• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    F508: To se probere dneska večer :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MESMIN: Lol to aby se vzaly světla :)
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    az neco natocite tak to dejta na http://www.N-joy.cz
    PETERS
    PETERS --- ---
    Tak sem to zamluvil :) Ale cukal se...řikal že rezervace dělej jen do 18:00. Tak nám to snad podržej :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    no dneska bude myslím stačit dát kameru do rohu a nazvat to seznámení a vtipkování na brain storming sessionu. c))
    F508
    F508 --- ---
    ehm jakze funguje ta "holka pro vsechno"? :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YBUKO: ne, jenom seznamka dneska ;)

MESMIN: nyx.tv - nyxhills by se dalo zpracovat... chce to aby nyx udelal nejaky nyxtube...
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    ja mam chut natočit sitcom o lidech z nyxu. c)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    GHOSTSTALKER: nj toho bych se zrovna moc nebál :)
    113KW
    113KW --- ---
    no ja myslim ze napoprve kratky lepsi - a priste kdyz to bude fungovat, naky velkofilmy
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No jen aby to nebylo moc krátké. Muselo by se to ještě nějak rozvést, aby jsme nepřišli na plac, za hoďku to stočili a nazdar :)
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: :-D ...pan bude asi uhneten z nejakeho vtipneho testa, neni-liž
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    tohle se dá notočit všude. i u hajzlů ve frontě kluci/holki/ když si to tak vemu. jak se tam klepem u hajzlů holki i kluci ve frontě a v upjatosti dané situace. tak taky prdel. myslím. c)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    mrzáci. člověk se tu snaží aby byl slavný a vy pak budete na titulkách. NIKAM NEJDU. c)))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    neasi ;) proste zapojit mesmina do diskuze a muzem si v klidku uzivat pivko :))
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: tohle je lepci nez kapesnik! to je super! kratky, s pointou, vcelku lehce zvladnutelny, dalo by se vyhrat se zabery "zpoza ohne" atp.... a btw.jak to dopadlo? pokecali ste o psychologickym hledisku a pak odesla s tvym vysolarkovanym kamosem?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MESMIN: to je jak z čistý duše ... :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    MESMIN: Sakra to bude dneska debatování dneska :-)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    no a na závěr braistorminng nej : já ji nepřipálil nechal jsem vybláznit ty 4 okolo mne a pak sem se jí zeptal jestli ví proč sem ji nepřipálil a jestli ji to vlastně zajímá z toho psychologickýho hlediska. a ona řekl že jí to zajímá a tak jsme započali rozhovor.

...takže vlastně nakonec vyhrál ten který nepodlehl vyzývacímu pohledu slečny na začátku. model typu KDO MI ZAPÁLÍ, TEN PROHRAJE KOMUNIKACI c))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam