• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIXXXParamaniac ::dont walk, go fly (also for hang-gliders)
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    LIBENAK: co jsme byli nekdy predloni koncem zari tak se litalo paradne, ale spis svahovacka (ale zase uchvatna, prekrasne klidnej 3 hodinovej odpoledni vykluz byl skoro pravidlem), termika byla, ale ne nejaka zavratna - tzn. neslo jen tak klickovat a tvrdit, ze tocim stoupaky :-), ale tu a tam se nekdo utrh a neco pekneho vytocil. Nicmene na prohrati kosti pred zimou myslim paradni... pak uz jen v listopadu do Andaluzie a pak uz nazout lyze :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    LIBENAK: litat se tam da...
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    LIBENAK: my tam loni byli koncem zari a bylo to v poho, letos tam chci jet v tom podobnem terminu taktez
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    chci se zeptat, nevíte jaké můžou být podmínky pro termiku ve Slovinsku na začátku října na Lijaku?, vím, že je to také věštění z koule, ale jestli má cenu se za tímhle termínem vůbec hnát. Díky.
    TOM
    TOM --- ---
    pro ostatní - ano, přistál v pořádku .)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    no, ja mam rad videa se stastnym koncem :) kde pak clovek nemusi lustit v komentarich, jestli je ten clovek jeste mezi nami
    TOM
    TOM --- ---
    TLUSTEC: no teda Pavle, že se nestydíš, takové video o ničem... pán neuměl start na kobru, no dobře, ale zase tak moc necouval a imho tam někde v dálce přistál - nezafouknutej
    ...místo palečku dolů postnu radši video, kde jde zafouknutí za hranu vidět (i když low quality) http://www.youtube.com/watch?v=HWDVxNbaFrM&feature=fvw .)

    a vůbec, nedáme palečkovou soutěž o úplně nejvíc cool paramaniac video?
    já mám nejradši toto: http://www.youtube.com/watch?gl=GB&feature=related&hl=en-GB&v=MT13D6cxDTQ
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Prodám sedačku compact od gradientu. Vel. XL. Relax bar, speed, karabiny. 6000.-
    ILUZE
    ILUZE --- ---
    Diky za tip na skytex, zrovna ted se mi to hodi.

    Jinak , nemeli byste nekdo zajem o dualband Quansheng tg-uv 2, rok stary? Je to funkcne ekvivalent KENWOOD TH-F7, sice cinsky, ale velice kvalitni, koupil jsem za 2600, prodam za 1800Kc - neposkozeny.

    Jinak preji vsem pekne politani, ja se chystam na tyden na Dachstein a okoli, tak snad bude aspon trosku letovo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    btw. skytex - Tucek Aviatik na strasnicke ma A4 bile, cervene, cerne, modre, zlute za 99,- A4, ale maji to i v Snowboardel na Cervenem Vrchu, za 100,- a A3ku za 200,-. Toz kdybyste urgentne shaneli, tak tady :).
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    Já se stejně asi rozhodnu podle termínu, (který se hodí i kamarádům) a podle toho jak to bude s padákem, resp. když nebude budu si ho půjčovat, což se zdá by neměl být nikde popř. problém. Díky za názory/reference i tipy :)
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    FINITE: ja nepresvedcuju, jen rikam, co jsem zaslechl, vlastni zkusenost nemam. jen jsem se chtel o techto "rumors" podelit s ostatnimi, kazdy si musi udelat obrazek sam....
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    finite: ja chapu, ze kurz absolvuje kazdy 1x a tak neda dopustit na tu "svou" skolu, ale - tyhle reci kravina nejsou, stejny nazor ma spousta lidi. to uz radsi radara, kdyz uz zustat v regionu.
    FINITE
    FINITE --- ---
    WICKPICK: To je kravina, co píšeš. Baraka je naprosto profesionální škola, která na ničem zbytečně nešetří. Super péče o zákazníka začátečníka; Slovinsko s Barakou bych pro lidi po kurzu mohla všema deseti doporučit.
    Její kurzíci alespoň umí bezpečně startovat, lítat i přistávat.
    FINITE
    FINITE --- ---
    LIBENAK: Baraku vřele doporučuji. Zrovna teď ve středu se jede do neděle do Slovinska.
    Sejde se tam vždy super parta! Už mám na triku s barakou kolem 15 výletů a vždy super.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ja doporucuju goparagliding. sice jsou drazsi, ale pristup je tak specificky a osobni, ze v tom se jim asi nikdo nepriblizuje. baraka je v porovnani vylozeny studeny odchov, tys nam zaplatil, tak tu mas papiry, a dal se starej po svem. coz neni moc dobre.
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    LIBENAK: zeptej se instruktoru z jinych skol, na Baraku neuslysis moc dobre reference, ma povest skoly, kde se rapidne setri na vsem a vse je znacne podrizeno low-cost reseni, coz neni asi moc dobre
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    zas ja to chci tahat s sebou, pro vsechny pripady, vzdycky je otrava zjistit diru, a pak s tim litat, nez se u nekoho vysomruje skytex... toz 20x50 by mohlo chvili vydrzet :)
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    I když 50cm je docela dlouhý už, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam