ZIGI: Tak kurz termickeho letani v Bassano byl naprosta pecka - super lidi a nalada. I pocasi vyslo dobre. Zaverecna kalba byla luxusni (jak je ostatne videt z fotek).
Skoda jen, ze zakladny mraku byly prvni den sice v 1900 ale dalsi se pohybovaly okolo 1500 takze se zadny velky vylet nekonal a pomnik jsme zvrchu nevideli. I tak to bylo ale super poletani a zkusili jsme si nejen letani pod mraky, ale nekteri i spiralu (me klesani bylo 14,5 m/s) atd.
Teren se mi zdal super a casem jsme si myslim vsichni zvykli na obe startovacky a pristani i start jsme zvladali v pohode. Myslim, ze takovehle rozletani na leto je naprosto idealni a libi se mi i pristup lidi s Elspeeda, kteri i mensi chyby tolerovali, ale upozornili na ne. Navadeni do stoupaku ze zeme byla perlicka kdyz to malo nosilo.
Tesim se na dalsi vylet, protoze Slavek i Radim jsou super typci :-)
Jen doufam, ze opravi do priste ty zachody protoze to co tam bylo byla dost hruza - zase to vyvazovala obsluha a pristup v restauraci, takze proste verdikt vyletu je naprosta 1 podtrzena :-)
Ted cekam na kontakty na vsechny lidi a premyslim, ze bysme o vikendu (sobota) nekam vyrazili jestli bude pocasi...