• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIXXXParamaniac ::dont walk, go fly (also for hang-gliders)
    QUIP
    QUIP --- ---
    ARTANO: bylo to tusim i v jednom modelarskem klubu tady na nyxu a s poznamkou, ze je to fake.
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    KIKIMURA: pisni mi plis jen nazev, hodim to do guglu
    ARTANO
    ARTANO --- ---
    KIKIMURA: tak to me rozsekalo! umite nekdo italsky/spanelsky, zda se mi to jako fake.. ani se mi nepodarilo dohledat to jinde
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Instruktážní bych měl, ale je to trochu nezáživný. O nějakém delším nevím, to spíš sem pohledal nějaký videa na netu. Narazit se dá na celkem pěkný sestřihy z vejletů, třeba od batoha na pgwebu, nebo na různejch stránkách nadšenců..
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    to mi připomíná, rád bych zkoukl delší a pěkný paraglide filmek, může být klidně i instruktážní pro začátečníky, jestli má někdo nějaký tip, budu rád za echo
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Jinak jestli někdo nááhodou nezaregistroval tuhle už starší věc, nedávno dokonce pouštěli na čt4, tak taky doporučuju.. Je to celkem pěknej dokument.. knocking on heavens door
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    tykrabe
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Jen tak ze zájimu nejedete někdo na kanáry?
    K_JA
    K_JA --- ---
    tak to vypada na posledni letovy tyden pred zimou, kdybyste nekdo vyrazeli do beskyd tak dejte vedet, ja si od ted beru v praci dovolenou, bo ten pohled z okna na Lysou nezvladam a jdu litat...
    KUA
    KUA --- ---
    WICKPICK: ses tu? je tu hrozna seslost modelaru.. brr..
    ale gabinka to vsechno zvlada obtocit ;) dneska se peklo i prase...
    sklenik rulez ;)
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    tak jsem volal, Michal rikal ze ma byt nizka oblacnost a ze to nevypada moc nadejne, takze budu volat jeste v patek rano a uvidime podle aktualni situace. ale hernajs ja bych sel litat :-)
    tak snad tam spolu zachlastame :-)
    KUA
    KUA --- ---
    WICKPICK: pokud to jenom trochu pujde, tak ctvrtek, patek, sobota nedele budem dolitavat ten nas kurs, takze se podle me klidne muzes pridat.
    si tak treba v utery zavolej a imho dostanes odpoved ;)
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    KUA: nerikal nahodou jestli maj v planu litat pristi tyden nebo jsou nekde v hajzlu? pry ma byt slusne pocasi, tak bych mozna dorazil na dolitani...
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    zas tak špatný křídla? :))
    KUA
    KUA --- ---
    tak reportek z mistralovskeho kurzu na Rany:
    je to v pohode. Rana je misto, ktere ma svou supr specifickou atmosferu. Michal Pospisil je svuj kluk, chvili sem si na jeho zpusoby zvykal, ale pak uz ok :) myslim, ze se docela vyzna. je teda silne zahackovanej v Gradientu, ale zas tak spatny kridla to asi nejsou...
    v pulce tydne prislo naprosto neletovy pocasi, vitr 20m/s konstantni...
    takze sme po vyzivny teorii prerusili kurs a dolitame dle pocasi do zacatku listopadu v nejhorsim mame moznost zvopaknout si zakladni kurz na jare.
    prijde mi to ferovej pristup.
    K_JA
    K_JA --- ---
    R.I.P. legendární Jarda Grulich
    KUA
    KUA --- ---
    Ou.. rip
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Tak pro doplnění, pokoušel se vylézt zpátky na jezdoucí člun (což teda byl nesmysl) a dostal šroubem do hlavy..
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    KUA: Jak to bylo přesně jsem už nepátral, každopádně by to asi nebyl problém zjistit. Ve zkratce byl na člunu na jezeře v annecy. Byly celkem velký vlny. Čekal na to až vyjedou kurzíci na kopec. vypadl ze člunu a utopil se. Tělo se našlo snad až po cca 14 dnech. Právě po důvodu jsem nepátral, ale když si to nakous tak se asi zeptám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam