• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    PETERS
    PETERS --- ---
    F508: Neboj bude :-). Budu to pálit na vyžádání tak mi napište kdo to chce a budu chtít dvd výměnou :) ( F508 samozřejmě bez DVD ty mi pálíš furt ;-) )a napište kdo to chce na dvou vrstvý nebo na několik dvd. Celkem to má 25 GB počítám, že v raru to bude mít odhadem 15-20 GB. Ale neni problém udělat výběr na 1 DVD stejně tak jako na 4.
    F508
    F508 --- ---
    113KW: jo ja chci taky matros, hlavne tu rtenku :)
    CORVATO
    CORVATO --- ---
    Je to trochu OOT, ale nekoho by to tu mohlo zajimat ....

Pomozte vytvořit kompletní databázi CZ & SK videoklipů na http://www.indust.cz/index.php?id=2&sortedby=latest

113KW
    113KW --- ---
    PETERS: jj, asi bude nej se sejit a predat si to na dvd, aspon pokecame o eventualnich dalsich napadech atd. k tomu dvd - mas dual layer?prinesu ti prazdny dvd za vypaleny. chci matrose co nejvic a v co nej kvalite ;-)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    myslím hospodě. c)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    PETERS: bude lepší si dát srazík s dvd v český až to bude po kupě ne? c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    MESMIN: Myslim si, že s timhle námětem nikdo na žádnym festivalu nevyhraje. Je to opravdu spíš takové střihové cvičení. Chtěl jsem to zejtra zararovat a hodit na ftp, ale má to strašně moc. Spíš bych to hodil do raru a jak řiká Mesmin tak to hodit na DVD a buď se můžem někde srazit nebo když nahodíte adresy tak to můžu rozeslat.

Příště musíme každopádně vymyslet nějaký téma, který víc upoutá pozornost diváků. Nějaký téma se kterym by jsme mohli uspět na festivalech i :D
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    včera sme se domlouvali že by bylo dobrý každýmu vypálit dvd se vším co se na to vejde a co se tam odehrávalo. já si chci hrát taky v nějaký střižně a bylo by fajn to mít v nesestříhaný verzi všechno. i moje opíjení se a prdění. půjde to kluci a holkiki? c))

jinak si myslím že o autorství se hádat s váma nebudu. je to jen pro mojí a vaší potřebu. nepotřebuju s tím vítězit na festivalech v cannes c))
    113KW
    113KW --- ---
    letmym pohledem do galerie sem zjistila ze mam naky divny ruce :-o http://gallery.easyfunfilm.com/workshop01/content/IMG_0080_large.html
    ale stejne je mam rada, pac sou docela sikovny :-)

kazdopadne teda dej na ftpko, at si pohrajem, to ja zapomnela ze sme to takhle rikali, ja myslela ze budes strihat jen ty a ostatnim matros nedas- proto sem se furt tak ozyvala, ale hlavne kdyz budu mit taky moznost se v tom matrosi pohrabosit :-)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    fotky v poho. hlavně ta moje voaerská od baru. c))) ale kdo by se nedíval na atraktivní líčící se herečku c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    Jinak tady je galerka z natáčení http://gallery.easyfunfilm.com/workshop01
    JOHY
    JOHY --- ---
    zdravim....rád se připojim na další projekt.

teď ale o něčem jiném: chtěl bych točit dokument o lidech z líbím se ti a podobnejch serverů a chatů. pokud znáte lidi, který jsou v tomhle směru nějak zajímavý (fake i real profily, chlapy co si hrajou na ženský, atd, atd.), dejte mi vědět. dikes
    PETERS
    PETERS --- ---
    YBUKO: zkusim vybrat záběry a hodit to na FTP ;-) bylo by to tak v úterý, zejtra vyberu a přes noc upnu
    PETERS
    PETERS --- ---
    YBUKO: Tak to bylo původně myšleno. Musim to hodit na nějaký médium...

113KW: No nemám moc rád když mi do toho lidi moc krafaj :) Myslim, že každej střihač ví o čem muvim třeba f508 ;-). Ale určitě můžem udělat dotočnou :)
    113KW
    113KW --- ---
    tak to presunem do soucasnosti (auta) kostymy=kvadra , zbrane airsoft ci hrackarstvi :-) mam kamose co maj husty novy kary, nakej zaber jak v nem nekdo odjizdi by nemel byt problem, pokud tam neni automobilova honicka - prostrelene predni sklo atp. ...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No jako na mafii už bychom tu jeden námět měli, dokonce i komplet scénář, ale jaksi to stojí na shánění dobových aut, kostýmů a zbraní :-D
    113KW
    113KW --- ---
    Shrnutí prvního natáčení Klubu Filmových Workshopu:

Přes počáteční potíže natáčení nakonec probíhalo v přátelské, velmi tvůrčí atmosféře, okořeněné nekonečným gejzírem Mesminových nápadů. Dle mého názoru se ukázalo, že v této sestavě bude příjemným zážitkem i natáčení náročnějších námětů.
    Navíc, podle slov majitele, prostředí baru Známá Firma je vždy k dispozici. Majitel si o to nechce říkat, ale několikrát mi soukromě naznačoval, že by ho zajímalo téma "mafie", když by on měl roli bosse. Vizáž na to má, tak zkuste někdo nějakou zápletku vymyslet. Takový film by zajímal nejen všechny naše kamarády, ale i všechny, kdo znají Známou Firmu (a že jich není málo).

No a já se jdu podívat do svého scénáristického šuplíčku, a vybrat nějaký náročnější náměty, který přinesu na příští brainstorming... třeba něco o vraždícím santovi :-O
    113KW
    113KW --- ---
    btw.nikdo nemuze rikat zadny pripominky kdyz nevi co je v materialu...
    113KW
    113KW --- ---
    PETERS: a kdy budes strihat? zitra odpol? bydlis na zizkove? muzu se prijit mrknout? mam odpoledne sice skolu, ale muzu odejit.netrvam na nakym megahromadnym strihani, ale zajimalo by me sedet vedle toho kdo to v kompu bude delat.a koukat. a rict svuj nazor.pac ve skole mame predmet strihova skladba a neni to zas jen o tom, jak to lahodi oku...
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: hh, to neni v mega, to je v giga...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam