• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    113KW
    113KW --- ---
    PETERS: add herecka - a já sem vosk?!
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    15.00h. sobota v poho. dejte vědět.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hele tak kde to teda bude? Mapu pls, ať to můžu hodit do záhlaví
    PETERS
    PETERS --- ---
    Tady snad chcípnul pes :) Jinak beru i koleje. Na chůzi tou uličkou a pak i na nájezdy, odjezdy, objezdy však vy víte :D
    PETERS
    PETERS --- ---
    Jo jěště co se týče hlavní herečky. Co kdybych napsal GothicKryse jestli by neměla čas ? :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Mám dvě světla s dešníkama a spousta stavebních světel :) Ale vem taky já vemu jen ty s těma deštníkama :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No jako co se týče scénáře, tak vlastně není, co psát, páč je to v podstatě celé bez dialogů :)
    113KW
    113KW --- ---
    ZABIAS: uz sem to nasla, prectu si je a postnu, kazdopadne to nespecha, pac na 10.11.uz scenar mame, a pristi workshop zatim domluven neni, sorry :-)
    113KW
    113KW --- ---
    a mas dost? ja taky mam dyztak ...mam svoji lampu taky vzit?
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Světla beru ;-)
    113KW
    113KW --- ---
    ok, ja bych tam sla uz deiv, uz na tu druhou.a co ten scenar? hele a co (vzhledem k male velikosti projektu) zrusit pozice "produkce, dramaturgie, skript" (stejne to produkujem tak nejak vsichni dohromady) a radsi popremyslet kdo zaridi SVETLA, co?
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: V tom případě by se mi to hodilo od 15:00 ... :) Tak napište jak vy ostatní :)
    113KW
    113KW --- ---
    ZABIAS: z jakeho mailu si to posilal nemuzu to najit
    113KW
    113KW --- ---
    hm, tak sem konzultovala s barmanem a to je asi problem. páč: dyby to byl vsedni den tak to kyta(prezdivka barmana co tam v sobotu bude) zavre brzo (treba po pulnoci) a rano pak vstane klido v devet. ale pac v patek bude pracovat do 5 do rana, a nez se dostane do postele - je to taky clovek, chce se chvili vyspat. takze to nevidi driv nez na poledne, mozna az v jednu. prej sorry, ale neni stroj a taky mu nedavame zadny prachy žáno.ale zas mi slibil, ze z natacecich duvodu je ochotnej posunout vecerni otviracku a nepoustet nam tam zadny lidi klido do pul osmy do vecera. cili ciste nataceci cas cca od dvou odpol do 7 do vecera. za 5 hodin by sme to mohli stihnout? sepsal nekdo ten scenar? dyztak muzete od tech 9 od rana kreslit storyboard :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    oukej
    PUSSYFOOT
    PUSSYFOOT --- ---
    PETERS: 9-10 je oukej
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Pro mě bylo ideální 9-10 ráno... Jak ostatní ?
    113KW
    113KW --- ---
    ZABIAS: sorry nebyl cas nak mi poslednich par dni nesel net ani komp

haky: teda ne, pirati sou fakt
    napad od F508: v nejake mensi mire mozna jo,ale jde o to, ze v tech predstavach by byly asi nutny zabery z uplne jinyho prostredi, coz chce dalsi nataceci den, aneb to nak oklestit, no, mozna jo

znama firma: 10.by to slo,jde o to ze barman den pred tim dela do 5 rano, takze chce vedet v kolik rano by jsme sem chteli prijit natacet - pac normalne otevira az v 5 vecer - v kolik toho 10. dat zacatek nataceni?

chodbicka tu je,nebo to muzeme presunout na bar, a je tu i dobra moznost zaberu z e zvlastnich uhlu, no proste myslim ze by to tu slo natacet.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hele, tak kde to bude?
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    taky cítím určitou úvolnost. c)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam