MIXXX: kdyz zvolis vhodne obleceni / vybaveni, tak to s teplotou bylo uplne v pohode... pravdou je, ze to zkratka do takovych koncin chce dobry a vyzkouseny spacak a ne jen slepe duverovat jako pan Z :)
Ja mel spacak do -15°C, spal jsem v ponozkach, jegrovkach a tricku - celkem pohoda, jen k ranu bylo trosku chladneji. Na druhou stranu posledni noc mi bylo vylozene vedro, spacak jsem vetral a ponozky musel sundat.
Co se litani tyce, tak kdyz svitilo slunicko, mel jsem jegrovky a normalni hadrovy kalhoty, vrsek byl tricko, moira tricko, mikina a bezna bunda na snowboard/lyze. Jelikoz mam oholenou hlavu, tak pod helmu jsem si bral jeste kuklu a na ruce tenky pleteny rukavice (ty nejsou uplne moc prakticky, ale byly levny :])
V tomhle mi bylo v podstate fajn. Kdyz bylo pod mrakem, tak jsem si misto hadrovejch kalhot bral nejaky nezatepleny "snowboardovy" a bylo mi krasne teploucko.
Samozrejme kdyz tam clovek na padaku visi hodinu, tak uz to pak zacina byt neprijemny i z jinych duvodu nez jen kvuli teplote.
Jinak doporucuju kalhoty i budnu s vetracima otvorama na zip, aby se to dalo podle potreby rozepinat a odvetravat (na pristavacce, v tranzitu, ve fronte na startovacce) a vsechno zapnout a utesnit az pred startem :]