• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: jo , to pouzivam , mel jsem stejnej problem , vyresil jsem ho takle jak to tam popisujou, nejakou dobu to slo ... no ted to stejnak nejde :)
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: podle me je spatnej ten np-mswmp.dll mam verzi starou 10.4.2007
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    takze predpokladam ze mas overeno ze plugin je pro visty 64bit, a ze kodeky mas taky nejake takove. pak jedine zkusti OP 9.5 jestli s ni nebudes mit vice stesti...
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: dekuji odkazovana vec nepomohla a ano pouzil jsem zhruba stejnou frazi v googlu a uz jsem na tuto stranku narazil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    ale ja jsem ti poradil... jedine co muze nefakcit je spatny plugin. nebo si zkus neco najit o uvadenem spojeni (OP 9.25 + Win Vista 64bit + tva chyba)

ono to pak jde samo...

http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=12915
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: prosimte kdyz nechces konstruktivne odpovidat tak neodpovidej vubec, poucovat me vubec nemusis ... "normalni windows error "chybná bitová kopie" , nejde temer zadny wmv stream (nezalezi na strance)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    ktery stranka ti konkretne nejde? pokud mi neco neslo stahl jsem si plugin...
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: TOM_HOST: me staci vedet jestli nekomu jde opera s vistama a s wmv , popripade jakto ze jde :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    IE je vec od MS takze je logicke ze bude v defaultu umet soustet WMV (je taky format od MS). Jinak mas az na zpusob popisu problemu naprostou pravdu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ja teda nevim ale imho je na wmv prehravani v ie defaultne windows media player kery asi nema plugin pro operu (nebo ji tam nemas implmentovanou)
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: no vzhledem k tomu, ze mi to v internet explorer jde , a ze se musi davat specialne plugin do opery , kterej nevim jestli prave ted s aktualizaci vist zacal blbnout, tak docela dost :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    a co ma WMV s operou spolecneho ?
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    Mam problem , mam visty 64bit a Operu 9.25 a kdyz si chci pustit nejake wmv video tak mi to hodi error "Chybná bitová kopie" a spadne to
    SENTID0
    SENTID0 --- ---
    TROFOZOIT: uz to mam ... dik
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    SENTID0: Zkoušel si pravým klikem na tu lištu Customize a tam v Buttons - Defaults by ten adresový řádek měl být (pokud myslíš tohle). Nebo pokud bys nevěděl, je tak i tlačítko Reset to defaults, který ti vrátí lištu tak jak byla při instalaci.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    MUXX:
    MIKZ:
    MUXX:
    downgrade na predeslou nigtly pomohl :)
    SENTID0
    SENTID0 --- ---
    ahoj mam mozna trosku amaterkej dotaz, ale sam si asi neporadim

nejak se mi v opere podarilo vypnout u listy prubehu kolonku na zadavani prime adresy webu ([ Opera - Fast and Sexy browser ]) a nepodarilo se mi to ani v nastaveni najit

nevite nekdo jak ji znovu zobrazim/zapnu
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    MARTIK: Tak pak zbývá leda bod dvě, nebo se to pokusit někde přervat v systému. Ale to může být klidně nějaká chybka Windows.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam