• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    113KW
    113KW --- ---
    btw.mucker ma ted jednu desnejsi ikonku nez druhou (ty vocicka hybaci byli trochu psycho a americka vlajka je snad este horsi :-P
    mesmin ma naprosto nejlepsi ikonku, pac tu "pusinku" nechapu jak te takhle kdo vyfotil, to je takova ta pusinka co maj ty manga figurky nebo i southparkovsky postavicky vzdycky kdyz na to kouknu me napadne takovy to "uááá" popř. "uííí" či "juchuááá" :-D
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: se neomlouvej (dal si mi prilezitost delat pani chytrou coz me obcas ba)(ale vyplaci se mi to min nez delat slecnu blbku)- a navic zadostiucineni z toho ze sem to rikala uz na tom srazu a vsichni ste se jen smali jak je storyboard na nic :-)
    za c) znama firma. ale zajdu tam az v nedeli. ale uz mi bylo kdysi majitelem receno ze nataceni v prostoru znamy firmy by uvital (je hrdej jak to tam maj vymalovany či co).
    za c) co je ten film1 ?tvy kamosi?ses taky jejich "nametovator" ? :-))
    2NDREALITY: dobry napady, hlavne ty haky, to je "hodne muziky za malo penez", to bych pouzila
    F508: tyto tvy napady se mi osobne moc nelibej, uz bych to tim nenatahovala
    PETERS: ok, tak nic jinyho zatim nesefujte, v nedeli to domluvim a vecer napisu jak (mozna se tam 10 uz neco deje, to nemuzu zarucit)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    a vypracovat statistiku kdo to tahal a hledal nejdéle a kam si všude při tom šahal c)))
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    panečku a pak to celý dotočíme zpomaleně co každej těch 7 vteřin hledal a jak se u toho tvářil. c)))
    F508
    F508 --- ---
    dal bych tam pri procesu hledani zapalovatka predstavu kazdyho kluka (nejak kratce treba 3s) jak se to bude vyvijet v jeho prospech, ze si holka vybere prave jeho .... tam budou ty benzinovy vypary ze zippa u jednoho typka :) a mohla by tam bejt i predstava vyherce, ktera by se mohla lisit od konecny reality ....
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    chápejte: pravá ruka pomalu se blížící ke tváři dívčině která v roztodivném obličeji s ucukanou rukou očekává plamen. v pozadí visí cedule roxy která se pomalu kývá a na gauči po pravé straně sedí kluk co si drbe koule levou rukou a ctižádostivě se rozhlíží po drinku ležícím na dřevěném stole po jeho pravé straně, kde je opřena dívka v růžových šatech která má díru na punčoše. c))))) to nedávám. c)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    jj. dá. ale to bychom pak mohli šperkovat až na místě myslím. ale nemám zkušenost s ničím jen s námětem. ted trchu kecám "plesk" c))).
    já už to v tý hlavě vlastně mám natočený ale nechce se mi to dělat na ten podělanej papír. c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Jó klidně to vošéfi :) Myslim, že nám na to budou stačít 2 hoďky :)... samozřejmě pak tam zůstanem a posedíme :) :)
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    MESMIN: napadlo me ze bizz mohl zabirat jen ruce (story s pripalenou cigaretou) tudis netreba hereckejch vykonu ;]] jen stacit 1 sexy rty a nejaky skauty s plazmicema, jo bylo by docela vtipny kdyby jeden mel misto rukou treba haaky, jakoze svet neni feer nebo pri hledani by z kapes padaly rostodivnosti co poisujou charakter nositele :] ...tak nejak proste se do da uplne max vysperkovat :]
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    113KW: sry. sem to nikdy nedělal. ale ty záběry co mám v hlavě namalovat neumím. to zpracování detaily a tak, mi dojde vždycky až na místě z té situace. c)
    příště se budu snažit víc. c)
    kterou hospu myslíš?
    113KW
    113KW --- ---
    jo a dyby bylo nejhur, tak vim o hospode kterou nam otevrou i driv nez v 8...na zizkove...mam to sefit?
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: btw. co to ten zabias tady, woc ap ? - ja mam svoji po-i-ntu zabalenou v jo-i-ntu?
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: woc diz, kokam ze je tam i ten čupr film vo němcich na čekteku
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    napadla mne jeste ta ceska hospoda.. .to je taky mesminovo revir (pod_seifertkou) a minule tam navic nekdo tocil ;)
    113KW
    113KW --- ---
    koukam na ten tvuj storyboard - a mega se smeju - ty pacicky natazeny! s tema vecma...je to hezky ale neni to storyboard. podstata storyboardu je o tom, ze se najdou uhly a velikosti zaberu. mame nekolik velikosti - D detail, PD polodetail, PC polocelek, C celek. ve tvem storyboardu je prvnich 5 okynek celky. to v zadnym pripade nejde strihat na sebe, a pokud by to bylo v jednom zaberu, bude to vypadat jako z dob prvnich filmu - kdyz lidi este nevedeli co to je strih a velikosti a uhly zaberu a vsechno zabirali jen z jednoho mista a uhlu.(btw.tak vypadal i muj prvni film ;-). on ten storyboard ma nakej smysl, viiiis? to co si nakreslil ty nema vubec zadny smysl pac to neukazuje zadny jiny zaber nez ten jeden celek. jako hezky, ale... chapes to?jakoze treba vhodny je pouzit nekam treba: polodetail xichtu slintajiciho kluka, nebo megavelky detail rtenky objizdejici rty - chapes?proto sem chtela ten storyboard kreslit
    PETERS
    PETERS --- ---
    MESMIN: Mucker řikal, že taky něco zná ? Nemám pravdu ? :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    oká. zapoměl jsem se na to včera zeptat. co se týče času tak to bude asi těžký sladit. protože otvíraj od 18. a jestli tam bude večer koncík což nevím, tak...
    raději ještě zkuste vy něco najít. oká?
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    heh. čtvrtníček je back. c)))
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    ZABIAS: neeee. myslím odkaz na imageshock.us. se mi to tu trochu zbláznilo v prohlížeči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam