsude po chodniku. Kdo to bude muset sbirat? ten kluk a pridela mu to akorat vrasky.
    Vzivam se do role tech holek v tom fast foodu, ktery krome toho, ze dostanou pekne zjebano, ze jim chlap vlez dovnitr este zaplatej toho blbyho hambasce. A ze na nej za ten blbej plat budou makat nakou chvili.
    Vidim toho popelare, kterymu ten clovek akorat pridelal praci.

    Nerikam, ze neni dobry nekoho zdrave nasrat. ale tohle je proste jen debilni pruda a jako neshledavam na ni vubec nic smesnyho. Vzij se do jejich role taky a predstav si to, kdyby se ti to stalo po (mozna) prvotnim usmevu nastava jebacka a nasrani. Jako sorry, ale tohle se i proste nelibi a nepripada mi to jako prdel.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MIZUKI:
    ano, milacku
    ano, pane generále
    napis si me do intimního seznamu, drahousku
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    LALINA: neser bohy, nebo budou muset být šílení

    ale stejně mi porád nejde do hlavy, že to těm lidem nedošlo - jestli viděli to video z NYGC... to jim opravdu tak moc chybí soudnost? člověk by řek že je napadne se trochu rozprostřít (nezastírám, jsem naivní)
    že někdo plánuje Freezing Brno 2008 snad ani nebudu řikat, musel bych se propadnout (doufám, že se aspoň poučí z FP a realizují to aspoň trochu šťastněji)

    preventivně asi svoje happeningy uskutečníme v intimním kruhu přátel v roli účinkujících a podělíme se až jen v případě úspěchu
    LALINA
    LALINA --- ---
    MIZUKI: jo, to jsem rikala taky.. a drív, heč .-) broucku :-)
    ale organizatori rikali, že to nejde...no...
    ono to fakt nejde, ty lidi by stejne zmrzli...
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    ZOLTAN: Podle me dobry - rad jsem zasel na akci, od ktere se dalo cekat vsechno a zaroven taky nic. Cesi opet prokazali, ze kdyz se deje neco opravdu zajimaveho, tak i kdyz je to cipovina non plus ultra, zvednou zadek a prijdou. Ovsem s invenci a vkladem kazdeho ucastnika je to uz tradicne horsi...a pak uz jen remcaj, co kde jak bylo vlastne blbe a ze se to vlastne melo vymyslet uplne jinak :)
    Ze se seslo tolik lidi je super, ze jde o nejakou kopirku, no...tuhle hru jsme prece hravali kdysi v pionyru/skautu, akorat ze to vedeli jen clenove oddilu, takze to nemelo tu silu velkeho davu; londynani taky jen oprasili starou zalezitost.
    Zabavne a vtipne zpestreni takhle ke konci zimy, diky! :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    MIZUKI: ja jsem prave premyslel, ze bud se Oranzovy muz vubec nedostavi a dav vyhnije, pripadne prijde oranzovych vic a na miste se do krve pohadaji, ktery z nich je ten jediny pravy :D
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    DRIZDIK: řikal jsem si že nejlepší recese po tom co se zpráva o FP2008 dostala na bleskove.cz by bylo, kdyby původní skupina organizátorů vůbec nepřišla a jen čekovala co tam ten dav podnikne.
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ZOLTAN: zasluznou praci? To je kdyby to delal zadarmo spis ne :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ZOLTAN: hehe.... to je zabavny:-)) beres ten zivot ale sakra vazne, co?
    kdyby to nekdo (nebo vsichni) delali porad, tak jiste, ale jako vyjimku, recesi..snad to neni až tak uplnej hřích zralej na odpustky, ne? ;-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam