• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQVzdělávání dospělých - training and trainers - experiences
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    AFS Mezikulturní programy, o.s., nezisková dobrovolnická organizace s mezinárodním zázemím, hledá do svého týmu vhodného kandidáta/kandidátku na pozici Programové/ho vedoucí/ho.
    Vaším úkolem bude řídit koordinátorku hostitelského programu a programu do zahraničí, koordinovat a plánovat programy podle mezinárodních standardů AFS, pečovat o vztahy s našimi klienty, koordinovat spolupráci s dobrovolníky, atd.
    Ideální kandidát/ka by měl/a být komunikativní, dynamická osobnost s obchodním duchem a velmi dobrou znalostí angličtiny, s chutí pracovat v týmu, nejlépe aktivní řidič/ka s možností nástupu ihned. Zkušenosti s vedením lidí vítány, zkušenosti z práce v neziskovém sektoru výhodou.
    Nabízíme smysluplnou práci v příjemném prostředí, mezinárodní kontakty, motivující pracovní ohodnocení, vstřícný přístup a prostor pro Vaši kreativitu.
    V případě zájmu zašlete svůj životopis v ČJ a AJ spolu s motivačním dopisem v českém jazyce nejlépe do 10. 11. 2008 emailem na adresu karolina.puttova@afs.org.
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    http://sweb.cz/zachranarka.veryx/

    prosim alespon o precteni, kdybyste vedeli o nekom, kdo by mel zajem, tak post, budu Vam vdecna...
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    Pzovánka na panelovou diskuzi
    "Jak mohou mladý lidé přispět k mezikulturnímu dialogu?"

    [ AFS Mezikulturní programy aneb studium v zahraničí, mezikulturní vzdělávání, dobrovolničení ]
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zdravím a poprosila bych o pomoc - před týdnem jsem nastoupila jako koordinátorka matek pěstounek (HR a personalistika pro ženy v SOS vesničkách) a jako na přivítání jsem zjistila, že pokud do úterka nedám dohromady nějaký systém vzdělávání a rozvoje, tak prostě v rozpočtu na 2009 nebudu mít nic, pokud něco vytvořím, tak třeba i nějaké peníze vybojuju.

    Mám jakousi představu co bych chtěla ale o co tedy prosím?

    Nemáte někde kontaktlist, nebo katalog vzdělávání a seminářů v ČR zaměřených na seberozvoj, komunikační dovednosti, děti a výchovu. Krátkodobé, pro veřejnost. (tj. ne výcviky.) Ideálně s referencemi na lektory, ale to už bych chtěla moc :-)

    V případě že sami něco školíte a troufli byste si před smečku profesionálních matek - sem s nabídkami (neslibuju že využiju, potřebuju zmapovat prostor. Ale taky nezamítám)
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    SEDIQ: mrkni semka
    http://www.d73.toastmasters.org.au/clubs/wa/

    v Perthu je 10 klubu, moc doporucuju se s nima zkontaktovat. v toastmasters jsem poznal fakt skvele lidi, takze verim ze i perthu to bude dost podobne :)
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    HAWRAN: Australie, Perth - dikes ;)
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    SEDIQ: toastmasters kluby jsou po celem svete. mozna ze i tam kde tedka jsi nejaky klub je... a v tom pripade nemuzu udelat nic lepsiho nez ti doporucit jej navstivit. kdyz mi napises kde se nachazis, mozna bych mohl zjistit jestli tam nejaky klub existuje
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEDIQ: díky, už jsem vydyndala nějaké materály v AJ v elektronických knihách (ted to sem nepovesim, protože jsou v jinem pocitaci.
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    HAWRAN: to vypada dobre, sakrys, skoda, ze nejsem v CR :( budes mit vlastni stranky?
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    ZUZKAOU: cauky, mam, ale v anglictine jestli Ti to pomuze
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    startuju v brně Toastmasters club a vypada to, ze to je pro vzdelavani dospelych dost zajimava zalezitost. www.toastmasters.org
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Měl byste někdo, prosím, nějaké obsáhlejší (více než 2 strany) elektronické materiály k řešení konfliktů?

    Zcela dobrovolnicky školím jiné dobrovolníky a nějak mi nevychází čas vytvářet vlastní skripta.

    mohu vyměnit za materiály na týmovou spolupráci/vedení reflexí/skupinovou dynamiku nebo tak něco.
    MAJAK69
    MAJAK69 --- ---
    SMK: :)))
    MAJAK69
    MAJAK69 --- ---
    SIAN:
    díky moc moc moc, už nějakou dobu ty termíny používám a najednou mi připadlo, že si různí lidi představují různé věci. Tak já si to někam přišpendlím a kdybych tuto definici chtěla použít, jako zdroj mám uvést co? pedagogický slovník? neco bližšího? díky.
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    no ja treba mam strasne rad skoleni softskills, protoze se pokazde o sobe dozvim neco noveho a postupne objevuju sam sebe. to mi na tech skolenich prijde jako nejzajimavejsi vec. ze to nedelam kuli nejakym "vedomostem" ale kuli uhlu pohledu na sebe, na praci a na mezilidske vztahy. takovahle skoleni mi proste davaji hodne a proto na ne i rad a casto chodim :)
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    ALL: Pokud nekdo mate nejaky zazitek z treninku, prosim podelte se s nami o nej, zejmena pokud jste zazili situaci s trainee a nevedeli jak reagovat, zkusime to dat dohromady.
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    HAWRAN: Ahoj, ucim soft skills i hard skills, co by konkretne potreboval?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Je tu někdo, kdo by uměl učit soft skills v angličtině? Pokud ano, ozvěte se mi prosím do pošty, díky!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HAWRAN: Jeden ze základních poznatků - učitelé na školení nejsou asociální debilove, jen je potřeba je jednoznačně uklidnit, že jim nikdo nebude říkat že jsou hysterické učitelky. A je velmi potřeba si dát pozor, aby čirou náhodou neměli pocit, že je poučujete. Ale zase je potřeba sdělovat informace, protože když je to jen jejich práce, tak zase jste nic neřekli.

    Jo a pokud vám není víc jak čtyřicet a dvacet let jste neučili, tak se furt budou tvářit podezřívavě.
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    co takhle se podelit o zkusenosti treneru, kteri vzdelavaji dospele v oblastech mekkych dovednosti ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam